Tatad mēgināšu pastāstīt īsumā savu situaciju. Tatad nesen bijām ar draudzeni ballītē - kur bija arī viņas simpātija - vīrietis kurs viņu aplido, bet starp viņiem nekas vēl nav. Bet nu vinai viņs arī patīk. Protams visi daudz izdzēra un arī mēs. Es diemžēl iedzēru dzirkstošo vīnu un man tādu dzert nedrīkst - man aizgāja bezfilma un es vnk aizmigu uz divāna. Bet dradzene ar to puisi vēl palika augša - it kā viņi runājās. Tad viņai aizbrauca mājās no rita jo vajadzeja but nākamajā dienā darba, bet es pamatīgi jau aizmigu un vina sarunaja ar to puisi ka viņs mani pieskatis un parūpēsies, lai es tieku mājās vēlāk. Un te nāk bomba... Es pamodos - no tā ka mums bija sekss ar to puisi. Man viņs vsp nepatīk kā virietis, nav mans tips pie tam zinu, ka draudzenei patīk viņs un zinu, ka pat trakā bezfilmā es viņam nelīstu virsū, jo man vins vnk neliekas iekārojams. Īsumā viņs ar mani pargulēja. Protams lūdza neteikt neko draudzenei, jo viņam esot baigie nodomi uz viņu. Un te rodas problēma - jo man ir lieli sirdsapziņas parmetumi, ka jāslepj tāds noslēpums. draudzene ir baigi parliecinata ka vins ir tik labs un pūkains, un foršs, bet tā galigi nav, ja viņs tā speja izdarit. Jo principā es uzskatu, ka viņs mani ir paņemis pret manu gribu, jo es konkreti gulēju, kad tas saka notikt. Es mokos tgd un it kā gribu viņai to pastāstit, jo ja viņs tā bija spējīgs izdarīt, tad nekas labs viņā nav, bet no otras puses man bail, ka varu pazaudēt draudzeni. Tā es šaubos, mokos... svarstos. Ko jus ieteiktu darīt. Trakakais ka pēc tam no rita viņs lūdza, lai neko nesaku, BET lika noprast, ka varetu atkārtot to... Es gan viņam acis pateicu, ka tas nekad neatkārtosies, jo es skaidrā esot ar viņu nekad negulētu.