Dzīve paiet garām

Reitings 306
Reģ: 17.01.2012
Pēdējā laikā ir sajūta, ka dzīve paiet garām. lieta tāda , ka man nav bērnu, bet gadi jau pāri 25..un ne jau gados ir problēma, bet gan tajā, ka vēlos bērnu ..bet vīrietis to vēl negrib.es jūtos nepiederīga nekam vispār, meklēju visur problemas un redzu tikai slikto it visā.gadi iet, bet dzīve nav pilnvērtīga šī iemesla dēļ..
pat nelūdzu padomu, tikai lūdzu padalīties, vai kāda vēl tā ir jutusies?
08.06.2012 13:24 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Iesaku tev nestresot ;) Man jau ap 30 (mierinu sevi visu laiku :D), bet nav ne attiecību, ne bērnu. Un zini, es nemaz negribu. Pagaidām. Pēc gadiem 2-3 varbūt jā, bet tagad man vispār par to domāt negribas. Visam savs laiks, gan pienāks brīdis, kad viņš arī gribēs bērnu.
08.06.2012 16:42 |

Reitings 418
Reģ: 29.01.2009
Bija laiks,kad gribeeju mazo,gribeeju tikai un vieniigi no sava viiriesha,kaut zinaaju,ka kopaa nebuusim,kaa saka,liidz kapa malai.
Biju staavoklii,bija spontaanais aborts un viss... vairs negribu mazo,jo gribeeju tieshi to,kuram nebija lemts naakt pasaulee,varbuut izklausaas diivaini,bet nevaru tikt tam paari,gribu tikai un vieniigi to pirmo.
Biju tik laimiiga,kad uzzinaaju ,ka esmu staavoklii,domaaju un zinaaju,ka shis mazais buus perfekts,talantiigs un izaugs par loti labu cilveecinju,bet tagad pat nezinu vai vispaar kaadreiz veel gribeeshu otro ... reizeem aizdomaajos,ka ja buus mazais,tad domaas vienmeer saliidzinaashu ar pirmo,vienmeer liksies,ka tas pirmais buutu bijis talantiigaaks,veseliigaaks,gudraaks utt
Paarlasiiju savu rakstiito un saaku aizdomaaties- varbuut aiziet liidz kaadam psihiatram!?
08.06.2012 16:47 |

Reitings 1571
Šis ir mans viedoklis, bet man kaut kā nešķiet pareizi saskatīt visas savas dzīves jēgu bērnos. Sākumā ar sevi jātiek galā, lai varētu uzņemties atbildību un audzināt citu mazu cilvēku. Nu, kaut kā jāpiepilda sava dzīve. Tas ir tāpat kā ar sievietēm, kuras domā, ka attiecības viņu dzīvi brīnumainā kārtā savedīs kārtībā.
Es varu saprast šo vēlmi pēc bērniem, bet ne jau tā, ka bez viņiem dzīve nav piepildīta. Galu galā, bērni ātri izaug un aiziet savu ceļu. Un ko tad- atkal dzīvei nav jēgas? Vai arī visas iespējas kļūt par vienu no tām mātēm, kas dzīvo savu bērnu dzīvi aka mēs šodien spērām pirmo solīti, mēs šodien sākām mācīties burtiņus, mēs šodien iestājāmies augstskola utt.?
08.06.2012 16:48 |

Reitings 3685
Reģ: 14.11.2011
Tille
Man ļoti žēl, izsaku līdzjūtību.
08.06.2012 16:49 |

Reitings 441
Reģ: 01.06.2012
Nu man ir gandrīz 23 un manam draugan jau 26, bet bēbīša mums vel nav, to plānojam pēc kādiem 3 gadiem :)
Bet ja tavējais negrib nekad bērnu un tu girbi, tad nemokies- triec viņu rata un atrodi v=citu ar kuru būsi laimīga māmiņa nākotnē.
08.06.2012 16:58 |

Reitings 441
Reģ: 01.06.2012
Tille? ;(
Es atceros, ka pirms laika lasīju tavu komentāru, ka esi māmiņa un laimīga un tagad lasu šo.?Skumji ap sirdi palika :(
08.06.2012 17:00 |

