Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Sieviešu viedokļi par vīriešiem, seksu, emocijas!

 
Reitings 54
Reģ: 06.06.2012
Palasīju te dažus rakstus, arī par anālo sex un vēlētos izteikt savu viedokli. Daudzas sievietes raksta ka, viņu gaume abiem ar vīrieti pilnīgi vienāda vai arī ka, mans vīrs domā līdzīgi!!!
Nu nevara ielīst otra cilvēka galvā un domās, man draugu lokā ir tik daudz vīriešu kuri vienkārši, saskanīgas ģimenes dzīves labad vai nu piekrīt sievietes viedoklim vai nu arī, nesaka ko domā!
Jūs sievietes esat ļoti emocionālas, tai pat laikā, skaistas un burvīgas, bet, nu nevar Jums visu teikt.
Tik daudz pasākumos esmu bijis kur notiek dažādas sarunas, arī par sex, un diemžēl, arī mūsdienās ir daudz cilvēku kuriem patīk sekss tikai tumsā, zem segas, lielākoties vienā pozā, par orālo vispār nerunsim, tas esot zem jebkuras kritikas! Un to saka normālas sievietes,meitenes, un viņu vīri, māj ar galvu un piekrīt, saskanīgas ģimenes dzīves labad. Bet, kas notiek tad, šie vīri nonāk tusiņos, kur citas sievietes, tas būtu jāredz! Tas pats attiecas arī uz sievietēm jo arī vīrieši mēdz būt ļoti ieturēti, atturīgi un kompleksaini, šo vīru galantās un ledainās dāmas pirtīs gatavas darīt jebko jebkurā caurumā!
Es pats arī, esmu precēts vairāk kā 15 gadu, sievai daudza lietas seksā nav pieņemamas, bet, tas nenozīmē ka domāju kā viņa, ja negrib, ok, - ar varu nespiežu! Bet, savas fantāzijas nākas īstenot citur, jo, pretējā gadījumā es būtu, neriktīgs, nenormāls, varbūt ka pat par geju uzskatīts jo sieva ir ļoti emocionāla, bet, mīļa un skaista un skaisti ir bērni un ģimenes dzīve!
Tāpat lasu par to briesmīgo un smirdīgo dibena caurumu kuram ir nedabiski skārties klāt vai aiztikt.! Mīļās sievietes, kā Jūs padomājat, tad kad Jūs ar savu vīrieti darat orālo pozā 69, protams, tas attiecas uz tām kuras to dara, kur tajā brīdī atrodas vīrieša deguns???
Varbūt daudzas no Jums tagad krāsā iebrauc?
06.06.2012 09:38 |
 
Reitings 2728
Reģ: 29.01.2009
Jāpiekrīt Normundam. Pieļauju, ka tāda ārēja piekrišana otram, bet seksošana ārpus ģimenes ir tikai un vienīgi tādēļ, ka pāris nevar savstarpēji atklāties un godīgi pateikt, ko seksā vēlētos, lai viņu nenoturētu par perveli vai slimu cilvēciņu.
06.06.2012 09:46 |
 
Reitings 535
Reģ: 29.01.2009
Piekrītu Tavam izteiktajam ,tā ir attiecības pareizāk sakot ģimenes dzīve ir kopromisu pilna un protams ,ka sanāk kādam piekāpties dažadās situācijās.Mēs ar vīru ar runājām ka ikdienā mūms ir cita dzīve un cita uzvedība ,bet gūltas dzīve tā ir cita pasaule ,mēs neesam diži aizspriedumaini ,bet mums sakrīt vēlmes ,ar viņu ir tā ka daru to ko ar citu nebūtu nekad to darījusi ,bet ļoti svarīgi ir cik ļoti uzticies otrai pusītei un cik droša jūties .
06.06.2012 09:49 |
 
Reitings 1242
Reģ: 29.01.2009
Tādā ziņā man ir liels prieks ka mans vīrietis var pateikt, ka viņa šodien gribās šitā un tā....un arī ik pa laiciņam tiek izdomāts kkas jestrāks! Tas nav nekas traks, traki ir tad kad to tavs vīrietis dara ar citu....
06.06.2012 10:02 |
 
Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
mums šo 3 gadu laikā, ne reiz nav bijusi vajadzība, ne vēlme iet un meklēties ārpus attiecībām, tādēļ atļauju sev uzskatīt,ka viss ir kārtībāa rī ar mūsu seksuālo dzīvi.
vispār diezgan brīvi par visu varam runāt, par savām vēlmēm, un zinu,gan viņa domas par dažādām lietām un šad tad viens otram piekāpjamies...
kamēr kāds no mums neies krāpt otru, tikmēr turpināšu uzkatīt,ka mēs saprotamies lielākajā daļā no jomām.
06.06.2012 10:03 |
 
Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Kā tas ir iebraukt krāsā? :D
07.06.2012 13:12 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)