sievietes, kuras neciesh citas sievietes

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
klejojot pa netu, uzduuros blogam, kuraa gaaja runa par sievieteem, kuras nesaprotaas ar savu dzimumu. bloga autore izteicaas, ka ja kaada ieniist 51% no pasaules populaacijas, tad vinjai ir probleemas. komenteetaaji sadaliijaas divaas nometnees.
pirmaa nometne aizstaaveeja teoriju, ka taas sievietes, kuras izvairaas no citaam sievieteem, to dara, lai viirieshiem paraadiitu, ka vinjas ir labaakas par citaam sievieteem, jo vinjaam nav tipisko sievieshu vaajiibu un ka ar vinjaam ir vieglaak saprasties. iemesli ieniishanai esot vai nu paarlieciiba, ka visas paareejaas sievietes ir sliktaakas kaa vinja vai arii bailes no sievieshu savstarpeejaas konkurences.
otraa nometne toties pietureejaas pie uzskata, ka taadaam sievieshu kompaanijas vienkaarshi garlaiko ar savaam runaashanaam par lupataam, intrigaam un siiku iedzelshanu.

ko juus par to domaajat? vai labpraataak izveelaties sievieshu kompaaniju vai viirieshu?
15.06.2012 22:59 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Nav ne vainas, ne vienam dzimuma, ne otram, bet sievietes bieži tiešām ir tādas kuces, ka vājprāts. Man nepieciešams ilgs laiks, lai uzticētos kādai personai, neatkarīgi no dzimuma, lai varētu cilvēku saukt par draugu un ar sievietēm ir baigi grūti. Esmu kaut kāda jancīgā un sev par labāko draudzeni gribētu līdzīgu sev, lai var saprasties, pagaidām savas dzīves laikā nav nācies sastapt nevienu, kas būtu vienā vilnī ar mani un tamdēļ skraidu bez labas un tuvas draudzenes. Mums, meitenēm, jau tāpat vienmēr ir vajadzīga vismaz viena draudzene, ar kuru papļāpāt, patīk mums tas vai nē. :D
Ar vīriešiem ir krietni vieglāk, pati jūtos pusdvēselē kā zēns, un lai gan izskatos sexīgi un skaisti, lai gan daudzi padomā, ka esmu staigājoša caca ar degunu mākoņos, neviens, kurš mani pazīst, tā neņemtos mani raksturot, man patīk mašīnas, datori, visādi gadžeti, videospēles un daudzas sievietes to nespēj saprast, kā arī, neuzskatu, ka esmu tipisko sieviešu kategorijā, kā iepriekš kāda raksturoja, esmu sarežģītāka un mani arī neinteresē sūdu runas ikdienā par kurpēm un kleitām.
Nedrīkst visus vienā traukā ielikt, katrs ir savādāks, īpaši jau sievietes, bet es uzskatu un uzskatīšu, ka visas mēs esam ķertas un trakas. :D
16.06.2012 21:02 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
man gan patīk" izraudāties sievietei uz pleca" , paklacoties par visu ko!:) vīriešiem tacu neinteresē ne jaunas nagu lakas, ne tas, kurš tonālais krēms ir labāks:D ( un neesmu es stulba caca)
16.06.2012 21:23 |

Reitings 341
Reģ: 18.11.2009
Uz vairuma fona es laikam esmu pārcilvēks,jo man ir viegli saprasties ar visiem. Man ir mana vecuma draudzeņu un paziņu bariņš, darbā sievietēm ir bērni manā vecumā, bet saprotos ar viņām labi un nav problēmu arī saprasties ar vīriešiem :) Katrs jau pats veido ap sevi vidi :)
16.06.2012 21:49 |

10 gadi
Reitings 2858
Reģ: 29.01.2009
labprātāk izvēlos vīriešu kompāniju. Vairāk ir par ko runāt. meitenes liekas tik tupas... /no offence/
16.06.2012 21:52 |

