Ūdens. Kā lai piespiež sevi?

Reitings 436
Reģ: 06.03.2012
Te apgrozās meitenes,kas vairāk vai mazāk ir uz Tu ar veselīgu uzturu.
Jautājums - kā lai piespiež sevi dzert vairāk ūdens? Karstajā laikā bez problēmām varu vazāties apkārt ar litra pudeli un pa laikam piepildīt,bet normālos apstākļos es vienkārši nedzeru. Vakar piefiksēju,ka pa visu dienu izdzēru glāzi,kas ir ap puslitru. Vairāk neprasās.
Gribu sevi pieradināt pie tiem 2 litriem dienā,bet kā?
13.06.2012 15:04 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man ,saakot dziivi Kalifornijaa, bija loti gruuti pierast pie divaam lietaam-saules brillem un uudens dzersanu!Taa ir ikdiena tagad un tiesaam seja noteikti izskataas veseliigaak-sausais klimats vasaraa ,padara aadu taadu sausaaku-pastiprinaati dzeru darbaa,kur visu laiku jaakustaas,kaut kur jaaskrien uttTuru divas pudeles parastaa uudens un pa laikam ieskrienu kabinetaa un iedzeru paaris malkus!Kaadreiz pielieku mazliet klaat citronu garsai,bet ne daudz-ieveeroju ,ja par daudz tas citrons -kungim nepatiik!Darba laikaa iznaak loti maz laika eesanai,taapeec uudens mani glaabj-nekad nejuutos 8 stundaas loti izsalkusi!Es domaaju ,ka svaru noteikti taa var nodziit!
No riita tuksaa duusaa arii izdzeru glaazi udens!Kaut kur loti sen atpkal lasiiju ,ka tas ir loti veseliigi un meeginaaju to saakt!Tagad taads ieradums ,jo katru riitu arii dzeru to Collagen peptide pulveri,kopaa ar uudeni!
13.06.2012 17:50 |

Reitings 224
Reģ: 27.05.2012
Es ari tiru udeni seviski daudz nedzeru, varbut tikai pa kadim paris glazem, kad jutu, ka organisms prasa, un man ta neparak patik tie Evian un parejie mineraludeni pudeles. Es parasti dzeru krana udeni un nekas slikts nav noticis. Parejo skidrumu ari uznemu ar kafiju, sulam, augliem, zupas edu loti reti. Man uz sejas pedeja laika paradijusies sausa ada, iedomajos, ka varbut tomer uznemu parak maz skidrumu.
13.06.2012 19:24 |

Reitings 224
Reģ: 27.05.2012
Vispar man ari loti patika borjomi un palidzeja, kad bija problemas ar vederu vai pagiras. Man tas pudeles ar tiem sporta dzerienu uzgaliem kaut ka riebj, jutos ka zidainis, kurs dzer no zidainu pudelites ar knupjiem.:D
13.06.2012 19:30 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
lai dabuutu tos 2l nav obligaati jaadzer 2l uudens. mees uznjemam 20% uudens ar paartiku (lielaakaa dalja produktu, it iipashi daarzenji un auglji satur uudeni). arii kafija, sula ect tiek ieskaitiiti tajos 2l. dalju no uznemamajiem skidrumiem vari aizstaat ar karkade vai piparmeetru teeju bez cukura, arii buus labi. :)
starp citu, pa daudz uudeni dzert arii ir kaitiigi, tad var sastapties ar taadu zveeru kaa hyponatremia.
13.06.2012 19:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits