Ja es vēlētos samazināt tēriņus, es sekotu līdzi vairāk tieši cenām. Ņemtu čekus no katra veikala /vietas,kur pērkos un skaitītu kopā, redzētu, kur varētu samazināt tēriņus.
Paskatoties uz taviem, nāk prātā:
1. Lai samazinātu pārtikas tēriņus, izvēlētos citas vietas, kur iepirkties, ja, es iepirktos sākotnēji tikai rimi, es sāktu vairākas lietas iepirkt maximā vai supernetto, jo tur tomēr ir šis tas lētāks. ja būtu kāda prece, kuru varu iegādāt tikai tajā rimi, ok, pāris preces var, bet ne visu.
2. vai nu pārvietotos tikai ar auto, vai tikai ar sabiedrisko. un nekādas apkopes netaisītu :D kā iepriekš viena no komentētājām minēja - paņemu putekļu sūcēju, izsūktu tur visu un no āras nomazgātu pati, pēc nepieciešamības,protams. Ja es būtu no Rīgas un brauktu ar sabiedrisko tikai, tad vienkārši nopirktu to etalonu visiem transportiem un tā arī braukātu visu laiku, mašīnu izmantotu tikai tad, ja būtu liela nepieciešamība, domāju, ka summa samazinātos 2-3x
3. grāmatas ņemtu bibliotēkās, es nevaru iedomāties, ka šādu summu spētu tērēt grāmatām.
4. ja tu esi zīmolu piekritēja, tad ieteiktu pirkt ne-zīmolu apģērbu, sanāks nopirkt arī kaut ko vairāk un varbūt nemaz nevajadzēs katru mēnesi kaut kādu jaunu apģērba gabalu
5. hmm, nu jā, dāvanām es arī netērēto tādu lielo piķi, bet laikam pievērstos pašgatavotu dāvanu pasniegšanai. iepītu tur to tavu hobiju un sanāktu skaisti un no sirds.