Es tā paskatījos uz autores izdevumu pozīcijām, man gan nešķiet nekas ārkārtējs, izņmot to, ka ikreizi jāņem nauda no vecākiem papildus :(
Par apģerbu, man divos iepriekšējos mēnešos arī par apģerbu sanāca vienā ap 50, aotrā pāri 100 ls, parasti pāri simtam netērēju, bet sanāca nopirkt divas NEbrenda kleitas, klača tipa somiņu, kurpes un viss, simtnieks vējā. Arī pa tiem 50 ls sanāca vairākas zeķubikses, jaciņa un vēl kaut kāds sīkums.
Arī mājokļa izdevumi, ja ir piemērām, savs , ir grūti izmainīt.
man mācībām aiziet 120 ls, transportam ap 100 ls (tagad daudz kur jābraukā), visiem nodokļiem un komunāliem arī ap 100 ls, nu sanāk rupji rēķinot 320 ls mēnesi, bet kādai izdodās pa to naudu dzīvokli izīrēt, apmaksāt komunālos, transportu un ēšanu. Super !!! Es jau arī gribētu tērēt mazāk, bet ja fiziski nesanāk?!
Cik redzams, autorei - dzīvoklis, rēķini, ārsti ir jāapmaksā vienagla un tas jau ap 500, nu var jau mēģināt pa to 100 visam pārējam, bet ja slimā sirds, tad arī ēst reāli nevar visu, kas pagadās, visādi spec vitāmīni utt, ok, ne 200 ls, bet 100 vienalga sanāks.
Un vairāki saka, lai autore atrod labāk apmaksātu, atbildīgāku darbu vai papildus darbu, man mammai bijis savs bizness (kaut neliels) un ļoti nopietni slimā sirds, viņa PATI atteicās no visa biznesa un stressa, lai NENOMIRTU.
Un jā, ja cilvēkam, ja visu laiku saka - Tu vari nomirt, Tu vari nomirt, gribās kaut drusciņ izbaudīt dzīvi un kādu trapku pa 100 ls nopirkt, daudzas viņas vietā (cik saprotu, tad naudas gimenē ir daudz) būtu pirkuši pa 10000 un nestrādātu vispār ne uz kādiem kursiem neietu.
Ja autore nav fake, viņa jau tā ir malacīte.