uznāca biki besis, nākošnedēļ jāizvācas no dzīvokļa, pēc 2 nedēļām beidzas darbs. Nāksies aiziet prom no Rīgas un atgriezties pie senčiem :D kolosāli :D
p.s zinu, ka noteikti ir kādi, kuriem ir sūdīgāk :D eh jautri :D
Tak ņem jebko, Rīgā jau nu var atrast. Un tad jau var ko labāku meklēt. Sākumam var īres istabu sameklēt. Pacīnies, noteikti nenolaid rokas. Saliec visur sludiki par darbu)
icinām darbā atraktīvus un strādīgus zāles darbiniekus/ ces. Darba vieta T/C Olimpija, Alfa vai Domina.
Darba pienākumi - klientu apkalpošana un kebabu pagatavošana.
Cv sūtīt uz norādīto e-pasta adresi.
Profesija: Bufetnieks Kebabs Fix
Member, uz vasaru konkurence no studentiem- pretendentiem ir milzīga, arī uz pārdevejas amatu
Tu paskaties cik katru dienu tiek ielikti jauni sludinajumi. KATRU DIENU. Un es piemēram nenemtu uz laiku cilveku, dārgāk un nepraktiskāk. Tikao iemāci ka vajag, tas jau prom. Turklāt patstāvīgie labāk strādās jebkurā gadijumā, cita atbildība.
Es ar pačīkstēšu. Algu saņēmu pirms 3 dienām, bet šodien kontā tikai 4 Ls palikuši :D Nomaksēju rēķinus, parādus un viss. Bet es nebēdāju... domu spēks un viss būs labi, gan nauda uzradīsies :)
Tad nu gan, mani atlaida no darba ne manas vainas dēļ, es izvācos no dzīvokļa un eju atpakaļ pie vecākiem, kuri pa manu prombūtnes laiku ir pazaudējuši kaķi. Neesi viena :D