Reitings 9169
es ar laiku esmu nonaakusi pie secinaajuma,ka vislabaakaas kompaanijas ir jauktaas - puse sievieshu, puse dzeku. ar tikai sievieteem aiziet var klachu marasmaa, bet dzeku kompaanijaa,ja vinji tevi pienjem kaa vienu no vinjiem, saakaas pirshanas, atraugaashanaas un anninjas silikona pupu apsprieshana 3 stundu garumaa.
taam, kas saka, ka dzekos nav skaudiibas, konkurences utt - ir, un kaa veel. kam labaaka mashiina, vairaak speeka, labaaks darbs. biezi vien, lai vinneetu sacensiibas, viirieshi var iet ljoti taalu un pat sadariit stulbiibas deelj taa.
ja vajag padomu vai izrunaaties, tomeer izveeleeshos runaat ar viirieti, nevis sievieti. info taalaak nenopluust un viirieshi skataas uz lietaam reaalaak. sieviete tikai paliidzees visu veel vairaak dramatizeet.
16.06.2012 21:58 |

Reitings 4129
Reģ: 29.01.2009
Ārprāc, 90% šeit saka, ka citas sievietes ir stulbas, aprunātājas, naidīgas utt. Paskatieties, ko jūs pašas te dariet? Vai sakot, ka esiet labākas par tām citām, jūs viņas šobrīd stulbi neaprunājiet? Turklāt kāpēc jūs tik ļoti dariet sev pāri un uzturieties cosmo forumā, kurā lielākoties ir tieši sievietes? :D Iesaku pievērsties vīriešu forumiem, kuros jutīsieties apgarotas un īstajā vietā. :)
16.06.2012 22:02 |

Reitings 9169
Abalone - man patiik dazkaart pacelt provokatiivas teemas. sii ir viena no taam. vismaz tagad zinaam, ko patiesiibaa viena par otru domaajam. :D
16.06.2012 22:13 |

Reitings 731
Reģ: 31.10.2009
Pilnīgi piekrītu Abalonei. Pēkšņi sievietes ir kļuvušas par briesmīgiem radījumiem :D Man jau liekas, ka tā runāšana par kurpēm, kleitām un tamlīdzīgām lietām nebūt nav tas galvenais sarunu temats starp sievietēm, protams, ja nerunājam par atsevišķu grupu, kurām nekas cits dzīvē neinteresē un neliekas svarīgs. Starp sievietēm, kas ir ne tikai ārēji skaistas, bet arī iekšēji bagātas un lieliskas personības, tomēr sarunas ir daudzpusīgas un interesantas. Nu neesam mēs tik šausmīgas :D
16.06.2012 22:21 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Nezinu, tādas bitches ap mani nekad nav bijušas. Vai arī varbūt tos dunčus mugurā neprotu saskatīt. Vai arī es vienkārši viņas pati neuztveru kā konkurentes... Ja draudzenei uzrodas puisis, ja viņas labi izskatās, man ir prieks un laime, kāda tur konkurence. Draugi ir cilvēka spogulis, un tātad es arī esmu forša, ja jau draudzenes tik lieliskas.

Nepatīk man tādas, kuras izmainās par 180grādiem katra vīrieša klātbūtnē un ir nespējīgas un nevarīgas, un vārgas, un pārlieku emocionālas. Bet man tiešām reti tādas sanāk satikt.

Ar vīriešiem gan man dažreiz gadās problēmas, nesaprotu, par ko ar viņiem drīkstu runāt, lai viņiem būtu interesanti un viss neieietu nepieklājīgās sliedēs. Bail pielaist par tuvu, bail pārāk iepatikties, bail būt pārāk vaļīgai, bail flirtēt, ja nezinu, vai ir brīvs un vai viņu interesēju :D Galvā virmo domas, ko drīkst un ko nedrīkst teikt, sajūta kā uz naža asmens, un tad tās sarunas sanāk stīvākas, kā gribētos. :D Bet nu dažreiz viss notiek tik plūstoši dabiski, ka prieks. :)
16.06.2012 22:27 |

