Tēma

Reitings 239
Reģ: 24.02.2012
Kāda biji pirms pieciem gadiem, kāda esi tagad un kādu redzi sevi pēc pieciem gadiem? :)))
11.06.2012 21:33 |

Reitings 224
Reģ: 27.05.2012
Pirms 5 gadiem macijos skola un fanoju par Armin van Buuren un Tiesto, sapnoju par "Sensation White", kura mani nelaistu ieksa vecuma del.:D Rakstura esmu mainijusies diezgan, tagad man ir vairak pasai savs viedoklis, neesmu tik naiva, ir uzlabojusas attiecibas ar gimeni, esmu nopietnaka, jo pasai jatiek gala ar savu dzivi. Tagad jau vairakus gadus dzivoju savu, no vecakiem neatkarigu dzivi, lidz ar to, domasana ir izmainijusies, jutos daudz labak. Tagad dzivoju pati pa sevi un prieks sevis. Nezinu kada bus mana dzive pec 5 gadiem, gruti pat spriest. Cerams, ka pabeigsu macibas, stradasu kadu labaku darbu un celosu, izbaudisu dzivi, lutinasu sevi. Nedomaju, ka dibinasu gimeni, neesmu cilveks, kas tic ilgstosai, veiksmigai kopdzivei, bernus ari seviski nevelos, jo neiztelejos sevi ka labu mati, un man ir bernibas trauma. Esmu vairak brivdomataja. Man patik briviba un spontanitate. Busu vecmeita ar siamiesu skirnes kaki, varbut pat vairakiem.:D
11.06.2012 22:25 |

Reitings 1111
Reģ: 29.01.2009
Es biju ar baaigo raksturu :D Gluži pusaudze jau vairs nebiju, bet raksturs man bija traks.
Tagad esmu nosvērtāka, mierīgāka, nedaudz apdomīgāka un daudz patstāvīgāka.
11.06.2012 22:36 |

Reitings 386
Reģ: 17.05.2012
meitene_zemene..es ar tapat, kadus 5 gadinus vel patrakot gribas un tad var domat par noenkurosanos, jau esmu paspejusi padzivot nopietno dzivi videnes laika, tagad jaatlaiz mazliet..protams, ka jau visi pieaugusi cilveki stradaju un esmu tada zina apziniga, bet visada citada zina tiesam ka saki-vejs galva :D
11.06.2012 23:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)