Cosmo meiteņu attieksme.

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Neesmu te ļoti ilgi, bet liekas, ka tikai pēdējā laikā esmu pie dažādām diskusijām pamanījusi tādus komentārus, kā "un ko tu ar to gribēji pateikt", "priekš kam tas bija jāraksta te", ''ko mums tagad darīt" utt. Kam tad īsti šis forums ir domāts? Protams, apspriest interesējošas tēmas, kaut ko noderīgu. Bet ir taču sadaļas "Vīrieši", "Attiecības", "Šekss" - un vai tad šis forums, kur nav jāatklāj savi personīgie dati, viss ir anonīmi, šis forums, kurā ir tādas sadaļas, nav daļēji domāts tam, lai anonīmi pastāstītu un pasūdzētos par savām kaut kādām problēmām ārpus ģimenes, draugu loka, nevienu tā īsti neaizvainojot, jo, kā jau iepriekš minēju, VISS IR ANONĪMI!? Reizēm tādi komentāri, kurus pieminēju, izkretinē laukā. Cilvēks vienkārši izveidoja diskusiju, izlika visu sāpīti, pašam palika vieglāk, vēlas uzklausīt varbūt citu viedokļus par situāciju un VISS. Kāpēc jāpiesienas??
07.06.2012 18:45 |

Reitings 106
Reģ: 07.06.2012
Nu man arī liekas, ka jāuzvedas adekvāti un savu īgnumu var izlādēt kur citur! Protams, ka arī negatīvo var izteikt, taču svarīgākais kādā formā to dara! Iesaku dažām padomāt.

Jaunas dalībnieces, tas taču ir pozitīvi. Tas, ka dažām kāda diskusija nav pa prātam ir smieklīgi. Šis nav pasaules nabu klubs, izteikties var visi! Nepatīk- IGNORĒ!
07.06.2012 23:06 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Jocīgi, ka te dažas vispār pievērš uzmanību nikiem. Man šķiet, ka tā ir tā robeža, kad sākas arī personīgie apvainojumi. Protams, arī es te esmu pamanījusi dažas meitenes, kuras pozitīvi vai negatīvi izcēlušās, bet tādu tomēr ir ļoti maz (jo īpaši negatīvais variants) un pārsvarā lasot man ir vienalga ko kura raksta un necenšos salīdzināt ar to, ko viņa ir teikusi citā diskusijā, vai vēl trakāk, kā te vienreiz manīju, kad sāk pieminēt kaut ko tādu kā "mēs taču zinām, ka tavs puisis tevi krāpa, ko tu te tagad stāsti un citām iesaki?".
07.06.2012 23:09 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
o jā!
visstulbākais ir tas, ka piesienas jau tam vien, ka izveidoji diskusiju!!!! bet forumi tam domāti!!!

es šeit esmu izveidojusi kādas 2 diskusijas, vienā no tām tiku nolikta kā slinķe, stulbene un nemākule attiecībā uz googli :D

bet nu vismaz labi, ka tā nedara visas- tās, kuras piesienas visticamāk vnk nav dabūjušas :D
07.06.2012 23:15 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Es vispār dažreiz nesaprotu, ko es te daru :D
Bet, ja nopietni, necenšos iziet uz kašķi. Es vairs nemāku strīdēties kā agrāk - agrāk varēju līdz pēdējam pacietības pilienam cilvēkam ieskaidrot savu viedokli, tagad jā- atzīšu, ka man joprojām ir mans viedoklis un "nepareizais", bet pēdējā laikā vairs to klaji neizrādu un man sāk palikt vienalga, tāpēc kašķēties es te netaisos. :) Man patīk šī sievišķīgā vide un pļāpas.
07.06.2012 23:17 |

Reitings 156
Reģ: 12.05.2012
Esmu parasti ļoti diplomātiski noskaņota un vienmēr diplomātiskā noskaņojumā:D
Nav tādas lietas ,kas mani dzīvē satrauktu,vai var izsist no līdzsvara.
07.06.2012 23:23 |

Reitings 261
Reģ: 29.01.2009
Piekrītu raksta autorei. Bez maz vai katrā diskusijā, kur dalās ar savām problēmām un prasa padomu, var lasīt stulbus komentārus par to, cik neaptēsta ir tās veidotāja un cik dumja ir problēma. Var padomāt, ka šis forums grozās tikai ap sava apēstā apspriešanu ikdienišķajā beztēmā. Protams, savādāk ir, ja tas, ka tā ir izdomāta un veidota, lai izpaustos ar savu tizlo humora izjūtu, spraucas pa visām malām ārā.
07.06.2012 23:23 |

Reitings 1487
Reģ: 04.11.2010
es šeit esmu izveidojusi kādas 2 diskusijas, vienā no tām tiku nolikta kā slinķe, stulbene un nemākule attiecībā uz googli

Taču tavas diskusijas komentēja tai pat laikā, manas pat neievēroja. Jo nebija tur par ko kasities :(
07.06.2012 23:25 |

Reitings 1007
Reģ: 10.02.2012
Lou,

es,piemēram, pievēršu uzmanību nikiem un 'sekoju' šeit konkrētām dalībniecēm, jo tas jau ir sava veida filtrs - manā skatījumā tām dalībniecēm ir saturīgi, interesanti komentāri, neatkarīgi, tie saskan vai nesaskan ar manu viedokli, tie šķiet foruma līmenī vērā ņemami.
07.06.2012 23:51 |

Reitings 357
Reģ: 29.01.2009
Diskusija -Strīdīga, neskaidra jautājuma (publiska) apspriešana.
Tātad ,katrs raksta ko grib, paralēli lasot vai nelasot attiecīgās atbildes, nav ko pievērst uzmanību pārgudrajām, kuras uzdod tādus jautājumus.

Man personīgi nepatīk arī tās, kuras raksta- ka šāda tēma jau ir vai cik var apspriest ,pameklē iepriekšējās diskusijas. Vot ,ja es negribu meklēt, ja negrib atkārtoties, tad neliec savu komentāru, lai liek tās kuras to vēlās. Vienalga kko ierakstīs- arī to ,ka diskusija atkārtojās.Itkā tas laiku nemaz nepaņemtu.
08.06.2012 02:18 |

Reitings 1666
Reģ: 17.05.2012
Lai vai kādas mēs esam, bet visas taču esam foršas meitenes ; )
08.06.2012 02:31 |

Reitings 418
Reģ: 06.11.2010
Bet jūs pašas neiedomājaties,ka labāk savu "pusaudžu problēmu" pajautāt pieredzējušākām meitenēm,nevis sava vecuma grupai,kuras ar to nav saskārušās un nevar sniegt padomus.
08.06.2012 12:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits