Čau visām, :)
Jau esmu mājās. Nedaudz atpūtīšos, paēdīšu un tad jau būs jāsāk taisīties. Šodien vakarā ballīte ar draudzenēm, rīt tāpat. (l) Vienīgi laiks gan ir izcili draņķīgs, jo es jau pa dienu izdomāju, ka vakarā vilkšu šortus. Aj man vienalga, vilkšu šā vai tā. :p
Šodien darbā vadība oficiāli apstiprināja, ka vasaras mēnešos zeķubikses var nevilkt, paldies dievam. Man jau pietika ar tām karstajām dienām, kas bija aprīlī un maijā, lai saprastu, ka vasarā +30 grādos zeķubiksēs vispār būs vāks. Vienalga, cik plānas arī izvēlētos, tas nemaina faktu, ka kājas ir iespīlētas pilnīgi nevajadzīgā apģērba gabalā. Un kondicionieri arī ne vienmēr palīdz, jo, visu dienu tos nonstopā darbinot, var pamatīgi saaukstēties. Vot nesaprotu es šito visu - ok, lietišķais stils, tas viss ir saprotams, bet, kur paliek cilvēciskais faktors? Kāpēc, ja ir zolīdi svārki līdz celim un koptas kājas (loģiski), vasarā jāvelk zeķubikses. Nu kas tur TĀDS??? Labi, man paveicās, bet ir taču tādas iestādes, kru arī vasarā jāstaigā zeķēs/zeķubiksēs. Pilnīgs stulbums, manuprāt. Viss, pietiek, var redzēt, ka mani šī tēma ir aizskārusi. :D