paklačoties - flirtēšana

Reitings 33
Reģ: 12.06.2012
Labas vakaras, meitenes. Man šovakar negribās par neko nopietnu domāt un gribās vnk paklačoties. Kkā aizdomājos par flirtēšanu šodien un to, cik briesmīga es šajā spēlē esmu :D Nu neprotu es vispār flirtēt. Raustos, baidos, mulstu, kad vajag flirtēt, tad automātiski sāku tēlot milzīgu, aukstu akmeni :D atceros vienu ''Friends'' sēriju, kur Ross neprata flirtēt, un sarunā ar meiteni, kura viņam patika, centās flirtēt runājot par gāzes noplūdi.... ziniet, nav tālu no manis :D
tāpēc pastāstiet jūsu flirta trikus (ja nav žēl padalīties), vai smieklīgākos atgadījumus, vai kā noteikt, ja ar jums flirtē.
13.06.2012 23:05 |

Reitings 224
Reģ: 27.05.2012
Ja man kads virietis skiet pievilcigs, tad meginu uzturet acu skatienu, flirtet ar acim bez uzrunasanas.:D
14.06.2012 01:40 |

Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
Parakstos zem katra Maybe' vārda-man ir tieši tāpat... :D bet nu klāt vēl nāk tas,ka es nezinu,kā man tas sanāk.- Laikam esmu pārskatījusies ANTM un samācījusies to "smizing" jeb smiling with your eyes variantu,kad varu paskatīties uz vīrieti TĀĀĀ,it kā ar acīm vēlētos viņu turpat uz vietas izģērbt... :D Daudzi ir teikuši,ka tad man ir tāds viltīgi velnišķīgs acu skatiens un tas vīriešus ļoti piesaista... :D Tad vēl dažādas vārdu spēles,asprātības,kas robežojas ar neķītriem jociņiem un voila! flirtiņš aiziet uz urrā! :D
14.06.2012 01:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits