Mēs ar nu jau vīru nolēmām, ka gribam apprecēties vēlamies mazuli, jo uzskatāsm viens otru pa īstajiem. Domājām gan par bērnu (strādājām pie tā), gan par kāzām. Pieteicās mazulis un tad reāli "nolikām datumu". Es viņu mīlu, viņš mīl mani. Aprrecējāmies, kad man jau bija puncis. Un man ir vienalga, ka lielākā daļa, visticamāk, visi, domā, ka apprecējāmies, jo "sanāca iekrist". Necenšos nevienam arī iestāstīt, ka tā nebija, jo reāli nevienu tas neinteresē tāpat - ko domā, to domā.
Es arī vienmēr uzskatīju, ka tas ir "nesmuki" precēties bērna dēļ. Bet reāli padomājot, saprotu, ka mēs nevaram ielīst citu galvās - ko viņi ir domājuši pirms tam, jo apkātējie var tikai gudri spriedelēt par un ap šo tēmu.
Droši vien kāda jautās, kāpēc tad neapprecējāmies pirms mazā? Šis jautājums man pašai ir tāds diezgan interesants. Laikam tāpēc, ka visu laiku mums bija kaut kādi iemesli - naudas par maz, viens otru par maz pazīstam, skola jāpabeidz, darbu daudz, nav laika plānot utt. Pieņemu, ja mazais nebūtu pieteicies, nebūtu apprecējušies vēl tagad. Un šeit es atkal nonāku pretrunās pati ar sevi - sanāk, ka apprecējāmies bērna dēļ. Vienmēr ir šis "who knows?" Mēs nevaram nodzīvot paralēlo dzīvi un izspēlēt to, kā būtu, ja būtu.