Bijushais puisis

Reitings 119
Reģ: 10.08.2011
sveikas, meitenes :)
pirms neilga laiciņa izšķīros ar vienu puisi, tagad esmu brīva meitene un ļoti par to priecājos, jo tagad varu izbaudīt visas trakulības un izklaides. man tas ļoti patīk! BET
man ir parādījušās ļoti lielas jūtas pret savu bijušo puisi, kurš man bija puisis pirms kādiem 3 gadiem. Es viņu pametu, bet attiecības arī nebija ļoti nopietnas. tad pēc gada atkal sākām sarakstīties un mazliet paniekojāmies. taču atkal no manas puses viss beidzās. Tagad viņš ir izšķīries ar savu meiteni un laikam nespēj tikt tam pāri, jo viņu mīl vēljoprojām, bet es saprotu, cik ļoti viņu vēlos, un palīdzēt viņam aizmirst savu bijušo. un šoreiz es viņu nepamestu, vēderā tauriņi dejo, galva griežas viņu redzot. nezinu pat kā rīkoties. nezinu vai viņam interesēju, bet sveicinamies un tā :) eh, traki gan! saka jau, ka nevajag ar bijušajiem vairs neko veidot, un jāmeklē jauni, bet netieku pāri tām jūtām, pat nezinu kur viņas radās.
Laikam tikai vēlējos pastāstīt savu sāpīti. Ļoti baidos viņam rakstīt ;D
ps. esmu tikai 18 gadus veca :)
04.06.2012 03:49 |

Reitings 2302
Reģ: 13.06.2011
Ne pa ķeksi: zerocukurs man tāds pats lauvēns, kā tev bildē, gribēju jau bļaut, ka esi nočiepis. :D
13.06.2012 08:54 |

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Nu nezinu,ja jau tu esi viņu 2 reizes pametusi,tad padomā,loģiski,ko viņš pats pie sevis domā,par attiecībām ar tevi! Viņš taču,domā,ka ja atkal kaut ko sāks ar tevi,tad tu viņu pametīsi!
Vai nu tev ar viņu ir jārunā,vai jāpaliek gribot!
13.06.2012 09:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits