Priekšspēle.

Reitings 42
Reģ: 15.05.2010
Sveikas! Tātad es te tā aizdomājos un izlēmu, ka gribu dzirdēt jūsu viedokli. Kā jūs domājat ir normāli, ja vīrietim ne īpaši patīk priekšspēle, bet savukārt man pat ļoti patīk tas sākums - glāsti, skūpsti utt.? Viņš apgalvo, ka nepatīk tā ilgā iesildīšanās, par to sanāk pēdējā laikā strīda situācijas, es savukārt ne vienmēr esmu gatava tā uzreiz bez nekādas priekšspēles, ko uzsākt, jo man nepieciešama tā kaisle un erotika, lai justos atslābinājusies. ehh, nu es ceru, ka jūs sapratāt.
Gaidu viedokļus! Paldies jau iepriekš! :)
05.06.2012 20:16 |

Reitings 306
Reģ: 02.06.2012
Pirmo savu seksa gadu nezināju, kas īsti ir priekšspēle, ar draugu ņēmāmies uz nebēdu, drēbes nost un aidā, un visdīvainākajās vietās un mani tas apmierināja, lieki teikt, bet orgasma gan nebija. Tagad ar šo pašu puisi priekšspēle var ieilgt pat līdz divām stundām, un ir patiešām maiga un mīļa, un svarīga mums abiem, jo manējais ir no tiem maigajiem un sievišķīgajiem, laikam jau ar laiku viss mainās, pēc pieredzes, noskaņojuma.
06.06.2012 00:42 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Man liekas jocīgi, ka seksa dēļ var izcelties skandāls, jo īpaši priekšspēles. Manuprāt, abiem partneriem jābūt ieinteresētiem otra labsajūtā, jo seksā parasti ir iesaistīti 2 cilvēki un tas ir domāts, lai sasniegtu baudas augstumus. Katrs cilvēks taču ir savādāks un katram ir savas vajadzības.
06.06.2012 00:51 |

Reitings 42
Karamelle, nu jā tas droši vien kā kuram, par to var daudz diskutēt, bet nu man šķiet, ka sievietēm bieži vien gribas to priekšspēli vairāk, jo vairums gadījumu tomēr ir emocionālākas, nekā vīrieši, lai gan daudzas to noliedz.

Laimes meita, tas gan ir jauki, ka jums abiem tas šķiet svarīgi. Iespējams tiešām ar laiku un pieredzi viss var kļūt daudz labāk un arvien vairāk partneri viens otram var pielāgoties.
06.06.2012 00:51 |

Reitings 42
Kumeliņ, es pilnīgi piekrītu, ka katrs cilvēks ir savādāks un katram ir savas vakadzības. Un lūk arī tā ir atbilde uz tavu nesaprašanu par to, kā var rasties strīds par jautājumu, kas saistīts ar seksu. Gan man, gan manam partnerim ir savas vēlmes, tās atšķiras. Laikam gluži vienkārši vēl neesam atraduši veidu, kā lai apmierinam viens otra vēlmes līdzvērtīgi.
06.06.2012 01:01 |

Reitings 689
Reģ: 15.09.2010
Man ar nepatīk priekšspēle. Es vienkārši NEVARU sagaidīt turpinājumu, it sevišķi, ka zinu, cik būs laaaaabi.
Bet es po žizņi esmu nepacietīga, varbūt tas atsaucas arī uz šo intīmo padarīšanu.
06.06.2012 01:20 |

Reitings 701
Reģ: 29.01.2009
kaa saka, domaa aarpus kastes:D ja gulta ir tuvumaa, tad nekaada prieksspeele laikam nesanaaks. bet citaas situaacijaas, piemeeram, veikalaa, uz ielas, transportaa tu vari vinam runaat visaadas neraatniibas, pieskarties un apcamdiit utt:D tas radiis iekaari jums abiem un juus nevareesiet vien sagaidiit kad, tiksiet maajaas.
06.06.2012 01:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits