Kadas seit,tadas dzive?

Reitings 824
Reģ: 27.08.2011
Ieprieksejas temas iespaida aizdomajos - vai jus dzive esat tadas pasas,ka seit komentaros?
Minesu piemerus ( iesaistitas meitenes ludzu neapvainoties :) )
womankind,Zane pec rakstibas stila seit liekas ari dzive tadas atturigas,kam ir svesas vecas villnas zekes,meitenu barins, dumjas filma,smiesanas lidz ritam utt.

zilbuliite, arii dziivee runaa ar TIK daudz zargonismiem utt? :D

Nu tada gara...
07.06.2012 23:35 |

Reitings 129
Reģ: 27.08.2011
Arī dzīvē esmu neliela gramatikas naciste, lai gan biežāk tomēr izlemju paklusēt, nevis aizrādīt.
Reti piedalos diskusijās forumā, vairāk tomēr izvēlos palasīt. Dzīvē gan otrādi- ja jūtu, ka ar draugiem attīstās interesanta un spraiga diskusija un man ir par to kas sakāms, aši metos tēmā.:D
Arī mans profila avatars ir manis pašas bilde- atklāj daudz, bet galveno informāciju patur sev. Tāpat arī dzīvē, varu pastāstīt par sevi ļoti daudz, bet pēc brīža jūs šā vai tā izsecināsiet, ka neko par mani nezināt.. Galu galā, kā kāds var zināt to, ko es pati nezinu?:)
08.06.2012 00:27 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Man laikam ir pretēji, jo ir tādas tabū tēmas, kuras man ir sāpīgas un vienmēr uztveru personīgi, kā arī zinu, ka cilvēku viedokli mainīt nevaru, tādēļ reālajā dzīvē biežāk paklusēju. Te ir gadījies iesaistīties diskusijās arī ar cilvēkiem, ar kuriem dzīvē droši vien par šīm tēmām nerunātu, vienkārši tādēļ, ka manuprāt, tas būtu bezjēdzīgi. Te arī zinu, ka bezjēdzīgi un nemainīšu viņu uzskatus, bet pirksti niez. :D
Dzīvē esmu daudz dzēlīgāka nekā te, šeit izturos neitrāli pret visām dalībniecēm un patiku vai nepatiku neizrādu un principā arī reti pievēršu uzmanību tam, kas ir komentāra autore. Reālajā ikdienā man ir ļoti, ļoti grūti notēlot, ka man cilvēks patīk. Parasti visi uzreiz redz, ja viņi man nepatīk.
Runāju gan tikpat daudz cik te rakstu. Lakoniski izteikties parasti neprotu.
08.06.2012 00:30 |

Reitings 1666
Reģ: 17.05.2012
08.06.2012 00:31 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
arii dziivee esmu taada - pesimistiski reaalistiska un apveltiita ar iipatneeju melno humoru. balstos vairaak uz faktiem nekaa uz intuiiciju. nedomaaju, ka esmu daudz vecaaka par paareejaam - man ir 28. censhos maaciities no citu kljuudaam, nevis no saveejaam.
priecaajos, ka ir forumaa taadi cilveeki kaa spotorno,zilbuliite un emmanuelle - vinjas man atgaadina, ka dziivee nav viss tik melns un peleeks un ka cilveekos varbuut ir arii kaut kas labs. (lai gan pati sveeti ticu, ka cilveeks ir egoistisks bara dziivnieks, kas censhaas izlikties vienmeer baltaaks un puukainaaks nekaa ir)
08.06.2012 00:38 |

Reitings 1007
Reģ: 10.02.2012
Manuprāt, šāda tipa diskusijas ir interesantas, jo dod iespēju nedaudz paskatīties uz sevi citu acīm. :)
08.06.2012 00:40 |

Reitings 2057
Reģ: 28.07.2010
Viemēr ar interesi lasu Renē komentārus. Emmanuelle arī ir interesants tipāžs, taču dažkārt šķiet, ka viņai ir putni galvā. Neņem ļaunā, Emmanuelle!
Pati esmu žults gāzēja, pašai prieks, paliek labāk.
08.06.2012 00:45 |

Reitings 1534
Reģ: 29.01.2009
Es negribu iegrimt detaļās, bet man arī Abalone liekas ļoti saistoša. Ja man jautātu, kāpēc, varētu pastāstīt, bet ne aprakstīt. Slinkums. Nu, katrā ziņā, vienīgā no šejienes, kas man šķiet, ka tāda, kāda ir šeit, tāda pati ir arī dzīvē.
08.06.2012 00:47 |

10 gadi
Reitings 3122
Esmu seit tiesi taada pati kaa dziivee. Paaraak personiigas lietas gan seit nekad neatklaaju, jo visus savus paardziivojumus un deemonus vienmeer paturu sevii, neatklaaju tos pat saviem tuvaakajiem cilveekiem.
Par citaam meiteneem gruuti spriest, nevienu personiigi nepaziistu, un iipasi nevienu arii neesmu pamaniijusi, ko vareetu taa iipasi izcelt.. Varbuut vieniigi jau seit puemineeto Kristu, jo vinjas komentaari ir saturiski un inteligenti.
08.06.2012 00:52 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Man patīk tagadējais forums, kaut kas ir mainījies pa pēdējo... ~gadu, iespējams tāpēc, ka mēs visas augam, mēs iepazīstam anonīmo (vai daļēji) lietotāju raksturu, iedomājamies to, palika dažādība, daudzu viedokļu apmaiņa, notiek kaut kādas diskusijas, ieteikumus var arī saņemt, dzīves pieredzes apmaiņa dažādos jautājumos, nav vairs tā, ka šeit būtu noteikts topa lietotāju `klans`.
Man nav negatīvu personāžu, ļoti patīk palasīt diskusijas, protams, kad ir vēlme iesaistos arī.
Paldies kristai par atziņu :) Patīkami un abpusēji, jo vienmēr patīkami saprasties pat caur dažādām diskusijām un viedokļiem!

Ar to atbilstību šeit vs realitātē, drīzāk ir tā, ka viss atkarīgs no situācijas, garstāvokļa. Vienīgā lielā atšķirība starp virtuālo dzīvi un realitāti ir tāda, ka man ļoti patīk virtuālā pasaule, virtuālā socializācija, šeit esmu vairāk ekstraverta, bet realitātē esmu vairāk introverta, izvairos no skaļiem publiskiem pasākumiem, klubiem. Jā... man laikam vairāk patīk rakstīt nekā runāt :)
Vēl esmu ļoti jūtīga, viegli aizkaitināma, ļoti emocionāla, bet tajā pašā laikā drosmīga un pārliecināta (vismaz tēlot to protu ļoti labi : )))). Kas vēl... dzīvē esmu vienkārša, ar mani ļoti viegli realitātē kontaktēties, smaidu, smejos un atklāti runājos. Nu, vārdu sakot esmu tāda, kā pret mani izturās. Kā švamme (rofl)... ja jūtu, ka cilvēks laipns un draudzīgs, man pret viņu arī rodas patīkamas kontakta izjūtas, ja pretēji, tad ignorēju vai pie sevis dusmojos `nu kā tā, baigā/ais pūpēdis` :D
08.06.2012 00:58 |

Reitings 156
Reģ: 12.05.2012
Luizeluize patīk forša meitene liekas.Vēl kāda 1-2 sakarīgas liekas cilvēcīgas tādas,pārējās tendētas kautko dalīt vai pierādīt vai nosodīt nespēju uztvert tādas nopietni.1majā vietā cilvēcīgums,ja viņa nav tālāk jau nav ,ko vērtēt..
08.06.2012 01:02 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Gribēju teikt,ka esmu dzīvē draudzīgāka, bet tad sapratu, ka nevaru spriest par sevi no malas. Dzīvē vel kaut kā, bet te man nav ne jausmas kāda esmu. Šī ir samērā bezpesoniska telpa palikusi priekš manis, jo arvien mazāk redzu pazīstamas sejas.
08.06.2012 01:02 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Tàs, kas interesè vai simpatizè, ir piedraugotas. Ir vairàkas, kas itkà nesimpatizè, bet ievèroju un interesè tàpat vienlídz.:)
Es te laikam esmu vairàk dimplomàtiska, ne tik tieša, bieži vien kaut ko pamalu rinkí un apkàrt, rakstiskà veidà nav tik viegli izteikties, lai visi saprastu, tàpèc miera labad izvairos no kategorismiem, jo nevienu nepazístu, viedoklis bieži vien mainàs, jo vairàk lasu. Dzívè daudz àtràk sajùtu cilvèkus un izdaru spriedumus, lèmumus, gadàs spraigas diskusijas, ir viedoklis par visu principà:D Šejieni uztveru kà izklaidi, atslégšanos, àtri aizmirstu un tèlus ne par vienu iztèlè neveidoju.
08.06.2012 01:06 |

10 gadi
Reitings 3713
Grūti jau tā pateikt, jo pats jau vari domāt (gribēt domāt), ka forumā esi veidojis kādu konkrētu tēlu, bet citiem tas šķiet pavisam savādāks (jo katrs tomēr vērtē pēc savas pieredzes, interpretē, emocijām utt).

Bet nu par sevi..nezinu. It kā starp svešiem cilvēkiem vairāk esmu intraverta, ja ir ko pateikt, tad paklusēju (ja tas var sabojāt attiecības vai saprotu, ka nav jēgas) vai pasaku konkrēti un gaiši savu viedokli,, baigās diskusijās neieslīgstu (ar izņēmumiem, kad tiešām varu aizsvilties). Šeit tas pats (nu no mana skatu punkta)- vairāk tomēr lasu nekā rakstu (ok, pēdējā laikā mazliet savādāk).

Par pārējām- pazīstu personīgi vienu meiteni, tāda kāda ir šeit, ir arī dzīvē :)
08.06.2012 01:12 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Nekomenteeju sheit iipashi biezji, bet no cosmieteem man visvairaak aciis ir iekritusi Lou - viedoklis vienmeer buus argumenteets. Atstaaj gudras sievietes iespaidu. Patiik arii Emmanuelles komentaari, vienmeer iekshaa taads pozitiivisms.

Domaaju, ka sheit esmu taada pati kaa dziivee, jo nekaadu iipasho teelu radiit necenshos.
08.06.2012 01:22 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Dzīvē ar svešiem tik daudz nerunātu, un, laikam, būtu tāda.... hmm... mīļāka. Bet viss pārējais tāpat, ko gan man tēlot... tāpat kā šeit, arī dzīvē esmu diplomātiska (vismaz cenšos tāda būt) un vienmēr cienu citus.
Ir šeit dažas, kas nav kā vienkārši bezpersoniski teksti datorā. :D Emmanuelle, Krista un Karinjo - kad kaut ko viņu rakstītu lasu, var just, ka raksta nevis tā, kā vajag, bet tā, kā jūt, un liekas, ka viņas ir bezgala sievišķīgas ar tādu lielu, siltu, saturīgu dvēseli, tādas it kā maigas un jūtīgas, bet tajā pašā laikā tik stipras. Tad ir vēl daudzas, kas liekas foršas un patiesas, un noteikti tādas ir arī dzīvē. Un tad dažas, kuras negribētu pazīt, ja viņas dzīvē ir tādas, kā šeit. :D
08.06.2012 01:37 |

Reitings 306
Reģ: 16.05.2011
Man simpatizē Heartkiller... jo praktiski vienmēr jāpiekrīt viņas viedoklim. Arī muzikālā gaume ļoti laba, pēc manām domām. Tāda nopietna, ar savu viedokli, piezemēta, bet tajā pašā laikā ar mazliet trakulīgu alternatīvu piesitienu..
08.06.2012 01:56 |

Reitings 357
Pa lielam, esmu tāda kā dzīvē, bet vairāk vai mazāk lpraktisiki visas taisās pūkainākas, kā realitātē ir.
08.06.2012 02:19 |

Reitings 622
Reģ: 14.05.2012
Nav vērts spriest par mani pēc maniem komentāriem. Esmu persona ar abām kājām stabili uz zemes un racionālu domāšanu, taču nespēju noformulēt teikumu, piemīt absolūts matemātisko spēju trūkums un akūta nespēja pielietot loģisko domāšanu. Studēju medicīnu un psihiatriju. Nespēju, nu nespēju skatīties uz lietām pozitīvi, tas nav manā garā un gaumē. Karstums. sirdī, miesā un acīs. Brīva, runātīga, skaļa un pārdroša (skaudiet, sievietes, skaudiet). Vājība uz kurpēm. Diemžēl nevaru tās atļauties, taču tas man netraucē sapņot par milzīgu skapi, pilnu ar apaviem. Rakstu blogu, taču žēl skatīties, kā tur vējš pūš un sāk smirdēt pēc pelējuma un naftalīna. Miega bads nogalina gan mani, gan manu iedvesmu. Jā, esmu šausmīga autobraucēja – kad esmu viena, braucu ātri un pārgalvīgi. Man bieži gadās, kad domas kaut kur aizlido, bet es to nepamanu. Visbiežāk tas notiek pie mašīnas stūres. Man vienmēr ir interesanti uzklausīt viedokļus par sevi. Nožēlojami interesanti, jo par mani reti saka ko labu. Taču nav ko pielūgt atsevišķus indivīdus, ja var pielūgt veselas populācijas.
08.06.2012 07:27 |

Reitings 5395
es arī dzīvē mēdzu būt paasa :D patīk labs humors, melns humors :D arī dzīvē strādāju daudz podu :D
08.06.2012 07:33 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Savukārt par mani - TRĀPĪTS! :)
Nē, nu ne jau galējībās, bet es tiešām neesmu ļoooti sirsnīga, vairāk atturīga attiecībās ar cilvēkiem. Draugi gan man ir - un ļoti labi.
Esmu arī sapratusi - no studiju laikiem, ka man nepatīk tāda klačošanās ne par ko - stundām ilgi. Es tā vietā labāk veltu laiku darot kaut ko lietderīgu.
Un man arī ir dzīvē teikts, ka es pa skarbu, nepiedomājot pie tolerances, izsakos.

Un tāpēc es esmu sliktāka?! Nē - man vienkārši ir citas vēlmes, vērtības un gribēšanas.
08.06.2012 08:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits