Starp sievietēm valda mežonīga konkurence, jo normālu veču ir stipri mazāk nekā gribētāju to normālo veci dabūt, tāpēc neviena savu makšķerēšanas vietu neatklās! :D
nedomāju, ka sievietēm ar to vajadzētu būt problēmām.
čaļiem gan, jo vīriešu ir vairāk un vajag daudz naudu un pieredzi, bet sievietēm neko nevajag. un nepieredzējušus zēnus ienīst vairāk nekā neglītas meitenes.
Visur! Es pēdējo atradu internetā, būtībā jau kādā forumā, kur tika apspriests tas, ko daru darbā, tā arī pāris dzēlīgi komentāri raisīja vēlmi tikties. Kopā nebūsim, bet tas nemazina to, ka viņš ir sakarīgs:)
sievieteis ir vairāk vecuma grupā pēc 40, nedomāju ka par tādām šeit ir runa. piedevām, tajā vecumā ir tikai par 0,5% vairāk kā vīriešu.
zēnu vecuma grupā ap 20 toties ir 3% vairāk, tas nozīmē ka ir apmēram 3500 lieko zēnu. es esmu viens no tiem.
Varbūt vispirms vajag ieņemt mazliet piezemētāku pozīciju attiecībā uz kvēliem attiecību meklējumiem, jo tāpat viss notiks tad, kad tam būs jānotiek! : ) Nomierinies un tad ar lēnu tvaiku stūrē sava mērķa virzienā.
Iepazīšanās internetā nav peļama doma, bet, protams, reālajā dzīvē ar to nav salīdzināma. Ja tev ir kādi labi, jauni draugi, varbūt satiksi nejauši kādā ballītē, ar viņu palīdzību... Smukus puišus bieži vien arī trolejbusā braucot, var iepazīt! Vismaz man tā retu reizi gadījies. : D
Muļķības, urbānais mīts. Sieviešu vairāk ir tikai vecumā ap 60 un vairāk gadiem. Lūdz tam puišu ir vairak. Zinu vairakus brivus, meitenes gan nevienu nezinu kas ilgu butu brīva.
Tiešām vīriešu ir vairāk? :O tas ir pasaules vai Lv robežās?
man ar ir bijis tāds izmisums, ka gribas foršu draugu. tad nu es vnm, kad esmu bez attiecībām, bet tādas gribās, uztaisu jaunu sexīgu - simpātisku profila bildi draugos, vai galeriju un vnk apskatos draugos visus sakarīgos un brīvos puišus, ko zinu. tici man, paši sāks rakstīt. un ar laiku, ar flirtu jau aicina paši satikties.
vai arī ar draudzeni ejam traki ballēties, bet parasti tur sakarīgu džeku nav, tikai izvirtuļi :D :(
Savu vīru atradu pirms 9 gadiem "Prāta vētras" koncertā. Pieļauju, ka sabiedriskās vietās tie vīrieši makšķerējas daudz ātrāk un vienkāršāk. Man māsai ir 18, viņa šad tad aiziet uz kādu klubiņu, un nevar sūdzēties,ka tur būtu puišu izmirums. :)
Man šķiet ,es arī tādā apmēram pašā pimspensijas vecumā,kā Līga:D Pārsvarā laiku pavadu pa dārzu dzīvoju,burkānus paretinu untmldz no dārza brīvajā laikā te ,ko iekomentēju.