Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kur ir solītā depresija???

Reitings 29
Reģ: 29.04.2009
Sveikas, meitenes :)

Mani jau kādu laiciņu uztrauc viens jautājums. Pāris mēnešus atpakaļ izšķīros ar savu otro pusīti, ar kuru biju kopā 4 gadus. Sanāca tā, ka pa šo laiku ir sanācis padzīvot kopā, taču lielākoties dažādu apstākļu dēļ, dzīvojām katrs savā pilsētā. Pagājušajā gadā aizbraucu uz ārzemēm mācīties uz pusgadu. Pēc atgriešanās vairs nejutu tādu iekāri, kāda bija kādreiz. Tad nu pieņēmumu lēmumu pārtraucu attiecības nogriežot tās gandrīz vai kā ar nazi. Bet.... Parasti meitenes stāsta, cik viņām ir slikti, pārtraucot attiecības, ka ir depresija, jo cilvēks paliek viens. Manā gadījumā esmu prieka pārpildīta, jūtos brīva, man ir prieks par dzīvi, par visu notiekošo... Un tad nu man paliek bail, jo ka tik es iekšēji nemānu sevi? Vai varbūt man viss vēl priekšā un kaut kad es noraušos un tad nu būs lielais pārdzīvojums?
Meitenes, varbūt kādai no Jums ir bijusi līdzīga situācija, jo uz šo brīdi un šo visu laiku līdz ar attiecību pārtraukšanu jūtos tiešām labi :)
04.06.2012 11:18 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
es domāju, ka nevajag iespringt uz to "Kad nāks depresija?". izbaudi savu prieku un atslābsti.ja tev ir labi, tad ir oke..vaitad tas nav pats galvenais?
04.06.2012 11:22 |

Reitings 663
Reģ: 28.12.2009
Man bijis līdzīgi!
Izšķīros no sava EX. Sākumā varbūt bija nedaudz skumji,bet pēc tam es tik forši jutos - tā brīvība, nav jālauza galva,kur viņš ir un ko dara, gāju kad un kur gribēju, visu ko jaunu izbaudīju, uz ko agrāk nekad neparakstījos..vnk paliku atraisītāka un dzīvespriecīgāka!
Pat daudzi apkārtējie cilvēki man teica,ka esmu palikusi dzīvespriecīgāka un aktīva,salīdzinot ar to laiku,kad biju attiecībās ar Ex. Un tur es nevaru piekrist,jo tiešām jūtos ļoti labi :)
04.06.2012 11:24 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
nu tātad cilvēks tev nebija piemērots, kāpēc domā, ka nav normāli pēc šķiršanās just atvieglojumu? tikai tāpēc ka lielākā daļa raud un pārdzīvo tev nedrīkst būt citādāk? katram cilvēkam dzīve ir savādāka..
04.06.2012 11:25 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Tas nozīmē nebija jūtas, attāluma dēļ nebija arī pieraduma, kas ir vislielākais iemesls depresijai parasti... un tad nu šķiet šajā gadījumā tam būtu arī jāizpaliek un turpini baudīt savu jauko pašsajūtu... ;)
04.06.2012 11:38 |

Reitings 550
Reģ: 29.01.2009
Ļoti vienkārši, tas tāpēc ka Tu viņu pameti! :D

Kāda gan tur vairs depresija ja Tev pret šo cilvēku vairāk nebija ne jūtu, ne vēlme kopā būt!? :)
04.06.2012 11:43 |

Reitings 844
Vai tik Tu neei no tām dūkulītēm, kurām vienmēr vajag kaut kādas problēmas, sarežģījumus....jūtos labi, nē, tā taču nevar, tas tak nav normāli. Priecājies, nevis par varas makti meklē depresijas. Ja nāks, tad atnāks pati. Bet kāpēc lai tā būtu? Pameti kādu, kurš Tev neder, dabīgi, ka jūti prieku, junas cerības. Brīvība taču it TIK salda.
04.06.2012 11:45 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Priecājies par to.Kas tu gribēji gaudot spilvenā mēnešiem?Nav ko meklēt nez kādu depresiju,ja tev tādas nav.Jā,varbūt vēlāk uznāks,bet tad arī par to domāsi.Ja tagad jūties labi,tad tas ir galvenais :)
Nevarētu teikt,ka man bija baigā depresija pēc šķiršanās.Drīzāk biju dusmīga uz sevi par savu stulbumu,ka neizdarīju to ātrāk un tik ilgi viņam ticēju.
04.06.2012 11:55 |

Reitings 482
man tā bija pirms kādiem 7 mēnešiem(no septembra) ar 5 gadu attiecībām, kurās ar čali dzīvojām caur dažiem kvartāliem :D Reāli kopā ilgākais bijām padzīvojuši 2 dienas 2vatā bet parasti t;as bija kkādi tusiņi ar draugiem pirtīs utt. pusgadu man ir LIELISKAS attiecības ar citu vīrieti. es ar viņu iepazinos 9 mēnešus atpakaļ un attiecības sākās jau pēc kādiem 2 mēnešiem un visu šo laiku viņš nebija(!!!) LV, reāli sarunājāmies skaipā. bet man depresijas iespējai vajadzēja būt lielākai, jo pārs nedēļas pirms pasūtīju bijušo, viņš sastrādāja zilus brīnumus, protams totālā lopa stāvoklī, bet tas neattaisno neko..reāli šajās attiecībās man pietrūka tik tā lai mani sistu, bet esmu aplieta ar ūdeni utt....tātad man viņš bija piegriezies, jo viss ko dzīvē redzēju ar viņu bija dzeršana starp draugiem, strīdi, ja tusēju ar savām draudzenēm un par prom braukšanu uz ārzemēm mācīties es jau būtu pasūtīta. tā nu es pasūtīju viņu pati, pēc tā kā apmēram gadu mēģināju saņemties. gan biju, gan esmu neizsakāmi laimīga un es tgd runāju par tām attiecībām tā itkā būtu nosapņojusi kautkādu murgu. :D un šis jautājums man arī starpcitu bija galvā, ka-a kur depresija? :D NAV NAV UN NEVAJAG!!! priecaajies, jo ar Tevi notika labaakais kas vareeja notikt šajā situācijā, respektīvi, tieši tas kas bija tev vajadzīgs. ar mani arī tā notika un esmu neizsakāmi laimīga. aizmirsu piebilst-ar šo draugu jau var teikt dzīvojam kopā jau apmēram sākot no attiecību 3šā mēneša, viņš pelna tā lai var mierīgi uzturēt mani, māju utt, pats mudina un atbalsta braukt mācīties uz ārzemēm sakot ka tā ir nākotne un lieliska iespēja un jā, esam saderinājušies un gan mēs gan visi apkārtējie ir neizsakāmi laimīgi :))
06.06.2012 02:31 |

Reitings 482
Jā un piekrītu heartkiller jo arī mani tādas domas māca, bet dzīve ieviesa savas korekcijas un domāju, viss notika kā jānotiek. es pat paspiestu roku ex, jo dāvāja man pieredzi, ar kuru es sapratu kādu cilvēku nekad nevēlos būt kopā, kādas kļūdas pati pieļāvu un ko attiecībās nedrīkst pieļaut lai pati neciestu. tagadējais protams njaud, ka iepriekšējais kretīns mani morāli ir sadragājis un viņam jācieš, jo daudz ko nepieļauju, bet nu kautkā laikam jau samierinājās :D
06.06.2012 02:35 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
ja attieciibas bija kljuvushas par nastu, tad ir pilniibaa normaali, ka peec to paartraukshanas iestaajaas atvieglojuma un laimes sajuuta. neviens tacu neskumst peec galvassaapeem, kad taas ir paargaajushas.
06.06.2012 02:38 |

Reitings 701
daudzas jutas labi, lidz bridim kad ierauga bijuso ar citu. ka neka tas ir cilveks, ar kuruesi pavadijusi daudz laika un saukusi par savu. Ja tu esi pilniba vinu palaidusi vala un spej vinu izteloties ar citu, tad es domaju, ka tev pilniba nav par ko uztraukties. Izbaudi dzivi.
06.06.2012 02:49 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits