man ir vairāki sapņu darbi, bet kopīgais tam - to specifika un vide, katrs itkā ietilpst kādā konrēta pasaulītē
1. - Gribētu strādāt augstākajā policijā (neatceros anglisko nosaukumu). Pašlaik pat ir aizķērusies ideja par Kriminālpsiholoģijas studēšanu, bet tam man ir par vāji nervi. Varbūt kādreiz, ja norūdīšos.
2. - Protams, aktrise. Un teātrī. Aktiermākslu esmu piekopusi iepriekš un skatuve mani fascinē, bet arī tam man vāji nervi un dažreiz par daudz domāju nespējot sevi pašu palaist vaļā un atvērt durvis savai lomai.
3. Varbūt smiesieties, bet man jau no bērnības un kkāds sapnītis strādāt un dzīvot kādā amerikas rančo :D laikam pēc vienas filma snoskatīšanās. Es pati nāku no laukiem tāpēc daba ir tuva un kkas vilina tajā idejā :D Bet, tas PROTAMS ir tikai sapnītis, kuru vnk silti un patīkami kādreiz ir pasapņot :D
Bet pati no septembra sākšu virzīties tuvāk ''Creative and art director'' profesijai. Patīk arī vide un veids kā šajā profesijā notiek darbība. Paņem projektiņu, izpildi, pēctam redzi rezultātu, paņem nākošo un tā joprojām.