Reitings 266
Man šobrīd ir 21, draugam 22. Pavisam neplānoti paliku stāvoklī, bet izrādījas, ka draugam uz gadu būs jābrauc prom un bēbītis piedzimtu 6 mēn pirms tētis būtu atpakaļ. Toreiz stresoju, vilku garumā, neteicu un tā arī viss beidzās. Bēbītis laikam sajutās nevēlams un bija spontānais. Vēl joprojām domāju kā būtu bijis, ja viss būtu savādāk un uz šo brīdi galīgi nevēlos neko.
08.06.2012 17:06 |

Reitings 540
Reģ: 18.11.2011
Man 25g. (drīz būs 26g.), man visās ilgstošajās attiecībās bjis, ka vīrietis vēlas bērnu, bet es nē, laikam, neesmu tam vēl nobriedusi...Bet, ja vīrietis pēc vairākiem kopdzīves gadiem nevēlas, tad ir vērts aizdomāties..
08.06.2012 17:09 |

Reitings 245
Reģ: 03.05.2012
Tille :( :( Es šādās reizēs laikam neesmu nekāda runātāja, turklāt mierinājuma vārdi vienmēr tikai satracina to, kam slikti :( Bet es tiešām jūtu tev līdz! :( Lai spēki!!
08.06.2012 17:09 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Tille-prieks tevi te redzeet:)
Dora-es saprotu tevi loti labi,jo tie 25 laikam ir vislabaakais laiks dzemdeet-biezi skolas jau aiz muguras un var nopietni domaat par gimeni!Tomeer nekad nevajag domaat,ka dziive paiet garaam ,jo veel nav beernins...Dziivee ir tik daudz citas lietas...!Varbuut tavs draugs veel nav gatavs?Nespied vinu,lauj vinam izlemt mieriigi!Taa nav rotallieta-abiem ir jaabuut gataviem uz to!
Tev veel ir laiks.Manaa pusee sievietes nesteidzas ar beerniem-biezi dzimst stipri paari 30g!
08.06.2012 17:16 |

Reitings 224
Reģ: 27.05.2012
dora_ , varbut tavam virietim ir kadas saubas sakara ar finansem. Varbut vins vel nav parliecinats, ka varetu nodrosinat bernu. Izrunajies ar savu draugu par so temu-vai vins bernus nevelas uz konkreto bridi vai pavisam! Bet tava dzive nav beigusies, un tu noteikti vari planot bernu ari pec 10 gadiem, tev vel nekur nav jaskrien, vel pietiekami laiks berniem.:) Es nepiekritu, ka slimi bernini dzimst parasti vecakam sievietem. Diemzel, daunisi dzimst ari 18 gadigam, un tomer vairakuma gadijumu, sievietes pec 30 ir psihologiski un finansiali nobriedusakas mates lomai. Daudzas 30 gadnieces ir labaka fiziskaja forma, ka 20 gadigas meitenes. Es, piemeram, savai matei piedzimu, kad vinai bija 17, es to pietiekami izjutu, ka biju negribets berns, kurs trauce nodoties izklaidem, tusesanai. Esmu loti pateiciga savai omei un vectevam, kurs jau aizsaule. Bez vinu palidzibas, es nezinu ka butu ievirzijies mans liktenis. Es pati ari neesmu nekada bernu mile-sugar mummy, kurai patik speleties kopa, uzautrinat, bet jaunako pusmasu loti milu. Es nevaretu sevi izteloties ka labu mati, man ir diezgan vaji nervi, ik pa bridim uznak melnie ,un man patik miers, klusums, miegs, butu gruti ziedoties kadam, neesmu pacietiga. Tille, man loti zel, ka tev ta sanaca.:( Cik dzive medz but netaisna! Cilvekiem, kuri gaidijusi bernu ierodamies pasaule no visas sirds, tas tiek atnemts, bet visadam antisocialam gimenem, berni medz rasties viens pec otra.
08.06.2012 18:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits