"izzīlēšu" visām! :D

Reitings 385
Reģ: 29.01.2009
Šorīt modos ar domām par zīlēšanām, psiholoģiju, par to kā cilvēki met zemē naudu par standartfrāzēm, lai tikai izdzirdētu to, ko vēlās. Dodoties uz darbu prātā sev piemetu domas, tekstus, ko es kā zīlniece varētu veltīt jebkurai klientei jebkurā brīdī. Tātad šorīt „izzīlēšu” Jums visām pavisam īsi bez maksas :D.

Jūsu raksturojums: Jūs esat enerģiska un pozitīvi domājoša, katrā lietā un notikumā centieties atrast labo. Apkārtējie novērtē Jūsu humorizjūtu. Jums ir svarīga ģimene un savstarpējās attiecības ar apkārtējiem cilvēkiem. Augstu vērtējat godīgumu, atklātību. Neciešat melus, liekulību, nodevību. Brīžiem mēdzat būt nepacietīga, gribat visu uzreiz un tagad. Dažreiz arī ātri aizkaitināma. Redzu, ka dzīvē mēdz piemeklēt melnie periodi, kad gribas padoties, nolaist rokas, paslēpties no visiem vai pažēlot sevi. Tomēr nekad nepadodaties, nezaudējat cerību, ticību. Pēc dabas esat cīnītāja. Bieži vien cilvēki var tikai apbrīnot jūsu mērķtiecīgumu. Lai gan iekšēji nereti jūtieties trausla, neaizsargāta būtne.

Notikumi: Šis ir laiks, kad centīsieties pievērsties savai veselībai. Daudz laika, veltīsiet, lai uzlabotu savu izskatu un fizisko formu. Iespējams, būs neparedzēti tēriņi. Tuvākajā laikā Jūs sagaida kāds pozitīvs pavērsiens dzīvē – svētki, kāds pasākums vai ceļojums. Sazināsieties arī ar kādu ārzemēs mītošo. Neizpaliks uzmanība no kāda vīrieša puses. Tas var būt gan kāds no pagātnes, gan nejauši sastaps svešinieks. Darbā būs gandarījums par paveikto. Ja rīkosieties gudri sasniegsiet vēl vairāk. Finansiāla augšupeja gaidāma ap 5. un 15. datumu. Iespējams sniegsiet vai saņemsiet vērtīgu padomu.

Ieteikumi: Nepametiet novārtā savus tuvos cilvēkus. Veltie laiku un uzmanību ģimenei un draugiem. Skatieties uz dzīvi pozitīvi. Izanalizējiet pagātnes kļūdas. Centieties izzināt sevi, paraugieties uz sevi no malas. Nemetiet plinti krūmos pie pirmajām grūtībām. Turieties pie saviem esošajiem mērķiem, kā arī izvirziet jaunus. Attīstiet savus talantus, iegūstiet jaunas zināšanas un centieties paplašināt redzes loku. Veltiet laiku sev, saviem vaļaspriekiem, izklaidēm. Bet tanī pašā laikā rūpējieties un saudzējiet savu veselību. Dzīvojiet harmonijā ar sevi!

P. S. Ja nav slinkums, uzrakstiet, cik % no rakstītā varat attiecināt uz sevi? :D
07.06.2012 11:09 |

Reitings 4129
*Khmm, perfekti! :) Tieši tā arī lielākā daļa tā saucamie zīlnieki savu naudiņu pelna un labi pelna, jo ir neskaitāms daudzums vientiesīšu, kas par šo vispārīgo informāciju arī maksā, uztver ļoti nopietni un pēc tam pēc tā visa dzīvo saraustoties uz katru vismazāko troksnīti savā tuvumā, ja nu tas ir lielais bubulis, par kuru zīlniece runāja. :D
Un par to, ka zīlnieki saka arī konkrētas lietas, kuras piepildās-cilvēki paši sevi uz to ieprogrammē un nemitīgi par to domājot, pievelk. Rezultātā-urrā, viss smuki piepildījies. Tikai nesanāk aizdomāties, ja tas zīlnieks neko tādu nebūtu pateicis, nekas no tā arī nebūtu.
Un tomēr-katrs var ticēt tam, kam vēlas ticēt. :)
07.06.2012 11:55 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Sunshine__, protams, ticu, ka ir izņēmumi. Pat pazinu vienu meiteni, kura sākumā ļoti aizrāvās ar Taro kā hobiju, pēc tam jau sāka zīlēt nopietnāk un nopietnāk, līdz visu prata jau kā profesionāls zīlnieks un sāka strādāt salonā. Tādēļ ticu, ka ir arī tādi cilvēki, kuri tiešām zina ko dara, un tā kā viņa bija visai jauna, zinu, ka nekādu konveijeri nepiedāvāja. Žēl, ka es neatceros, kas tas bija par salonu un vai viņa vispār vēl strādā.
07.06.2012 11:57 |

Reitings 776
Reģ: 24.03.2011
Abalone tad kā Tu izskaidrosi Dellicious komentāru?
07.06.2012 12:01 |

Reitings 156
Reģ: 12.05.2012
Ir jau vēl tāda cilvēku sekta kategorija,kas domā ,ka ar domām viņi pievelk notikumus un katru dienu sevi vizualizē sēžot uz lielas naudas kaudzes:D Šie vēl interesantāki.
07.06.2012 12:04 |

Reitings 1531
Nīna_suns tiešām visās ģimenēs ir Jāņi? :D Man nav neviena, ne tuva, ne tāla :D Laikam neesam normāli latvieši :D
Es šitādam tekstam neticētu, man vajadzētu kaut ko konkrētu, kas tiešām atbilst, lai noticētu :)
07.06.2012 12:06 |

Reitings 776
Lou
Man šķiet, ka šis viss rodas no tā, ka daži ar psiholoģiskiem paņēmieniem vienkārši grib vārīties uz citu problēmām..... Daži gribētu būt zīlnieki, bet nav tādu spēju, dotību pat neprotu noformulēt.... Kārtis vienkārši nerunā..... Un tad ir tie retie īstie, kas parasti sevi nereklamē, bet klientu ļoti daudz.... Bieži tādēļ arī tiek ņemta tā naudiņa par zīlēšanu, jo par brīvu grib visi, bet par naudiņu ies tādi, kam tiešām kāda problēma nomāc.....

