Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pārtikas produkti starojošai sejas ādai

 
Reitings 1
Reģ: 29.01.2009
Lai sejas āda iegūtu dabiski starojošu izskatu, nepietiek vien ar dārgiem sejas krēmiem, ir jāsāk ar uzturu. Kā zināms sejas ādu uzlabo Omega 3 taukskābes, kā arī Vitamīns E un C, bet kuros pārtikas produktos tie ir vairumā?

1. Avokado
Avokado satur vitamīnu E un nepiesātinātās taukskābes, kas palīdz uzturēt veselu ādas struktūru un pasargā to no saules bojājumiem.

2. Jogurts ar zemu tauku saturu
Jogurts un citi piena izstrādājumi ar zemu tauku saturu satur kalciju, magniju un cinku, kas ir nepieciešami stipriem nagiem un matiem. Cinks ir nepieciešams jaunu šūnu veidošanai un tas novērš trauslu, lūztošu matu problēmu.

3. Saulespuķu sēklas
Saulespuķu sēklas satur cinku un olbaltumvielas, kā arī būtiskus taukus un E vitamīnu, kas var uzlabot sausas, raupjas un pārslainas ādas izskatu.

4. Citrusa augļi
Citrusaugļi, piemēram apelsīni, greipfrūti un citroni ir bagāti ar C vitamīnu, kas atbild par kalogēna daudzumu organismā. Šis proteīns nodrošina gludas, labi barotas, veselas ādas izskatu.

5. Saldie kartupeļi/burkāni
Saldie kartupeļi, tā pat kā burkāni satur daudz beta-karotīnu, vitamīnus C un E, kas visi darbojas kā antioksidanti. Tie palīdz palēlināt novecošanos procesu un un aizsargā ādu no saules. Pamēģini svaigi spiestu burkānu sulu!

6. Treknas zivis
Treknās zivis - skumbrija, lasis, foreles, sardīnes satur omega 3 taukskābes, kas palīdz ādai palikt gludai un saglabāt mitrumu. (Ikdienā vari dzert zivju eļļu.)

vairāk informācijas par produktiem: http://ow.ly/byEgq
13.06.2012 20:28 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits