Par to sāli - tur tiešām jāmāk pagatavot, lai tā sāls pārāk nesasūktos zivī. Ja gatavo pirmo reizi, es noteikti neieteiktu.
Nespēju iedomāties lasi ar majonēzi! :D Zivs taču tāpat ir ļooooti trekna.
Par gatavošanu - ir tiešām ļooooti daudz recepšu. Mana mīļākā ir grillēts lasis medus un sojas marinādē. Ja vēl uz oglēm, tad pavisam ideāli.
Skaties, kas Tev pašai garšo - ja visādi zaļumi, taisi ar tiem, ja vairāk garšo grillēts - tad liec vienkārši uz restītēm, nevis folijā, jo folijā sanāks tāds kā tvaicēts vairāk. Man gan pašai dikti garšo mazās forelītes, kurām puncī saliek pašgatavotu zaļumu sviestiņu un citrona šķēlītes... mm! (l)