Karamelle,
a vot es gan tieši nekad neesmu sapratusi visos tos čīkstuļus, kuri neļauj paskatīties savā telefonā, e-pastā utt.! ja jau esat kopā, tad ko tur ko slēpt, pie velna?!?!?! ja mans draugs man neļautu kaut kur skatīties, tad goda vārds - izšķirtos mēs, jo es uzskatu, ja neļauj kaut ko apskatīt - tātad slēpjams , un varat nemaz te nepļurkstēt par "privātās zonas noturēšanu", smieklīgi!
Es ļauju apskatīties, ja mēs, piemēram, sēžam tuvu un es rakstu īsziņas, komentārus kādā forumā vai sarakstos skaipā. Ja man nav pieejams dators, bet steidzami vajag nokārtot kādu lietu kādā saitā - iedodu paroli. Un citas tamlīdzīgas situācijas, tieši tāpat dara viņš. BET ja tiktu ņemts mans telefons un lasītas visas īsziņas vai tiktu prasīta mana draugiem.lv parole, lai izlasītu vēstules - kas tā par kontroli? Kādēļ kādam jālasa manas sarakstes ar māsu vai draugiem, kurā nekā slēpjama nav, bet tās tomēr paliek privātas? Vai tev patiktu, ja tavas vēstules, ko tu sūti draudzenei, lasītu viņas puisis? Un kāpēc vispār jātērē laiks ikdienišķu sarunu pētīšanai? Ja būtu kaut kas svarīgs, pati pastāstītu. Tas ir attieksmes un uzticības jautājums.
Kaut kāda speciāla okšķerēšana sākas tad, kad nav uzticības vai ir vēlme ļoti kontrolēt. Vienu reizi attiecībās man intuīcija teica, ka kaut kas nav labi. Apskatījos telefonu, kas man netika kaut kā īpaši liegts, jo viņš neiedomājās, ka skatīšos īsziņas. Atradu nepatīkamas ziņas. Lai arī tas neko neatrisināja, tomēr intuīcija nepievīla. Beigās izšķīrāmies.