Nu ziniet ko, sanāk, ka reizi mēnesī, veselu nedēļu esmu ļoti nekopta sieviete :D kāds kauns.
Katru mēnesi apmeklēju vaksācijas kabinetu (tikai un vienīgi, citi palīglīdzekļi ir izslēgti manā gadījumā), kas nozīmē, ka vismaz nedēļu es staigāju spalvaina, jo matiņiem priekš vaksācijas ir jābūt noteikta garuma, kas nozīmē, ka man tie jāataudzē. Nu piedodiet, staigāju kā mērkaķis :D
Par manikīru un pedikīru - pilnīgi piekrītu, taču arī mati mani mazliet šeit biedē. Latvijā dzīvojot man bija friziere, kā teikt tieši maniem matiem, taču kopš esmu UK, nespēju sev atrast frizieri, kura spētu valdīt manus matus. Kas nozīmē, ka matus griežu tikai reizi pusgadā, kad esmu LV. hmmm, lai gan par šķelšanos īsti nespētu sūdzēties arī, bet tomēr, krāsoju pati!
Diān, arī mani mocīja pumpas, biju lielā šokā, kad ome no senām receptēm ieteica - mizojot gurķi, noslauki savu seju ar mizu, tā teikt, sulīgo pusi :) Pirms to dari pārliecinies, ka seja tīra no visādiem līdzekļiem un dienas putekļiem. Pēc pirmās reizes nepalīdzēja, taču 2-3x nedēļā un varbūt redzēsi izmaiņas. Kā lai saka, nevaru ieteikt, jo nezinu, vai arī tev tas palīdzēs, taču tāda pieredze bijusi man. (Tas tikai nozīmē, tagad būs vairak jāēd gurķi :D )