Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pēc kā es izskatos!?

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Sveikas, esmu 17 gadīga bet ,bet vēršos ar lielu problēmu pie jums. Varbūt kāds zin ko psiholoģiski vai reāli ieteikt... Zemapziņā šī nospiedošā doma un sajūta sēž jau gadiem- "Es esmu neglīta, dīvaina, izskatos pēc briesmoņa, neizskatos normāla, mana seja ir liela,deguns milzīgs utt." Savu bildi publicēt negribu. Bet nu ir vasara un domas - es nevaru iziet ārā, jo svīdīšu,seja paliks sarkana ,izskatīšos vēl šausmīgāk, pasarg Dievs jābrauc peldēties ,ja nu kāds pazīstams ,ieraudzītu mani bez kosmētikas nobītos, nekad vairs nerunātu utt. Un es to domāju nopietni! Mamma saka, ka man ir problēmas ar galvu : "Tu esi smuka, normāla meitene, tas ir absurds par sevi tik zemu domāt" Bet... Protams ,ka mamma tā teiktu, neteiktu jau"Meitiņ, Tu esi neglīta, neej labāk ārā ,nebaidi citus" Skolas laikā kaut kā sakrāsojos maksimāli (tā jutos daudz labāk) un gāju uz to skolu. Kaut arī vienmēr ejot pa ielu ir sajūta ,ka uz mani skatās kā uz briesmoni. Ai.. Bet smaga sajūta, vienreiz pat itkā sataisījos lai ietu ārā, gaismā paskatījos spogulī un sāku raudāt un aizmetu spoguli pa gaisu, tā arī paliekot mājās. ;( Bet agri vai vēlu no mājām būs jāiziet! P.S. Man nav problēmu iziet ārā vakarā vai naktī. Bet man tieši liekas ,ka šausmīgi izskatos saules gaismā.
18.06.2012 23:32 |

Reitings 2057
Reģ: 28.07.2010
Izaudz!
18.06.2012 23:33 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Krāj naudu plastiskajai operācijai!

Kā tu saproti, seju mainīt iespējas ir mazas. Ja nevari mainīt apstākļus, maini savu attieksmi pret tiem.
18.06.2012 23:37 |

Reitings 2829
Bet nopietni! Es taču nevaru sēdēt mājās visu laiku, vajag kaut kā garīgi sevi stimulēt ,es pat nezinu ,bet kaut ko mainīt domāšanā ,lai varu sevi pieņemt un normāli jūtos izejot ārā, nevis visu laiku stresā esot cilvēkos, tā ir nopietna problēma ,ja tev tā nav tad drošvien nesaproti :(

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Patiešām, izaudz. Prātā izaudz un tādas stulbības pāries. Neviens Tev neieteiks ko konkrētu, varbūt paveiksies un pašai nostrādās klikšķis, ka jābeidz sevi mocīt.

Reitings 881
Reģ: 29.01.2009
Nu varbūt Tu par daudz krāsojies un līdz ar to visi tā skatās virsū kā uz Ziemassvētku eglīti.
18.06.2012 23:38 |

Reitings 622
Reģ: 14.05.2012
Man patīk sajust cilvēkos dabiskumu, sajust to, kādi viņi ir, nevis, kādi viņi grib būt. Lai kaut kas būtu skaists, tam nav jābūt perfektam vai jācenšas par tādu kļūt. Skaistums nāk no iekšām, будь проще и люди к тебе потянутся.
18.06.2012 23:41 |

Reitings 386
Reģ: 17.05.2012
man ari vienmer ir licies, ka es neesmu normala, uzskatu sevi par izskatigu meiteni, bet taja pasa laika, piem, elkoni man spici ka serkocini, kadreiz bija kauns vilkt kreklinus ar isam rokam, jo likas ka visi blenz uz maniem elkoniem, tas pariet kad sac parstat domat, ko citi doma, vai ari reali uz ielas ieraudzit briesmonus, tad liekas ka nav nemaz tik traki..pienemt sevi kada esi..njaa, to iisteniba sauc par izaugsanu, nu neesi tu visuma centrs, neskatas visi tikai uz tevi, ta ir....
izej no komforta zonas, ej ara bez kosmetikas, kaut lidz pasta kastitei sakuma, tad uz veikalu, tad varbut uz skolu uzdrosinies..
vai uz tevi kadreiz ir reali kads radijis ar pirkstu un teicis: paskaties uz sito? ja nav, tad viss ar tevi ir kartiba..
18.06.2012 23:46 |

Reitings 33
Reģ: 12.06.2012
volcom, pati izaudz. tas ir zems pašvērtējums 17 gadīgai meitenei, daudzi tam ir gājuši cauri.
''Izaudz''
''Ā, ok, kā gan neiedomājos to iepriekš''

Jasmīna, man arī bija taisni tādas pašas domas, un vēl tagad dažreiz parādās. Iemesli? Vienkārši manī nebija ieaudzināts sevi mīlēt, visas manas draudzenes bija bezgala skaistas un tāpēc jutos nepietiekama, meklēju sevī visu nepilnvērtīgo un ignorēju to skaisto. Ienīdu savu lielo degunu, gaišo ādu, lielās uzacis, var teikt visu. Un to pat nevar izskaidrot, tā vienkārši ir var teikt psiholoģiska slimība, kura vnk ir jāizslimo un labākajā gadījumā jaiegūst imunitāte :) Tagad, lai arī ik pa brīdim atkal nobesī lielais snīpis vai kas cits, overall esmu ar sevi apmierināta. Neatceros, kas man likas mainīt domas. varbūt pat kāds kompliments no citiem cilvēkiem, kas lika paskatīties uz lietām savādāk. Un nu jau es apzinos savus izskata plusus, par uzmanību nesūdzos, viss ir čiki briki. Tiksi tu līdz tam.
Tiešām, tiešām tev sevī nekas nepatīk? Lai vai kā, vrb aizej pie friziera un pamaini kko savā izskatā. Neko krasu uzreiz, vari nebūt gatava tam, bet tā pamazām. Tad jau tu manīsi, kas tev labāk piestāv.
Vispār ir tāda adrese - taaz.com, kur tu vari paskatīties visādas frizūras, kas tev piestāv, tā teikt virtuāli 'piemērīt'' tās, un tur nu klāsts ir tiešām liels.
UN, ja neesi apmieirnāta ar izskatu, sāc paskatīties uz sava rakstura labajām īpašībām.
18.06.2012 23:49 |

Reitings 2829
Libra- ja vecāki varētu sponsorēt vai dot tik daudz naudas ,lai varētu sakrāt , tad jau protams to darītu un sen jau būtu zem skalpeļa, tomēr diemžēl man šādas izdevības nav.

Un viegli pateikt- maini attieksmi, arī es sev to saku, bet izejot ārā viss sabrūk, tie skatieni mani sagrauj vienkārši, kaut arī mamma un draudzenes to nepamana, viņas nesaprot kā ir būt manā ādā un kā cilvēki mani uztver ,skatās.

Zane- Hmm, man tomēr liekas ,ka esmu izņēmums un teiciens "jo dabīgāk, jo labāk" galīgi neattiecas uz mani, uzkrāsojusies vismaz sev labāk patīku, savādāk tiešām sevi no mājas nevaru vispār dabūt ārā.
18.06.2012 23:50 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
a tu pie psihologa aizej, jo problēma ir uztverē, nevis spoguļattēlā. domāju, mamma to labi redz, tāpēc tikai atbalstīs :)
18.06.2012 23:51 |

10 gadi
Reitings 1052
Reģ: 06.04.2011
arī kalenu ģimene no krēslas nerādījās saules gaismā ārā... secinājums- tu esi vampīrs un varbūt pat attāla radiniece tieši kalenu ģimenei! kad būsi slavena ar to, būs vienalga, kā izskaties! veiksmi!
18.06.2012 23:51 |

10 gadi
Reitings 1167
Reģ: 18.08.2011
neatkārtošos, un neteikšu kā citas meitenes - izaudz! Bet.. ja visa tava problēma ir sejā, tad iesaku iemācīties krāsoties, aiziet uz make up kursies, jo ar kosmētikas palīdzību var kardināli mainīt seju. Šī vien meitene ir medaļas cienīga!!!
http://www.youtube.com/watch?v=maLlw9uyBRI&feature=plcp
18.06.2012 23:54 |

10 gadi
Reitings 8191
Ja tu saproti, ka jāmaina attieksme un zini, kas pašai vainas domāšanā, tad gribasspēks par vāju un negribas mainīties tik ļoti. Ja neuzskati, ka esi tā vērta, lai mainītu attieksmi sevis dēļ, dari to priekš mammas, jo viņai ir visgrūtāk raudzīties uz savu meitu un nezināt, kā palīdzēt.
18.06.2012 23:56 |

Reitings 622
Reģ: 14.05.2012
Savos 17 gados tie stulbie mediji uz mani iedarbojās reti anāli - sēdēju un domāju, cik es esmu resna, cik man plakanas krūtis un vispār tāds ne pārāk izdevies augums. Velns un elle, kāpēc kompleksos kritu es, nevis tās resnās sievietes, kurām vēders ir līdz ceļgaliem un riepu vairāk kā kravas mašīnai? Mediji mani pamatīgi drāza galvā, es, nožēlojamā kārtā, biju easy target.
18.06.2012 23:57 |

Reitings 33
Reģ: 12.06.2012
nevis kā cilvēki tevi uztver un skatās bet gan kā tu pati to uztver un skaties.
paskaties kko inspirational tā sākumiņam, lai nomierinātos. ir tāds relationship experts mathew hussey un viņš jūtūbā nesen ielika skaidrojošu video par to, kas ir skaists. tas ideo laikam saucās ''am i pretty enough for him?''
iečeko, tas var vnk palīdzēt nedaudz tavai uztverei par sevi pašu
18.06.2012 23:58 |

