Ja nepatik gjimene.

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Sveikas. Ilgi sevi analizēju un nezinu īsti ko darīt! Respektīvi-man ir jaunas attiecības. BET. Riebīgi, bet man nepatīk mana drauga mazākais brālis! Viņam 13 gadi.Itkā jau liels cilvēks(protams, nosacīti), bet uzvedas kā 5gadīgs bērns! Baksta manu draugu, līdz ar to arī viņš sāk uzvesties kā bērns-mani tas kaitina! Tad viņš bieži uzdod man stulbus jautājumus, pats labi zinot uz tiem atbildi!Vnk skatās sejā un muļķīgi smīn! Ok, es pati tagad sajutos kā mazs niķis, bet es tiešām jūtos kā uzvilkta, kad tur jābrauc, jo zinu, ka atkal sāksies ambrāžas, ķēmošanās un tie jautājumi!
Draugam to teicu,protams, daudz maigākā versijā, bet ir 1 atbilde-viņš ir mans brālis.
Jums ir tā, ka nepatīk kāds no savas puses cilvēka? Un nepārmetiet kāpēc te jautāju, viņa mammai jau to nejautāšu:D
13.06.2012 20:00 |

Reitings 1229
Reģ: 15.05.2012
Arī mani kaitina tie neaudzinātie sīkie!!! Točna nespēju paciest gandrīz nevienu no tādiem! Draugam ir māsica (6 gadi), skuķis jau foršs, nav izlutināta utt., bet VISU laiku cenšas sev pievērst uzmanību, runā pa vidu, kad pārējie apspriež kaut ko , ņemas taka driģenes sarījusies, mazliet atsit rociņu - uzreiz puņķi un asaras pa gaisu, lielā brēka, grrr!!! Man jau tādi nieki kaitina, kur nu vēl kāds pumpains 13 gadīgais, tādam iešautu :D A pasaki tam sīcim kaut ko pretī! Vai arī vienkārši uztaisi drūmo ģīmi un skaties uz otru pusi (tas tiešām strādā, man darbs arī +/- ar bērniem saistīts).
13.06.2012 23:04 |

Reitings 142
Reģ: 07.06.2012
Kad brālis brauc pie jums brīvdienās, tu brauc pie savas ģimenes vai tiecies ar draudzenēm, brauc iepirkties. Kāpēc tev jāsēž mājās un jāgatavo ēst?! Ir taču daudz labāku lietu, ko darīt. Un atbraucot mājās, saki, lai draugs pats kārto māju, ja jau viņam tā patīk visu apgriezt kājām gaisā kopā ar mazo brāli. Ne tas, ko viņi dara, ne tas, kā tu jūties nav nekas ārkārtējs, vienkārši jāmeklē labs risinājums.
14.06.2012 09:42 |

Reitings 494
Reģ: 13.12.2011
neizlasīju visu diskusiju, bet man lielkas ka tava drauga brālis ir vnk uz tevi greizsrdīgas
14.06.2012 10:05 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Tu mīli bērnus, bet tikai tos, kuri māk uzvesties? :D
Varbūt kaut kādu kripatu no Tavas problēmas es saprotu, jo arī mani pašu līdz baltkvēlei noved izlutināti cilvēkbērni, bet, domāju, Tev kā profesionālei tomēr vajadzētu prast savu nepatiku mazliet "ielikt grožos".
Ja atklāta saruna ar draugu par šo tēmu nelīdz un viņš tikai saniknojas, turklāt Tev tā brāļu mīlestība ļoti traucē un nevarat (negribat?) atrast kompromisu, tad jau nav daudz variantu - jāmeklē cits, atbilstošs eksemplārs. Tu jau vari pērties, ņemties, taisīt sengrieķu traģēdijas un varbūt pat kaut ko panākt, bet uzmini nu, kurš būs ļaunais bubulis forever Tava drauga ģimenes acīs, ja tomēr piespiedīsi draugu "pie zemes"?
14.06.2012 10:06 |

