Kadas seit,tadas dzive?

Reitings 824
Reģ: 27.08.2011
Ieprieksejas temas iespaida aizdomajos - vai jus dzive esat tadas pasas,ka seit komentaros?
Minesu piemerus ( iesaistitas meitenes ludzu neapvainoties :) )
womankind,Zane pec rakstibas stila seit liekas ari dzive tadas atturigas,kam ir svesas vecas villnas zekes,meitenu barins, dumjas filma,smiesanas lidz ritam utt.

zilbuliite, arii dziivee runaa ar TIK daudz zargonismiem utt? :D

Nu tada gara...
07.06.2012 23:35 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Te es saku ko domāju, dzīvē varbūt citreiz par dažādām tēmām taktiski paklusēju... :D Bet vispār man šķiet, esmu kāda emsu... ( cerams)
08.06.2012 08:55 |

Reitings 1111
Reģ: 29.01.2009
Grūti spriest, kādu iespaidu par sevi esmu radījusi un vai vispār esmu radījusi :D
Man šķiet, ka es vispār neprotu pielāgoties, tāpēc arī neprotu tēlot. Vienīgi dzīvē es noteiktu runāju vairāk :)
08.06.2012 09:06 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Šāda diskusija ir bijusi pirms kāda laika, droši, ka diskusijas autors gaida, kad atkal būs mētāšanās ar apvainojumiem, kaut kas interesants, varbūt vēl kādu parādīs bildē un iztirzās, cik skaista, neglīta, kaulaina vai omulīga ir.
Es vispār neņemu vairs vērā ko kurš saka, īpaši jau par mani cilvēki, kas mani nepazīst un nekad nav satikuši, varbūt redzējuši vienā bildē draugos, dzīvē ir vairāk problēmu par kurām iespringt un domāt.
Es protams atvainojos, ja kādu esmu aizskārusi kaut kā, izteikusies negatīvi,jo patiesi šī ir vienkārši vieta kur izteikt savu viedokli nevis par cilvēka personību, kura mums visdrīzāk ir sveša, bet par situāciju kuru šeit apraksta.
08.06.2012 09:10 |

Reitings 245
Reģ: 03.05.2012
Es esmu tāda, kāda šeit, tikai ikdienā man ir daudz lielāka mute, esmu īsts tarkšķis, dažreiz humānisma iemiesojums, dažreiz īsta harpija un īgņa.

Arī bildi esmu ielikusi puslīdz līdzīgu sev, tikai man ir melni, gari mati :D Tā, ka visā visumā tālu no īstenības neesmu ne komentāros, ne bildē :)

Ja runājam par nikiem, tad mani favorīti ir zilbuliite (štrunts ar leksiku - dažreiz tik smieklīgi), zane (nekad ne uz ko neiespringst, pagaidām domāju, ka tā ir meitene - matemātika, kas neaizraujas ar ņuņņošanu, bet skata risinājumus). Tīri nika pēc vienmēr uzjautrinos par niku - kaprace :) Oriģināli :D
08.06.2012 09:38 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Tās, kas sakarīgus un saistošus komentārus raksta, noteikti arī dzīvē nav muļķes:) Par pārējo grūti spriest.
08.06.2012 09:39 |

Reitings 4129
Paldies meitenēm, kuras izteicās pozitīvi par mani. :) Kā reiz tajā brīdī, kad lasīju, kaut kur tālumā brauca mašīna ar ieslēgtu sirēnu un visi apkārt esošie suņi sāka dziedāt, tik foršs salikums-labi komentāri un suņu koncerts. :D
Bet, ja par tēmu, tad dzīvē vairāk vai mazāk esmu tāda pati kā komentāros-mazliet patīk citiem iekost, patīk pasmieties par sevi un citiem, nepatīk tuvumā cilvēki, kuriem absolūti nav humora izjūtas un kuri apvainojas par katru sīkumu, nepatīk pārlieku lielīgie, tiem arī mēdzu kost. :) Bet svešās kompānijās mēdzu aizvērties un būt klusa vērotāja no malas.
Šeit man ļoti simpatizē tās meitenes, kuras nebaidās paust viedokli, kas var nesaskanēt ar lielo vairumu un nebaidās par to, ka citas pēc tam ieliks viņas riebīgo tantīšu kategorijā. :)
08.06.2012 09:49 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
:D zilbuliite ikdienā npoteikti nerunā tā,kā šeit..mans darbs nepieļauj šādu izteikšanos, bet neredzu iemeslu,kāpēc gan es anonīmā forumā nevarētu tā izteikties,ja jau man tā patīk?
vienmēr esmu uzskatījusi,ka tas,kam nepatiks kaut kas, tas nelasīs..
par katru dalībnieci jau rodas tas priekšstats no šejienes, nav vajadzības domāt - nez kāda viņa ir dzīvē??
šeit jau var sarakstīt zilus brīnumus,ja vien to vēlas..
vienīgā,kuru es tiešām gribētu satikt dzīvē ir Bandida..
08.06.2012 09:50 |

Reitings 2230
Tā kā vienmēr rakstu to, ko domāju, tad neteikšu, ka dzīvē baigi atšķiros. Saku, ko domāju un daru tā, kā uzskatu par pareizu. Necenšos šeit maskēties vai izcelties uz citu fona..priekškam?
Ir, kam patīk un ir, kam nepatīk. Lai jau. ;)
08.06.2012 09:59 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Man nav ne jausmas, kāda esmu komentāros, jo tie ir visai mainīgi atkarībā no tēmas, bet šobrīd neesmu komentāros uzrakstījusi neko tādu, ko nevarētu pateikt dzīvē... Atšķirība ir vidē, kurā uzturos, jo man apkārt nav tādu cilvēku, kuriem ko tādu teikt (kā cosmo tiek rakstīts). Runājot par meitenēm, kuras esmu satikusi reālajā dzīvē no cosmo, mmm...viņas dzīvē ir apbrīnojami jaukas, mīļas, izpalīdzīgas un sirsnīgas, ko cosmo nevar tā īsti parādīt par visiem 100% nemaz. Melisse ir cilvēks, kurš manā klātbūtnē, piemēram, nekad nevienam nav sliktu vārdu veltījusi, par man daudzas riebeklības piedodot, Abalone ir cilvēks, kurš staro un viņas klātbūtnē tiešām ir omulīgi (cosmo gadās, ka ir pelnīti dzēlīga), Sunci neesmu satikusi, bet ārpus cosmo ir komunicēts...mmm, apbrīnojami izpalīdzīgs un iejūtīgs cilvēks, arī cosmo, bet te viņa vienkārši pārāk maz laika pavada. Pārējās neminēšu, bet tas nenozīmē, ka viņas neliktos ļoti tīkamas, nē, vienkārši viņas pārāk bieži maina nikus :)
08.06.2012 10:02 |

Reitings 441
Reģ: 01.06.2012
Nezinu kada liekos jums es, bet te esmu pēc tada principa- kas uz mēles, tas šeit. Nepatīk tēlot un iespējams ari tādēļ daudzi par manu tiešumu reālajā dzīvē ir apvainojusies- tādi mīkstčauļi, kurus ir jāglauda tikai pa spalvai :)
08.06.2012 10:24 |

Reitings 824
Reģ: 27.08.2011
Piedod,Gurri, soreiz tu maldies. Man ir pilnigi vienalga vai tu, un un parejas meitenes esat resnas,kaulainas, ar sarkaniem, ziliem vai vispar bez matiem. Es runaju par to,ka pec rakstibas stila,izteiksanas veida,pec tam,ka tiek veidotas teikuma konstrukcijas var pateikt to,kads cilveks dzive ir pec rakstura,kadas ir vina intereses utt.
Redz,Lou un womankind piekrita,ka kaut kada patiesiba tur ir un es nevienu vardu nemineju par vinu fizisko izskatu!
Ta ka relax!
08.06.2012 11:03 |

Reitings 633
Ar mani ir tā... dzīvē es noteikti pasaku vairāk kā forumā, jo te, kamēr komentāru uzraksta, tikmēr ir laiks apdomāties. Vairākas reizes komentāri tā arī palikuši manā galvā.
Man šķiet, ka es forumā esmu tāda maz ievērojama, drīzāk vēroju no malas citus. Dzīvē brīžiem ir līdzīgi.
Lielākoties savas negatīvās domas paturu pie sevis - kā forumā, tā dzīvē.

Par citām meitenēm - gan jau katrai tāpat kā man ir kaut kādas nelielas atšķirības starp forumu un dzīvi :)
08.06.2012 11:05 |

Reitings 12651
Es noteikti neesmu tāda pati - ja mani iemestu barā ar tik daudz nepazītamām meitenēm, es diez vai daudz runātu. :D :D :D Man ir daudz draugu, taču ar nepazīstamiem cilvēkiem nevaru tā uzreiz sākt trallināt, jāpaiet laikam. :D Bet par komentāru saturu gan var teikt, ka tieši tāpat arī runāju dzīvē, ar tādu pašu attieksmi utt.
08.06.2012 11:07 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
Cumshot nu baigi seksīgi sevi noraksturoji :D. Nemūžam uz tevis noraksturoto ideālu neskatītos :D
08.06.2012 11:21 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
Domaaju,ka taada pati vien esmu. Samiilejusies lidz ausiim, ja slikts gariigais tad to arii paraadishum ja labs tad viss man liksies saulains un rozains, un arii dzivee patiik runaat par lupatinjaam(dreebeem).
08.06.2012 11:22 |

10 gadi
Reitings 10290
Es laikam esmu tāda pati, kā forumā.
08.06.2012 11:23 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Cenšos būt jauka dzīvē, lai gan esmu diezgan atturīga. Skolā mani bieži vien var redzēt vienu. Tas atkarīgs no garīgā. Reizēm esmu ļoti augstās domās par sevi, bet citreiz tik nepārliecināta. Dzīvē sanāk lamāties, ko šeit es nedaru un neesmu darījusi. Šeit es arī neizrādu savas negatīvās emocijas. Ja jūtos slikti, dusmīga, dzīvē varu novest situāciju līdz skandālam, te es neuzskatu, ka kādai kas tāds būtu no manis jāpacieš. Nu, un vēl šādas tādas lietas. Kopumā varu teikt - esmu diezgan savādāka nekā dzīvē, te es esmu daudz mierīgāka, nopietnāka.
08.06.2012 11:34 |

Reitings 4261
Reģ: 28.04.2011
piparene, Tu dzīvē esi daudz pozitīvāka un visu laiku smaidi. Kad nebiju satikusi Tevi, likās,ka Tu esi ļoti nopietna un skarba!

Es dzīvē esmu draudzīgākā un vispār baigi foršā. :D Nekad nelamājos, nepīpēju, nedzeru; visus sveicinu ļoti pieklājīgi.

Bet, ja nopietni, es jau kuro dienu cenšos saņemties izdzēsties no šejienes. Uznāk brīži,kad gribas te tupēt, bet patiesībā, tas nav pat eksistenciāli vajadzīgs. :D Daudz brīvā laika atņem.
08.06.2012 11:45 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
es jau kuro dienu cenšos saņemties izdzēsties no šejienes.

man liekas,ka tas nemaz nav iespējams..
08.06.2012 11:51 |

10 gadi
Reitings 10290
Late, es jau arī te esmu pozitīva :) kamēr viss labi :D
bet dzīvē man ļoti patīik skarbi izteikt viedokli, nu, ar jauniem cilvēkiem drusku mierīgāk :)
08.06.2012 12:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits