Man patīk tagadējais forums, kaut kas ir mainījies pa pēdējo... ~gadu, iespējams tāpēc, ka mēs visas augam, mēs iepazīstam anonīmo (vai daļēji) lietotāju raksturu, iedomājamies to, palika dažādība, daudzu viedokļu apmaiņa, notiek kaut kādas diskusijas, ieteikumus var arī saņemt, dzīves pieredzes apmaiņa dažādos jautājumos, nav vairs tā, ka šeit būtu noteikts topa lietotāju `klans`.
Man nav negatīvu personāžu, ļoti patīk palasīt diskusijas, protams, kad ir vēlme iesaistos arī.
Paldies kristai par atziņu :) Patīkami un abpusēji, jo vienmēr patīkami saprasties pat caur dažādām diskusijām un viedokļiem!
Ar to atbilstību šeit vs realitātē, drīzāk ir tā, ka viss atkarīgs no situācijas, garstāvokļa. Vienīgā lielā atšķirība starp virtuālo dzīvi un realitāti ir tāda, ka man ļoti patīk virtuālā pasaule, virtuālā socializācija, šeit esmu vairāk ekstraverta, bet realitātē esmu vairāk introverta, izvairos no skaļiem publiskiem pasākumiem, klubiem. Jā... man laikam vairāk patīk rakstīt nekā runāt :)
Vēl esmu ļoti jūtīga, viegli aizkaitināma, ļoti emocionāla, bet tajā pašā laikā drosmīga un pārliecināta (vismaz tēlot to protu ļoti labi : )))). Kas vēl... dzīvē esmu vienkārša, ar mani ļoti viegli realitātē kontaktēties, smaidu, smejos un atklāti runājos. Nu, vārdu sakot esmu tāda, kā pret mani izturās. Kā švamme (rofl)... ja jūtu, ka cilvēks laipns un draudzīgs, man pret viņu arī rodas patīkamas kontakta izjūtas, ja pretēji, tad ignorēju vai pie sevis dusmojos `nu kā tā, baigā/ais pūpēdis` :D