Reitings 119
Reģ: 16.03.2010
Labs piemērs, tam, ka tik nekonkrētos "zīlējumos" katrs var savilkt paraleles ar savu dzīvi.

Mana saruna ar astralogu bija ļoti līdzvērtīga šai:D

Reitings 4129
* Sunshine, es rakstīju, ka lielākā daļa zīlnieku TĀ naudu pelna. Iespējams, ka mazākā daļa zīlnieku ir tādi, kuri tiešām kaut ko redz. Neticu, bet nenoliedzu ka tā var būt. :)
07.06.2012 12:08 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Cumshot, vizualizācija, starp citu, ļoti labi strādā. Protams, ja nevizualizē sevi ar astoņām kājām, divām galvām un māju uz Marsa :D Un tur nav nekādas mistikas vai maģijas - tīrākais darbs ar zemapziņu.
07.06.2012 12:08 |

Reitings 1854
Reģ: 01.08.2011
tā ir visticamāk vai nu krāpšana vai melnā maģija. zinu ka pēc zīlnieču apmeklējumiem dažreiz ne no kureines uzrodas lielas sūdumušas. varbūt sagadīšanās, bet varbūt dēmona Belcebula, viena no 7 elles prinčiem, ietekme, viņu sauc arī par mušu karali.
07.06.2012 12:09 |

Reitings 776
Libra piekrītu!

mikstais pirmo reizi ko tādu dzirdu....
07.06.2012 12:11 |

Reitings 2728
Jā, ar 2.punktu trāpīts 10-niekā - kuru katru brīdi kontā ieripos alga! :D
07.06.2012 12:11 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
1. 0%
2. 90%
3. 90%
07.06.2012 12:12 |

Reitings 2728
Mīkstais filmas pārskatījies (tāpat kā es) - tur parasti tēmās par eksorcismu lidinās melnas mušas! :D
07.06.2012 12:13 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Ja palasa veiksmīgu, slavenu cilvēku biogrāfijas, gandrīz visi no viņiem lietas vizualizēja. Varbūt ne gluži sēžot pie datora un skatoties uz villām un banknotēm, bet lielai daļai bija ļoti konkrēti mērķi par kuriem viņi domāja, bieži iztēlojās un zināja, ka tas ko viņi grib noteikti notiks.
Cik ļoti tur iesaistīts Visums es nezinu un nestrīdēšos, bet tādas lietas palīdz saredzēt mērķi ļoti skaidri un zināt kā un kur spert nākamo soli.
07.06.2012 12:14 |

Reitings 385
Man šī tēma radās pēc numeroloģijas lapas apmeklēšanas. Kur notērēju 50 santīmus, ievadīju savus dzimšanas datus (nesaprotama mārrutka pēc) un saņēmu 4 lapas par savu biznesu, kurš man, protams, nekad nav bijis, nav un nebūs, pat nestrādāju finansu jomā un neesmu studējusi neko tai sakarā. Bet nauda man krītot un turpināšot vai no gaisa krist, jāgatavo tikai maiss. Papildus ienākumi gandrīz ikdienas nezin no kurienes utt. Neko tik absurdu es vispār nebiju dzirdējusi nenoviena zīlēšanas pasākuma. Lai gan vienmēr vairāk esmu ticējusi astroloģijai nekā zīlēšanām. Tāpat palasot draugiem.lv esošo horoskopu, es katru dienu eju uz darbu ar sajūtu, ka esmu gaišreģe. :D
07.06.2012 12:16 |

Reitings 1854
Reģ: 01.08.2011
ja godīgi neesmu tādas filmas redzējis. es to pēc cilvēku stāstiem saku. un zinu ka viņi nemelo, jo tik tiešām bija sakars ar zīlniecēm un tad mušas ne no kurienes uzradās, ziemā piedevām.
bet kas tās ir par filmām?
07.06.2012 12:17 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Man domāt,ka rasktuojums loģiski,ka atbilst visiem un visām,jo nedomāju,ka ir cilvēks kam patīk liekuļi un meļi,cilvēks kā suga nav pacietīgs.Vārdu sakot tādas loģiskas lietas,ko parasti visi zin,ka otram tas patiks vai nepatiks.

No tiem notikumiem gan tikai viens ir tāds,kas atbilstu-tuvakajā laikā svētki-izlaidums,laigan tas tagad ir visiem,ir jūnijas,tūlīt būs jāņi :D
07.06.2012 12:19 |

Reitings 4129
Ar to vizualizēšanu ir kā ir. Ja pats rupji izsakoties nekustināsi pēcpusi, nelīdzēs arī istabas izlīmēšana ar sakopētām naudas banknotēm. :) Ja cilvēks nestrādā vai kaut vai nespēlē superbingo, tad naudu nu nekādīgi nepievilinās. Nu labi, vēl varētu mēģināt rakties zem zemes-varbūt tur kāds zelta podu noslēpis. :D

Reitings 1534
Mīkstais, Tu esi fenomenāls. Saki, lūdzu, vai tiešām Tu esi īsts? :D

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits