Cosmo meiteņu attieksme.

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Neesmu te ļoti ilgi, bet liekas, ka tikai pēdējā laikā esmu pie dažādām diskusijām pamanījusi tādus komentārus, kā "un ko tu ar to gribēji pateikt", "priekš kam tas bija jāraksta te", ''ko mums tagad darīt" utt. Kam tad īsti šis forums ir domāts? Protams, apspriest interesējošas tēmas, kaut ko noderīgu. Bet ir taču sadaļas "Vīrieši", "Attiecības", "Šekss" - un vai tad šis forums, kur nav jāatklāj savi personīgie dati, viss ir anonīmi, šis forums, kurā ir tādas sadaļas, nav daļēji domāts tam, lai anonīmi pastāstītu un pasūdzētos par savām kaut kādām problēmām ārpus ģimenes, draugu loka, nevienu tā īsti neaizvainojot, jo, kā jau iepriekš minēju, VISS IR ANONĪMI!? Reizēm tādi komentāri, kurus pieminēju, izkretinē laukā. Cilvēks vienkārši izveidoja diskusiju, izlika visu sāpīti, pašam palika vieglāk, vēlas uzklausīt varbūt citu viedokļus par situāciju un VISS. Kāpēc jāpiesienas??
07.06.2012 18:45 |

Reitings 890
Es savukārt novēroju mazliet citu tendenci- ja neglaudi kādai pa spalvai, automātiski esi sliktā tante!

tieši tā. :D ok, es saprotu, tie uzbraucieni un ņirgāšanās citreiz ir par traku un bieži arī ir tā, ka meitenes pat vairāk brauc augumā nevis kaut ko pa tēmai raksta, bet nu - katram tiesības uz savu viedokli.. bez sarkasmiem varētu iztikt, protams, lai neaizskartu kādu, bet viedoklis ir viedoklis un jāspēj pieņemt , kāds ir.
07.06.2012 19:39 |

Reitings 245
Reģ: 03.05.2012
Labs :D Man arī visvairāk palikusi prātā diskusija ar to TOP :D

Bet visā visumā mēs te ar dažādiem gadu skaitļiem esam savākušās, tāpēc tā :) Un, sieviešu daba, protams :D Es, piemēram, šodien esmu pozitīvisma pozitīvisms, bet ir dienas, kad gribās riktīgu boksa maisu. Tādā brīdī kāda īpaši nejēdzīga diskusija ir tīrais kumosiņš :D
07.06.2012 20:33 |

Reitings 441
Reģ: 01.06.2012
Es neizrādu savu īsto asumu šeit, bet ja to darītu tad jau sen būtu foruma melnaja sarakstā :D
Tiešām, dažreiz šeit ir nu tik stulbi jautājumi, ka gribas vienkārši tai meitenei izteikt visas savas domas par viņas prāta stāvokli :D

Un man nebūtu žēl kādai šeit pateikt ko riebīgu- pelnīti, Ar ko gan es sliktāka par citām cosmo riebīgajām tantēm :D
07.06.2012 20:48 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Man tiešām netraucē. Ja man tik ļoti traucētu, es apmeklētu citus forumus. Esmu sēdējusi arī forumā, kurā kādreiz nebija nekādu tipisko kašķu, kādi mēdz būt pārsvarā tikai sieviešu forumos un tāpat arī cilvēki mācēja diskutēt. Vispār laikam vienīgais, kas mani te kaitina ir cilvēku nespēja diskutēt un šķiet, ka dažas meitenes vispār nezina ko šis vārds nozīmē, jo tiklīdz kāda uzraksta garāku tekstu paskaidrojot savu viedokli, tā ir klāt cita, kura uzraksta "nevajag kašķēties". Vai tad viedokļu apmaiņa uzreiz ir kašķis? :) Kašķis sastāv no personiskiem apvainojumiem, manuprāt.
Bet nu tas tā, es tiešām esmu pieradusi pie tā, ka ir cilvēki, kuri neprot izmantot Google. Piemēram, sameklēt dziesmu tekstus internetā es pratu jau 8 gadu vecumā, kad vispār pirmo reizi tiku tam klāt, bet citi arī to neprot. Nekas mani vairs nevar pārsteigt uzturoties internetā. :D
07.06.2012 20:55 |

Reitings 622
Reģ: 14.05.2012
Neņemu vēra citu sieviešu ņaudēšanu.
07.06.2012 21:05 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
man tas vienalga. Kura grib,tā atbild un viss.....,vienmēr u visur atrodas kāds klinšu kāpējs /ja/, man tas vienalga......
07.06.2012 21:19 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Sievietes ir un būs riebīgas. Vairāk man liekas dīvaini, tas fakts, ka ja kaut kas, puisim atnāk sms, vai kaut kas aizdomīgāks, uzreiz krāpj, neģēlis, kretīns, maitas gabals, dažkārt liekas, ka pēc tādas diskusijas izveidošanas, sieviete tiešām mājās to vīrieti noēd, jo izskatās tik slikti pēc visu komentāriem, tikai hm, tikai cik sievietēm šeit ir tik perfekta un rozā rožlapiņām kaisīta dzīve. Bet ar to jārēķinās forumos, ka nekādas iejūtības nebūs :)
Galvenais uztvert visu mierīgi :) .
07.06.2012 21:20 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
piesienas, jo patik piesieties!
vao tad neesi nekad redzejusi pasniedzejus, skolotajus, kas cakare cakaresanas pec, lai sevi iepriecinatu?
ta ir arti te! pietam aiz datora monitora cilvekam vsp ie tada visatlautibas sajuta, nav barjeras, bremzu, grubu, kadu pa mulki nosauksu, vel ko utt, jo man jau par to nekas nebus!protams, ja neskaita to, ka ip adresi var uzzinat, bet nu seit jau tadas rupjibas nav ka mango, tvnet komentaros
07.06.2012 21:21 |

10 gadi
Reitings 2151
virago, nedaudz neesi laikam izpratusi par to anonimitāti. :) Bet es reizēm lasu tiešām tādas normālas diskusijas, un tad šie komentāri ne pa ķeksi. Protams, vienmēr kaut kas liksies pastulbi utt, bet tiešām ir tādas diskusijas, kurās var normāli parunāt, bet uzrodas dažas "augstākstāvošas" gudreles, kurām šī diskusija neliekas dastojnā, lai tev būtu :D
07.06.2012 21:41 |

10 gadi
Reitings 2151
par to topu es, manuprāt, lielākā daļa arī nav izpratusi. runa bija par to, ka meitene it kā ir skaista, viss ar izskatu kārtībā, bet kontakts ar cilvēkiem veidojas grūti, apmēram tā. :)
07.06.2012 21:44 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Vairāk man liekas dīvaini, tas fakts, ka ja kaut kas, puisim atnāk sms, vai kaut kas aizdomīgāks, uzreiz krāpj, neģēlis, kretīns, maitas gabals, dažkārt liekas, ka pēc tādas diskusijas izveidošanas, sieviete tiešām mājās to vīrieti noēd, jo izskatās tik slikti pēc visu komentāriem.

Ha, tas toč.

Mums jau iegājies joks, kad ar kaut ko neesmu apmierināta, paburkšķu, man saka - nu ko, cosmopolitan tā saka, ja?
Tas tagad notiek pēc reizes, kad paķircināju, ka - saki, ko gribi, bet meitenes cosmo apgalvo, ka lielākā daļa vīriešu 100 proc. krāpj (es pat zinu reālus komentus, kur teikts, ka VISI), ka nav tādu, kas nekad nekrāps, te vienu brīdi rotēja tāds viedoklis :D
Bet vispār te kaut ko pajautājot paranojās var iedzīvoties, katra vienmēr pēc savas fantāzijas dod vaļā, sopati nekad neesmu nekad jautājusi par attiecību lietām :D Vispār cenšos nevis rakstīt padomus, kas nevienam nav vajadzīgi, bet rosināt uz domāšanu, parasti uzdodu autoram daudz jautājumus, lai pats štuko.
07.06.2012 21:58 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Nez, komentēju pēc savām izjūtām... varu būt skarbāka, ironiskāka un varu būt maigāka un saprotošāka, kādreiz varbūt arī ne tik ļoti. Nekad nepretendēju uz to, ka tikai es zinu pasaules lietu pareizo kārtību, nekad nevienu nesaucu par stulbeni, aitu vai cūku.Neesmu arī pūkains klēpja sunītis, tas arī skaidrs:) Kādreiz varbūt arī nenāktu par ļaunu nogludināt kādu vārdu, bet nerakstu arī tā, lai pēc tam izjustu kaunu par to, ko šeit atstāju:)
07.06.2012 21:59 |

Reitings 376
Reģ: 25.03.2012
o, vienmēr atrodas aizstāve
07.06.2012 22:06 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Laikam labaak nejautaat par attiecibu lietaam,jo liekas ,vareetu ietekmeeties ne pa jokam...-nabaga viirietis-nesaprot ,kas noticis-dzen prom peeksni!:DManeejais biezi taa diivaini paskataas un saka-kas jauns Cosmo?!Dabuuji riktiigi no meiteneem:DVinam ,man liekas, bailes no latviesu meiteneem!:D
07.06.2012 22:10 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Burve, aizstāve kam?:D
07.06.2012 22:23 |

Reitings 156
Reģ: 12.05.2012
Nav bijis ,ka kādu dzīvē apvainotu,nav tādas vajadzības līdz šim bijis . Bet nu no malas vienmēr smaidu par tiem,kas to dara man šie liekas ,ka pārstāv pašu augstāko saprātu,jo vienmēr zin kā ir pareizāk:)
07.06.2012 22:40 |

Reitings 245
Reģ: 03.05.2012
Cumshot uzskata, ka ir Cosmo meitene :D :D
07.06.2012 22:45 |

Reitings 1190
Reģ: 03.10.2010
nevienu neapvaino, sacerot šovinstiskus , provocējošus un perversus tekstus ? :)
07.06.2012 22:48 |

Reitings 1007
Reģ: 10.02.2012
Es tieši esmu atklājusi sev vēl vienu sliktu īpašību ar foruma palīdzību - nemāku noslēpt savu nepatiku. :D

Es pēdējā laikā esmu pamanījusi, ka ir ļoti daudz jaunu dalībnieču, vai arī daudzas nomainījušas 'vārdus' un es nemāku sazīmēt. Pārējās jau lielos vilcienos nemaz tik anonīma nav.
07.06.2012 22:53 |

Reitings 156
Reģ: 12.05.2012
Esmu laba draudzenīte dzīvē ,nodraudzēties var tikai tā:D
Man dzīvē itkā visi draugi meitenes,tā no laika gala.
07.06.2012 22:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits