Man vajag pataisīt greisirdigu ex. Kura man šodien varētu ap 21-22 laikaa pazvanit vairakas reizes un atsutit dažas sms? :D Jo tad busu ar vinju un gribu uztaisit jautribu :D
Ha ha :D Nu jautribai..un grezsirdigu mierigi var padariit, skaidri zinu to, ir meeginaats. Un es dzivoju talak jau, bet man sovakar naksies ar vinju buut kopaa un gribas pajautroties :) tiesam neviena nevar palidzet? :(
a priekš kam bojāt sev nervus un vakaru gan sev, gan viņam? Kāds no tā labums? Ļauj, lai puisis dzīvo savu dzīvi!
Pēc tam atkal raudāsi, ko darīt, patīk ex un blā blā blā :D
Ai, man nav laiks diskuteet, varesim rit padiskuteet, kad zinaasu kas bija :D Tagad man ir 20 min laika, lai kaada man izpalidzetu..nu ludzu meitenes..atrakstiet privaati, ja kaada var palidzet..es butu looti pateiciiga.. Varu samaksaat :D
Man LMT :) Un man vajag sms no telefona, jo gribu taa lai iphone paraadaas viena dzeka bilde, kad sutis sms un zvaniis, tapec man vajag kaadu tel.nr. nodevet par puisi ar bildi :D
ja kaada var ar lmt, sutiet uzreiz privaati nummuru un tad atsutisu sms ar noradijumiem..steidzami.. varu kaut kaadus 3 ls par to parskaitiit..nu ludzu