Kadas seit,tadas dzive?

Reitings 824
Reģ: 27.08.2011
Ieprieksejas temas iespaida aizdomajos - vai jus dzive esat tadas pasas,ka seit komentaros?
Minesu piemerus ( iesaistitas meitenes ludzu neapvainoties :) )
womankind,Zane pec rakstibas stila seit liekas ari dzive tadas atturigas,kam ir svesas vecas villnas zekes,meitenu barins, dumjas filma,smiesanas lidz ritam utt.

zilbuliite, arii dziivee runaa ar TIK daudz zargonismiem utt? :D

Nu tada gara...
07.06.2012 23:35 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Man liekas, ka dzīvē mani redzot būtu mani vieglāk saprast, jo lielākoties melni jokoju un mēdzu citiem uzbraukt, bet ne ļauni.
Bet to, ko es šeit runāju, tāda arī es esmu dzīvē. Man nav bail paust savas domas, jo man vienmēr un par visu ir savs viedoklis, bet dažreiz es to noklusēju un nerakstu te, jo daudzām meitenēm liekas, ka ir tikai balts / melns, un nav pa vidu kāds viedoklis iespējams. Dzīvē gan bieži vien saku darugiem ko domāju, dažreiz pat vispirms pasaku un pēc tam domāju. :D

Bet es esmu laba, pozitīva un draudzīga persona, ko no malas dažreiz grūti pateikt, tāpēc kaut kā jau mazliet atšķiros ar to kāda patiesībā esmu. Ikdienā esmu foršāka. :D
08.06.2012 12:08 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
varbut ari esmu, varbut ne....
08.06.2012 14:58 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Loti patiik lasiit Spotorno un BORDO komentaarus-vienmeer patiikama valoda!
08.06.2012 19:26 |

Reitings 732
Reģ: 23.04.2012
man ļoti patīk Zane komentāri. tie bieži ir tādi, let's say cepīgi.

par sevi,.. nu dzīvē ir trakāk lamājos kā jūrnieks (bet ne tik ļoti kā Inta Ozoliņa), te vēl cenšos sevi cenzēt. :D ha
vispār jau es esmu jauks cilvēks, tikai bez robežām, bet ar putniem. nekas, gan jau kādreiz izaugšu.
maskava laimīgie nekad neguļ.
08.06.2012 19:38 |

Reitings 834
Reģ: 29.01.2012
To, ko domāju un kā uzskatu, tā arī šeit ierakstu.
Nerunāji rupji ne šeit, ne dzīvē (izņemot ļoti īpašus brīžus,kad izslīd :D ), tāpēc neuzskatu, ka kaut kas diži mainās.
08.06.2012 19:43 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Man šķiet, ka visvairāk tāda, kāda arī ir dzīvē ir Hellish, tāda brīva un dabiska izpausmē, neko neierobežo, netēlo no sevis.

Es īstenībā dzīvē vairāk spēlēju, runāju pareizāk, ieturētāk, nelietoju žargonus, sabiedrībā man ir kontrole par teikumu uzbūvi, gramatiku, šeit rakstu absolūti brīvā stilā, kas iešaujas prātā, neiestīvinu valodu, ātri ķeru domas un rakstu. Vairāk par emocijām, jūtām, sievišķīgām lietiņām. Man nešķiet, ka šis būtu tas portāls, kur nākt cīnīties, kādam ko pierādīt globālos jautājumos par reliģiju, par nāvi, par jēgu, par pasaules uzbūvi utml., mani šeit tas nogurdina, visbiežāk nelasu, dzīvē pietiek nopietnā.
08.06.2012 19:49 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Karinjo-Helish pietruukst ar visiem saviem "huj" un "bleg"!Tas cilveeks man vienmeer buus atminaa liidz sirmam vecumam-es kaadreiz taa smeejos!Atceros tagad ,kaa vina gribeeja ,lai vedu to kaki no Hawaii!Tie tiesaam bija interesanti laiki!:D
08.06.2012 19:59 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Jā, tas interesanti, man vispār riebjas, ja meitenes izmanto b**, bet par viņu... brīnos pati par sevi, ka absolūti netraucēja, tāds traks kolorīts :D
08.06.2012 20:04 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
es nāku šeit atpūtināt prātu no visām ikdienas domām un darbiem. esmu tāds galējību cilvēks .. kad uzsūcu daudz svarīgas, gudras informācijas, man pēc tam "prasās" paskalot smadzeni ar klačām...pēc zeitgeistiem, piem., sāku skatīties gossip girl :D
galīgi neesmu tāda pati, kā ikdienā šeit; un nevis, lai šeit būtu krutāka, bet gluži otrādi. lai izklaidētos.
08.06.2012 20:08 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Es esmu tāda kāda esmu, draudzīga un atvērta komunikācijai. Ir dzirdēti viedokļi, ka esmu iedomīga caca, bet tas ir absolūti neprecīzs apgalvojums, jo ne es iedomīga, ne caca :)
08.06.2012 20:13 |

10 gadi
Reitings 1757
Reģ: 24.08.2011
grūti teikt par sevi kaut ko.. man liekas viens, bet kādam citai pavisam, kas cits.
vienīgais ko tiešām varu par sevi pateikt- esmu uzticības persona :) ne jau pati jaukākā un mīļākā, bet cenšos būt draugs visiem :) un jā.. asa diezgan.

man acīs iekritušas ir zilbuliite ar savu viedokli, jo vienmēr, kad atveru kādu diskusiju, redzu tavus komentārus;
Abalone- tieši šodien domāju, kāds tev interesants niks ;)
lapsīgā- arī vienmēr viedoklis;
Isana, Leksus- jaukas meitenes;
un arī BizBiz- pēc savas drosmīgās diskusijas

gan jau, ka vēl kāda meitene, tikai neiedomājos.
visas meitenes šeit ir lieliskas :)
08.06.2012 20:17 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Hi, karinjo uzrakstīja manas domas. :) Vienmēr esmu domājusi, ka hellish komentāri ir tāda apziņas plūsma - kas prātā, to bliež. :D Nesamākslota, godīga, necenšas notušēt savas neveiksmes vai izgāzienus.

Ja par mani, tad domāju, ka arī dzīvē +/- esmu tāda pati. Nepatīk kašķēties, bet reizēm, kad viskaut kas manī ir norūdzis, gribas cirst kāju pie zemes un paasāk diskutēt arī te. Bet vispār esmu labsirdīgs radījums. :)

Tomēr uzskatu, ka tiešs koantakts katrā no mums atklātu vēl neredzētas (nelasītas) krāsas, jo rakstot tomēr apdomājamies un izvēlamies vārdus, tas nav 1:1 ar sarunu "uz aci".
08.06.2012 21:16 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
es esmu pilnīgi tāda pati dzīvē - saku, kas uz mēles, dažreiz iedzeļu, dažreiz vispār kaut kur lidoju, bet dzivē varbūt esmu nedaudz atturīgāka, bet..nē, laikam nē :D
08.06.2012 21:37 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Komentēju tā, kā konkrētajā brīdī domāju, godīgi un patiesi, taču tik un tā nedomāju, ka esmu tāda kā dzīvē. Pirmkārt, tāpēc ka šeit es izvēlos tematus, par ko vēlos runāt, un ignorēju tos, kuros man būtu, ko teikt, bet nevēlos publiski izpausties, jo neuzskatu šādu atklātību par nepieciešamu. Otrkārt, man labāk patīk lasīt un komentēt citu rakstīto nekā nodarboties ar sevis un savu attiecību analīzi. Mani biedē tā sajūta, ka mani dvēseles kliedzieni vēl gadiem mētāsies kaut kur interneta dzīlēs:D Ja vārdi ir gaistoši, tad virtuāli burti tādi nav, tāpēc sevis padziļināta analīze man notiek sevī:D
08.06.2012 21:47 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
*izrunāti vārdi
08.06.2012 21:49 |

Reitings 156
Reģ: 12.05.2012
Luīzeluīze precētu tikai tā:)zinu,ka visu dzīvi nodzīvotu ar viņu.kautkā tā sanācis,ka cilvēkos labi orjentējos,nav bijis tā ka kādreiz kļūdos,pēc dažiem teikumiem varu pateikt uzreiz vai pa ceļam.Cilvēcīgu cilvēku ir nereāli maz,pēc 1na teikuma viņus var pat atpazīt.

abalonē kautkas sāk saistīt:)ir vēl kāda kas piesaista. Tas es tikai tā retoriski jo visas esat attiecībās.Principa sliktu meiteņu jau nav simpātiskas Latvijā ir 200 000 vismaz,bet no tām 200 000 piesaista tikai dažas,jo dzīvi kopā ar kādu neveidosi dēļ izskata,naudas,vai tmldz bet vienīgi ar cilvēku un reti kurš tāds ir.Nosimulēt to nevar vai nu esi cilvēks vai nē..kautkā tā:)
09.06.2012 01:10 |

Reitings 731
Reģ: 31.10.2009
Nosimulēt cilvēku tiešām nevar :D
09.06.2012 01:42 |

Reitings 8968
Reģ: 29.01.2009
Ah vecaas vaaveres mani veel atceras, jaunajaam nav ne jausmas kas es taada par virpuli :D
Ah, man dzivee viss skaisti atkal.. lidoju un smaidu ka debiila.. :D bleg :D
09.06.2012 03:04 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Bieži lasu diskusijas, bet nekomentēju, jo reizēm ir pilnīgs nogurums vai laika trūkums. :(
Meitenes, kuras man palikušas ar sirsnīgiem komentāriem atmiņā ir - midnghtrose un expedicion (sorry, ja nepareizi uzrakstīju)
Ja komentēju, tad diskusijas, kuras patiešām ir komentēšanas vērtas. Tik bieži tās atkārtojas, tāpēc vairāk sanāk - cik ātri atvēru, tik ātri arī aizvēru - variants.
09.06.2012 07:04 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
Kaprace - es biju midnight_rose , jā :)
es dzīvē esmu ļoti dažāda, man ir prieks, ja kādam saistos ar sirsnīgiem komentāriem, bet man ir arī prieks, ja saistos ar cita veida komentāriem, jo tajos rakstu to, ko domāju es un vienā diskusijā var būt tiešām ļoti mīļš komentārs, bet citā dzēlīgs atkal..
nav nekad arī dzīvē tā bijis, ka es kaut kam visu laiku piekāpjos. man tā nepatīk, bet no otras puses, arī tam ir kaut kādi savi mīnusi... taču es palieku pie tā, ka augstā cieņā turu cilvēkus, kuri izsaka savu viedokli, lai kāds tas nebūtu un nekad neapšaubītu tā izteikšanu tikai tāpēc, ka varētu kāds nepiekrist un es ar savu viedokli paliktu viena, jo - kāda gan starpība? tās ir tikai manas domas un katram tās ir dažādas, tas ir jāsaprot un es redzu, ka cilvēkiem to saprast ir pagrūti.
manuprāt, ja pēc komentāriem spriežam, tad dzīvē interesanti cilvēki noteikti ir - BaCk, Rene, Chanely, Zakjis, Al Qaeda (laikam jau mainīts), ņam ņam, Late un ne tikai.. tas tā īsumā, pirmās, kas ienāca prātā.
09.06.2012 09:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits