Ar krēmiem man vienmēr problēma, jo ļoti grūti atrast tādu, kurš atbilstu manām prasībām. Es arī ļoti ticu tam, ka pāragri nedrīkst sev smērēt virsū `smagos` krēmus ar dažādiem liftingiem, anti-age utml. Bet problēma tāda, ka parastu, mitrinošu krēmu ir ļoti maz. Latvijā vēl salīdzinoši laba izvēle, jo pie mums ieved krievu ražojumus arī, kuriem ir vairāk neitrālo krēmu, izvēle lielāka, bet tagad Zviedrijā kur esmu, atrast parastu sejas krēmu bijusi problēma. Nivea krēmi man nepatīk, jo tie ir tādi ... biezi un smarža nevisai. No Loreala mammai biju krēmu dāvinājusi ar anti-age, bet sev tā arī neatradu no tiem neko parastu. Džonsonam patika krēms, bet atkal tā burka tik liela, neparocīga, nevaru izlietot tik ātri, lai nepaliktu pēc tam nepatīkami, ka it kā jau pavecs krēms...
Tagad man ir no Olay double action day cream (normal/dry), vienīgais, ko es te Zviedrijā atradu daudz maz vienkāršāku variantu.
Labprāt iegādātos kaut ko no Palmolive (sen, sen mammai bija krēms, ļoti patika kā smaržoja), bet neredzu šeit viņu kosmētiku, izņemot šķidrās ziepes un dušas želejas...