Labvakar! :)
Meitenes,es meginu atrast interneta ka pareizi izvarit kondenseto pienu, bet salasos visadus brinumus par uzspragusam bundzam utt. :D Saubos,ka uzdrosinasos ta risket ar saviem baltajiem virtuves griestiem :D Esmu dzirdejusi,ka var varit ari atvertu bundzu..? Esat kada meginajusi????
Izdevusos sestdienas vakaru!! :p
Pēdējo reizi, kad vārījām (pirms pāris gadiem), bija 2 identiskas bundžas, bet viena izvārījās, otra nekā - palika šķidra. Kopš tās reizes tikai gatavu pērkam.
Jāvāra kaut kur 1,5-2 h (2h, ja grib tiešām sabiezējušu, es, kad kūkām vāru, vāru pusotru, piemēram). Svarīgi, la buņdža visu laiku būtu pilnībā ūdenī - tad nekas nesprāgs. Un jāvāra uz nelielas uguns.
ooo 2 h jau izklausas cerigi... Es rekinajos ar kadam 3-4 :D bet es tomer varu ar atvertu...nu nebutu man miers tas stundas,ja varitu neatvertu! Ja vel draugs butu majas,varetu visu atbildibu uzticet vinam,bet ta ka sovakar esmu viena,tad labak neriskesu :D
viss kartiba.. :D gandriz jau gatavs.. kopa 4 h :D pagajusaja nakti vel neguleju... sobrid neredzu nevienu iemeslu kadel to kond.pienu man vajadzeja varit paslaik :D