Vai esi mēģinājusi tādu SANAGEN (ja nemaldos) smērēt? Tieši paredzēts gļotādas sāpju remdēšanai - tā kā atmērdē vispār :D Kad es smērēju, netīšām uz mēles malas trāpīju, riktīgi smieklīgi runāju kādu laiku, bet vismaz sāpes pazuda uz kādu laiku! :)
Ieteiktu aiziet uz SI, lai uztaisa rentgenu - mani abi apakšējie gudrinieki auga horizontāli virsū pārējiem un bija neglābjami jārauj. Protams, es neticēju, aizgāju uz krutu iestādījumu, kur man pateica identiski to pašu, noplēsa 15 Ls par vizīti un pateica - Tādus gadījumus rauj ārā tikai SI!
Tā kā atgriezos vien tur. Kopā viena zoba raušana izmaksāja ap 70 Ls SI = 12 Ls lielais rentgents un kaut kādi 50 par raušanu, un kaut kas tur vēl par zālēm un špricēm.
Pirmajā reizē bija šausmīgi, 3 dienas pēc tam muti nevarēju atvērt, pārtiku no dzeramā jogurta. Tāpēc šausmīgi negribēju iet raut ārā arī otru (tāpēc nogaidīju, kad arī tas sāka neizturami sāpēt :D), bet ar otro bija mierīgi - pat nepamanīju, kad operācija beigusies :)
Mana daktere SI bija Sevastjanova, tāda smieklīga un baigi pļāpīga un fiksa, katru reizi pēc konsultācijas jau uz nākamo dienu sakārtoja operāciju.
Ja Tev ir vēlēšanās vēl smalkāk kaut ko zināt raksti man vēstuli! :)