Kadas seit,tadas dzive?

Reitings 824
Reģ: 27.08.2011
Ieprieksejas temas iespaida aizdomajos - vai jus dzive esat tadas pasas,ka seit komentaros?
Minesu piemerus ( iesaistitas meitenes ludzu neapvainoties :) )
womankind,Zane pec rakstibas stila seit liekas ari dzive tadas atturigas,kam ir svesas vecas villnas zekes,meitenu barins, dumjas filma,smiesanas lidz ritam utt.

zilbuliite, arii dziivee runaa ar TIK daudz zargonismiem utt? :D

Nu tada gara...
07.06.2012 23:35 |

Reitings 3685
Reģ: 14.11.2011
Es nezinu, es uzskatu,ka kāds cilvēks ir šeit forumā, tāds ir arī dzīvē, izsakot savu viedokli par konkrētu tēmu. Bet šaubos, vai šīs, kas tik ļoti brauc virsū,un atrod par ko piesieties vienā vārdā tādas ir arī dzīve- nē, nedomāju gan, dzīvē noteikti vārdu pār lūpām nepārlaistu.

Protams, man acīs ir iekritis viens konkrēts skumjš gadījums,kur man liekas,ka meitene tiešām ir ar putniem un ne tikai.

Kā arī protams ir acīs iekritušas meitenes,kas šeit cosmo ir ar savu harizmu, un to var just. Pateikšu,ka tās kas komentāros raksta, nu 200 rindiņas, to komentārus es pat nelasu, jo tur notiek vārīšanās savā sulā.
Protams, ir šeit arī tādu dalībnieki, kuru nikus ieraugot jau pat diskusijā ienākt negribas.
Ir arī meiteņu,ar kurām man ir intereseanti,un kuru komentārus es lasu regulāri, jo mums vairāk vai mazāk ir par ko parunāt.
09.06.2012 09:49 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Etikete- laikam katram nik ir tie savi domu biedri-taa vareetu teikt noteikti-taadi ,kas vairaak pievelk,juut caur valodu to cilveeku "apaksaaa"!Man noteikti ir vairaak tie ,kas simpatizee,nekaa nesimpatizee-es tos arii censos neaiztikt...!Nevar prasiit ,lai visi cilveeki buutu vienaadi,bet paluugt ,lai buutu taada draudziiga attiekme- vareetu!:)
09.06.2012 17:22 |

Reitings 224
Reģ: 27.05.2012
Es, domaju, ka seit foruma izsaku savu viedokli mazliet atklatak, neka dzive, jo seit jutos neitralak. Bet, gan seit, gan dzive, man nepatik kasketies, un man, tapat ka liiderei nepatik stastit visas savas privatas dzives nianses foruma, vai sarunajoties ar kadu realaja dzive. Varbut kludos, bet man pasai liekas, ka es esmu diezgan uzmaniga ar vardiem, ja man kautkas skiet nepatikams vai sadusmo, tad es to meginu pateikt vai uzrakstit pec iespejas maigak.
09.06.2012 19:14 |

Reitings 1852
Reģ: 29.01.2009
Es zinu, ka ir šeit meitenes, kas cosmo sevi mazliet pietēlo, lai radītu "krutāku" iespaidu.
Par sevi runājot - cenšos būt tāda, kāda esmu reālajā dzīvē, tomēr apzinos, ka anonīmajā vidē atsevišķos gadījumos varu būt bravūrīgāka nekā realitātē.
09.06.2012 19:28 |

Reitings 220
Reģ: 28.10.2011
Jā, esmu te tāda pati kā dzīvē.
09.06.2012 19:32 |

Reitings 16208
Es secinaau ,ka esmu seit noteikti atklaataaka ,kaa dziivee-taapeec laikam arii esmu seit-taa riktiigi izlieku ,kas uz sirds!:)
09.06.2012 19:41 |

Reitings 224
Emmanuelle, man liekas, ka tu esi interesanta, daudzpusiga personiba, kura aizraujas ar makslu, un tev ir tads izkopts, laipns runas veids, parliecinasanas spejas. Es domaju, ka tavs darbs varetu but saistits ar cilvekiem, marketingu, pardosanu. Seviski nepieversu uzmanibu konkretam cosmo.lv lietotajam, karstajas kaskesanas "kaislibas" neiesaistos, bet, manuprat, sis forums ir interesantakais sarunu forums no latviesu valoda pieejamajiem
09.06.2012 20:04 |

Reitings 16208
Bournville-es esmu saistiita ar psihiatriju-arii seit Amerikaa,tacu cilveeki man ir teikusi,ka man noteikti labi padotos taads bizness ,kas buut saistiits ar marketingu!Varbuut kaut kas taads,kas saistaas ar apgeerba meklesanu kaadam -mums te ir taadi cilveeki,kuriem ir taads kaa "paliigs"-meklee pareizu apgeerbu dotai personai...!Parasti sie cilveki ir loti bagaati!Tas man patiktu!:)
09.06.2012 20:13 |

Reitings 224
Tad jau kautkas lidzigs personigajam stilistam sanak.:)
09.06.2012 20:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits