Hmm, es arī dusmotos, bet kas tad tas par apzīmējumu "kaut kāda bijusī"?? :D
Man vienmēr smieklīgi šķiet tas, ka meitenes tik vājprātīgi noliek bijušās, laikam neiedomājoties, ka arī pašas par tādām var kļūt un tad gan apsāpēsies sirds, kad kāda, atvainojos, bet cenšos turēt līdzi esošajiem apzīmējumiem, tagadnes šmara liks vīrietim noskalot podā jaukas atmiņas un lielu dzīves daļu. Es arī neesmu sajūsmā, kad draugam piezvana bijusī draudzene par kopīgā īpašuma lietām un viņi pie reizes papļāpā arī par "šo un to", vai vēl iepriekšējā sūta apsveikumus dzimšanas dienās, bet es tomēr cenšos pret viņa dzīvi "pirms manis" izturēties ar cieņu. Es, protams, nerunāju par slimīgiem gadījumiem.
Konkrēti šajā gadījumā es noteikti publiski traci neceltu, bet nemanāmi censtos nočekot, kas un kā un tad nākamjā dienā noskatītos viņa sagatavoto izrādi, pēc kuras noplaudētu un uz viņa izbolītajām acīm atbildētu, ka Oskars no manis pavisam pelnīti pienākas, bet tagad nevaru saprast, vai likt savākt parpalas vai vēl tērēt laiku un klausīties taisnošanos. Nu, līdzīgi kā Laviize jau teica.