Pumpas - ja man būtu iespēja es viņas no sejas pārceltu uz dibenu - vietu ko citi mazāk redz :D
man pateica viena sieviete, ka man pumpas metas dēļ nervozēšanas, un taisnība arī ir! respektīvi, kad man ir pms, es arī kļūstu kā īgņs burbulis, kuru viegli aizkaitināt un man uzreiz sametas pretīgas pumpas, kuras es kā traka plosu un pēc tam puisis pārmet - kāpēc es savu seju tā plēsu :D
padomā par to, kad viņas tev tieši bieži sametas. nevar būt, ka tev viņas katru dienu uzmetas.
un vēl es sāku atteikties no ntajiem sejas krēmiem, tonālo gan lietoju, bet apakšā palieku ārstniecisko krēmu priekš pumpām, bet tonālo izvēlos tādu,kurā mazāk naftas sastūķēts, jo man nepatīk rādīties ar tik tragisku sejas ādu. vēl arī ko iesaku kosmetiskajos lidzeklos izveeleties dabas lidzeklus - efekts uzreiz nebus, bet pamazam jau bus labak.
mulkigi teikt, lidzig ka viena daama teica, ka viriesu kartas parstavji reti kad prot normalus vardus pateikt, BET nu par patiesibu butu mulkigi apvainoties, tapat skumji, ja parcensas kaut kada chala del klut par mis perfekto. paliec tada kada esi, vismaz zinasi, vai esi ista puisim!
aij dikti gari nu sarakstiju. :D