Reitings 311
Reģ: 03.10.2011
man saak sausmiigi nepatikt drauga mamma. tada zina ka katru sestdienu vai svetdienu vina zvana un prasa kad var nakt ciemos+piekodina lai kko pagatavojam, nu ta lai sanak tadas kopa pasedesanas pusdienas. man jau tas ir noriebies. neesmu jau nekada inteligentaa lai katras brivdienas sedetu un pusdienotu kopa ar vina vecakiem. tikai savam draugam man to ir neerti teikt :(
14.06.2012 10:10 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Viņam ir 13!:D Ko Tu gribi? Pie tam zinot,ka vīrie;si atpakaliek pa 7 gadiem. Viņam sanāktu mazliet vairāk par 5 gadiem reāli :D
Es Tev teiktu,ņem vieglāk! :)
Man besī mana māsa,viņai ir 12,bet tas ir pārejoši.Galvenais mazāk būt kopā!
Un tas ir atsisnojums - viņš ir mans brālis,es tāpat arī teiktu savam draugam par manu māsu. ;)
14.06.2012 10:15 |

Reitings 1873
Reģ: 29.01.2009
Pag, Tev ir iebildumi,ja draugs ākstās ar mazo brāli, brauc ar skritulenēm un lēkā pa batutu?
Tev visi mājās? Tas taču nav nekas traks- vismaz vīrietim ir kaut kāds prieks ņemties ar bērniem, kas nav nemaz tik slikti.
Es arī ar radu bērniem atrodu kopīgu valodu- spēlēju bumbu, skrienu pakaļ utt. Nekad neesmu domājusi,ka tas ir kaut kas šausmīgi bērnišķīgs- tā es uzvedos tikai starp bēnrniem, ne visur.
14.06.2012 10:16 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
OMG...es arī ar puiša krustmeitu lecu klasītes, ar lecamauklu un trakojam...man tas liktos normāli...
a,ko tu gribēji,ka 13 gadīgs puika diskutē ar tevi par politiku?
14.06.2012 10:25 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Nūūū, vispār jāatzīstas, ka es arī savos sen jau ne 13 reizēm bērnišķīgi padauzos ar draugu. Turklāt viņam 13 nav vēl senāk. :D Nu ok, jāsamierinās, ka abi esam bērnudārzs. :D

Es visu diskusiju cauri neizlasīju, varbūt vēl kāda meitene to minēja, bet man ļoti patika Viltīgās Lapsas teksts par to, ka viņa par savu māsu arī iestātos. Varbūt derīgi vienkārši apdomāt, kā rīkotos Tu, ja draugs teiktu, ka viņam besī Tava māsa vai brālis?
14.06.2012 10:27 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Piekrītu, ka tev jāmaina attieksme pret viņu.

Man brāļa draudzene sākumā likās forša meitene. Bet kā nesen atklājās, viņa ir diezgan dīvaina. Apvainojas par lietām, ko pati ir teikusi par sevi, ja tieši tādus pašus vārdus pasaka kāds cits (piemēram, jokojot ar viņu kopā par to tēmu un vnk atkārtojot to teikumu). Taisa greizsirdības scēnas par meitenēm no brāļa pagātnes- pat par tādām, kas bijušas pirms 10 gadiem. Dara maksimāli visu, lai viņš nedod Dievs, negribētu palikt pa nakti vecāku mājās, kaut gan viņš pats labprāt paliktu. Raud tā it kā kāds viņu sistu par absolūti nejēdzīgām lietām. Humora izjūtas arī nav.. Viņa var smieties ar visiem kopā par kko, pajokot, bet beigās aiziet mājās un taisa brālim traci par to, ka viņa īstenībā par to joku ir apvainojusies un "kā visi tā varēja". Pati vēl arī kko piepušķo un tad brālis atstāsta zilus brīnumus, ko kāds ir teicis, kgan tā nemaz nav taisnība.

Nu un tagad, kad atklājās viņas dīvainā puse, man vnk ir skaidrs, ka nekādas draudzenes mēs nebūsim. Es negribu nekur iet ar viņu kopā, īpaši daudz ar viņu nerunāju, jo baidos pateikt kko tādu, par ko viņa ATKAL apvainosies un brālim mājās taisīs scēnas. Un man patiesībā ir ļoti žēl, jo es (un droši vien brālis arī) būtu daudz priecīgāka, ja mums būtu foršas, brīvas attiecības. Bet reāli tagad ir tā, ka visi pret viņu izturas kā pret jēlu olu. Tas nenormāli kaitina, jo mums gimenē tā nav pieņemts, visi ir vienlīdzīgi, bet tagad, lai brālim netaisītu problēmas nākas izturēties pret viņa draudzeni īpaši saudzīgi.
Un tagad man patiesībā ir dziļi vienalga par viņu (pati gan viņa pie tā ir vainīga), es neuztveru un droši vien nekad neuztveršu viņu kā ģimenes locekli. Izturos pret viņu neitrāli un viss. Nemēģinu ne iedraudzēties, ne sirsnīgi papļāpāt.
14.06.2012 10:39 |

Reitings 1534
Reģ: 29.01.2009
Šī laikam būs reize, kad es uz visiem 100% piekritīšu Cumshot.

Un man negribas ticēt, ka esi skolotāja un strādā ar bērniem. Kā var likties muļķīgi un bērnišķīgi dauzīties kopā ar draugu un viņa mazo brāli? Atbrīvojies.
14.06.2012 10:52 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
patiesībā jau tas mazais puika vienkārši grib izrādīties lielas, smukas meitenes priekšā - centies paskatīties uz to no šāda aspekta :)
14.06.2012 11:12 |

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Ak tu Dieviņ,nu ir par ko sūdzēties. Mana drauga māsas dēliņš,arī visu laiku uzdod jautājumus,un grib spēlēt spēles,vai ko tādu,nu tā taču ir tam jābūt! Jauns cilvēks,gribas iepazīties,un komunicēt! Uzskatu,tā būtu problēma tad,ja viņš jums gultā maisītos pa vidu. :D
14.06.2012 11:32 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Arī es kādreiz ļoti nemīlēju sava vīrieša māsu. Gluži vienkārši tāpēc, ka biju greizsirdīga. Jā, man likās, ka viņa speciāli laiku pavada ar savu brāli, lai tikai ieriebtu man. Kauns paliek, kad tagad to atceros. Nu neesmu es pasaules naba, un tu arī nē. Brālis viņam bija vēl pirms tevis un, ja viņu ģimenē ir tik ciešas un feinas attiecības, par to ir tikai jāpriecājas. Tev labāk patiktu, ja viņš pret savu brāli izturētos kā pret svešinieku? Tā vietā, lai īgņotos, iesaisties viņu spēlēs un nodarbēs. Redzēsi, nevienam mērķis nav tevi atstumt. Varbūt vienkārši vajag novākt kaujas pozīciju un mēģināt iekļauties ģimenē, jo puisi tu nepāraudzināsi un brāli mazāk mīlēt neiemācīsi.
14.06.2012 11:38 |

Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
Vienkārši, kad viņš brīvdienās brauc pie jums, ej satiecies ar draudzenēm, un neesi mājās , kad sīkais ir pie jums. Vnk izvairies no viņa, un pie ģimenes nebrauc, ja draugs prasa kāpēc, tad tā arī paskaidro, ka tev nav vēlēšanās skatīties, piedzīvot visus tos jautājumus un māžošanos.

Ja māju sajaucis palūdz draugam sakārtot, bet nevis bļauj, bet palūdz!

Zinu, ka tas ir grūti nenorauties un sākt trakot, bet jāmēģina.
14.06.2012 12:03 |

Reitings 2429
Reģ: 27.10.2011
Kāds sakars ģimenes turīgumam ar brāļa bakstīšanu? Vai tikai tā starp citu gribēji iemetināt?
14.06.2012 17:29 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
vnk ignore to siko!
14.06.2012 17:43 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Nebrauc tur ciemos.Ieplāno citas darīšanas tajā laikā.Tas varētu būt risinājums,jo diez vai tava nostāja kaut ko mainīs tava drauga attieksmē.Tas ir viņa brālis un ar to viss ir pateikts.
14.06.2012 18:02 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Manuprāt, Tava problēma ir tajā, ka Tev ir paliels humora izjūtas trūkums. Tu vispār jau no pirmsākumiem izklausies tāda iespringusi. Un puika to ļoti labi redz un izmanto, pakaitina Tevi. Ļoti piekrītu no visas šīs diskusijas tam vienam vārdam Atbrīvojies! Skolotāja (tu to daudz uzsver, bet tas totāli neko nenozīmē), atbrīvojies! :)
15.06.2012 01:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!