Sveikas!
Pirms kāda brīža biju vannā, piepilināju ūdenim klāt ētrisko eļļū, laikam bik par daudz.. jo pēc kāda brīža sajutu tādu kā dedzinošu sajūtu uz stilbiem un muguras, izlīdu āra no vannas...bet tagad vēl arvien riktīgi svilina tās vietas... Ko var uzsmērēt, lai nav tās svilinošās sajūtas? :(
p.s.
°iespējams, ka man kāda alerģiska reakcija, jo iepriekš nebiju lietojusi tās ēteriskās eļļas..
cik tad daudz pilieni bija? Un tā tiešām bija ēteriskā eļļa, ko var vannās lietot, nevis aromātiskā eļļa priekš svecēm? Un vēl jautājums - kas tieši tā bij par eļļu (citrons, lavanda vai kas?)
Nu, bet tu zināji, ka daži pilieni tik vajadzīgi? :?
Njā, citrusu ēt. eļļa ir visalerģiskākā (biežāk izraisa alerģiskas reakcijas nekā, piem., kumelītes, lavanda, utt.) ... ko darīt, nez.. jāskalojas zem tekoša ūdens, kamēr pazūd kairinoša sajūta...
cukurvāvere, ok, iešu vēlreiz skaloties dušā, ceru, ka drīz pāries..es izlasīju, ka daži pilieni, bet man ir tieksme visu likt/lietot vairāk..redz, kur arī rezultāts :( Paldies ;)
Es parasti,ja leju vannā ēterisko,tad rjumačkā ieleju pienu,daži pilieni eļļas un nekas nesūrst. Man arī tā bija,ka tikai apelsīna ēterisko iepilināju un sūrstēja.