Reitings 858
Reģ: 08.05.2011
NU nezinu.. jo es vairāk iepazīštu puišus, jo man šķiet, ka viņi ir vēl trakākas bābas par sievietēm :D Un tas diženais kodols ir tikai ārpuse :P

Man par šo tēmu dalīts viedoklis kā jau te lielākai daļai meiteņu :)
Protams, ka sieviešu tipāžs nav tikai viens... Es kaut kā tieši šodien darbā pie sevis klusībā par to iedomājos, ka lielākoties patīku tām meitenēm, kuras skaitās tādas "dirsīgas" un ar viedokli, jo arī es mīlu teikt, ko domāju, bet ir arī neitrālas meitenes, ar kuram izveidojas lielisks kontakts.
Laikam jau tā ir, vai nu tu esi uz tā viena viļņa vai neesi :)

Pašai arī vairāk saista tās, kuras domā "vēsi", "pohujistiski", jo pati par sevi mēdzu būt dikti emocionāla un trausla, lai gan uz āru to necenšos izrādīt, tādēļ tādā sieviešu sabiedŗībā jūtos kkā.. pat nezinu, kā, lai pasaka :D nu kkā tā..
16.06.2012 22:45 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Nezinu, man jau liekas, ka te tiek paarspiileets, kaa sievietes viena otrai muguraa dunchus dur un veel nezin ko. Man nudien apkaart nav taadu briesmonju. Starp citu, viirieshiem arii ir saancensiibas gars - kuram buus krutaaka mashiina, smukaaka beibe pie saaaniem, vairaak naudas, lielaaka maaja, utt.. Taa kaa tie zobena duureeji muguraa ir atsevishkjs cilveeku tipaazjs.
16.06.2012 23:33 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Ārprāc, 90% šeit saka, ka citas sievietes ir stulbas, aprunātājas, naidīgas utt. Paskatieties, ko jūs pašas te dariet? Vai sakot, ka esiet labākas par tām citām, jūs viņas šobrīd stulbi neaprunājiet? Turklāt kāpēc jūs tik ļoti dariet sev pāri un uzturieties cosmo forumā, kurā lielākoties ir tieši sievietes? Iesaku pievērsties vīriešu forumiem, kuros jutīsieties apgarotas un īstajā vietā.

Fakta konstatācija nav gluži aprunāšana, aprunāt nozīmē apspriest konkrētu cilvēku. Citādāk kā tad sanāk, jebkura saruna, pat par putniem un dabu, ja tā ir ietver sevī kaut ko negatīvu uzreiz ir aprunāšana? Nedomāju gan. :)
Par aprunāšanu cosmo.lv es gan domāju ko citu, piemēram nesenajā diskusijā par to, kādas meitenes ir reālajā dzīvē vai atbilst tam, tāpat kā citās līdzīgās diskusijās, no dažu dalībnieču puses (neatceros kuras konkrēti, tādēļ ar pirkstu nerādu) redzēju kārtējo izdevību pateikt kaut ko teju konkrētu, taču neminot niku. Nu, teiksim "ir te viena tāda, kura man ļoti krīt uz nerviem", kaut gan diskusija vispār nebija par to. Lūk tur gan es redzu aprunāšanu, jo vienmēr šķiet amizanti, ka pat tad, kad netiek jautāts "kura cosmo.lv foruma dalībniece jums nepatīk?" saslavē pāris savas draudzenes, bet noliek visas pārējās. No johaidī, ja jau kāda tik ļoti kaitina, saki konkrēti, nevis mētājies ar mājieniem, vai arī klusē. :D Lūk, šis piemērs ir viens no tiem, kuru es nekad nemanītu sieviešu forumā.
Bet vispār, tāpat es varu pateikt, ka šeit ir tikai virtuālā vide un konkrēti cosmo.lv uzturos, lai arī ikdienā kontaktējos ar citādākiem cilvēkiem, bet tas ir savādāk, jo te es varu ignorēt/nerakstīt/nelasīt, ja negribu.
16.06.2012 23:41 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Uhh, bija domāts "nekad nemanītu vīriešu forumā".
16.06.2012 23:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits