volcom, pati izaudz. tas ir zems pašvērtējums 17 gadīgai meitenei, daudzi tam ir gājuši cauri.
''Izaudz''
''Ā, ok, kā gan neiedomājos to iepriekš''
Jasmīna, man arī bija taisni tādas pašas domas, un vēl tagad dažreiz parādās. Iemesli? Vienkārši manī nebija ieaudzināts sevi mīlēt, visas manas draudzenes bija bezgala skaistas un tāpēc jutos nepietiekama, meklēju sevī visu nepilnvērtīgo un ignorēju to skaisto. Ienīdu savu lielo degunu, gaišo ādu, lielās uzacis, var teikt visu. Un to pat nevar izskaidrot, tā vienkārši ir var teikt psiholoģiska slimība, kura vnk ir jāizslimo un labākajā gadījumā jaiegūst imunitāte :) Tagad, lai arī ik pa brīdim atkal nobesī lielais snīpis vai kas cits, overall esmu ar sevi apmierināta. Neatceros, kas man likas mainīt domas. varbūt pat kāds kompliments no citiem cilvēkiem, kas lika paskatīties uz lietām savādāk. Un nu jau es apzinos savus izskata plusus, par uzmanību nesūdzos, viss ir čiki briki. Tiksi tu līdz tam.
Tiešām, tiešām tev sevī nekas nepatīk? Lai vai kā, vrb aizej pie friziera un pamaini kko savā izskatā. Neko krasu uzreiz, vari nebūt gatava tam, bet tā pamazām. Tad jau tu manīsi, kas tev labāk piestāv.
Vispār ir tāda adrese - taaz.com, kur tu vari paskatīties visādas frizūras, kas tev piestāv, tā teikt virtuāli 'piemērīt'' tās, un tur nu klāsts ir tiešām liels.
UN, ja neesi apmieirnāta ar izskatu, sāc paskatīties uz sava rakstura labajām īpašībām.