Reitings 2829
Kurtizane- Mīļš paldies Tev, sagaidīju kādu ,kurš tam izgājis cauri,zin par ko runāju :) Nu man ir kaut kā tā ,ka tas ir pa periodiem, brīžiem es varbūt pat esmu pārāk labās domās par sevi ,otrā brīdi atkal jūtos kā briesmonis. Un tie nav joki ,bet tik tiešām tas pašvērtējums tā svārstās. Tagad atkal tas periods ,kad sev galīgi nepatīku un šobrīd ir diezgan smagi ,tiešām viss ko gribas darīt ir sēdēt mājās (ko jau vairākas dienas daru) un reizēm raudāt, no vienas puses jūtos komfortabli- mājās nekāda stresa, no otras puses ja aizdomājos- gribētos jau uz jūru, sauļoties peldēties ,baudīt tā īsti to vasaru, iet ārā kad vien gribas izlaižot matu taisnošanas un krāsošanās laiku, kas daudz aizņem un neļauj apstāties, tā teikt krāsojos un krāsojos bet beigās tā pat nav īsti labi. :/
18.06.2012 23:58 |

10 gadi
Reitings 8191
18.06.2012 23:59 |

Reitings 17
Reģ: 29.01.2009
Atceros sevi Tavā vecumā. Es domāju tieši tāpat, man nekas sevī nepatika, uzskatīju sevi par briesmoni. Bet tad mainīju savu attieksmi. Un ja godīgi - sevi mainīt kardināli ārēji Tu nevari (jā, var mainīt stilu, matu griezumu, bet deguna garumu, sejas formu - nu nevar :)) - bet - kaut kas taču Tevī ir tāds, kas Tev sevī ļoti patīk,, vai ne? Varbūt tās ir acis, lūpas - nu kkas taču ir :) PRiecājies par to skaisto, kas Tevī ir, sakop sevi cik vien labi vari, izcel skaisto, maini savu attieksmi un Tu redzēsi - cilvēki no malas to redzēs. :) Es pazīstu daudzus (godīgi teikšu - svešiem no malas skatoties - ne īpaši izskatīgi cilvēki), BET - kā viņi paņem sevi ar savu harizmu un šarmu: Un man viņi liekas skaisti un brīnišķīgi.
Un vispār - 17 gados cilvēki vēl isti nav izauguši. Es domāju, ka pēc pāris gadiem, Tu būsi skaista, jauna sieviete :) Es piemēram joprojām nespēju paskatīties uz bildēm tajā vecumā :D Bet izaugu no pīlēna par gulbi :) Galvu augšā - viss notiks :)
19.06.2012 00:10 |

Reitings 1666
Reģ: 17.05.2012
Tā tas ir Tavā veucmā, ka ne ar ko neesi apmierināta savā izskatā.
Paliksi vecāka, viss būs kārtībā un Tu pieņemsi sevi tādu kāda esi.
Mīli sevi, tad arī citi mīlēs. Tu tāda esi tikai viena un ar to Tu esi unikāla.
19.06.2012 00:30 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Tev ir kaut kādas anomālijas? Ja nav, tad jau viss kārtībā. Es saprastu, ja tu tad nezinātu ko darīt...
Lai gan es saprotu arī tagad :D Man arī ir bijis 17, un arī man ir bijušas dienas, kad gribas ielīst zemē un tur arī palikt (reizi pa reizei uznāk arī tagad). Bet tici man, tie galvā uzmodelētie skaistuma rāmīši, kuros pati sevi neredzi, ir kaut kas tik mazsvarīgs un muļķīgs. Skaistums ir tajā, ka esi tāda viena vienīga, īpaša. Pieņem sevi, un tas būs tas miers un labsajūta būt sev pašai... uh, tad tu kā tanciņš varēsi kalnus gāzt :P
Ja tev ir tā sarkanā seja, nu tad, braucot uz jūru, uzskrājosies tāpat, varbūt uzliec kādu tonējošu krēmu, tušu, varbūt vieglu pūderi. Varbūt tas nav pilnīgi pareizi, bet, ja tas tev liek justies labāk, tad kāpēc tad to savas labsajūtas dēļ nedarīt?
Ja godīgi, cilvēki no malas pašpārliecinātu cilvēku "nepilnības" vispār ne pēta, ne vēro, ne izceļ.. Un tas viss, jo cilvēks ir ar sevi mierā, ne brīdi nedod otram iespēju sākt sevi pētīt, jo rada iespaidu, ka ir labākais, kas ar šo pasauli noticis. Tiklīdz tu esi komfortā ar sevi, arī citi tādi ir ar tevi.
19.06.2012 00:30 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits