Sveikas, daiļās!! :)
Gribēju jautāt, ar kādu ātrumu labāk braukt,lai kājas braucot ar velosipēdu paliek slaidākas nevis muskuļotākas?
man negribas uzkačātas kājas, bet gan tādas smukas.
Vislabāko efektu kāju slaidumam dod ātrstaigāšana vai vienkārši staigāšana regulāri ilgāku laiku :) Turklāt ne tikai kājas slaidas paliks, bet arī dibens kļūs stingrāks!
nu bet šeit runa iet tieši par mīšanos ar riteni, jo skaidrs ir tas, ka es bez sava ričuka savu dzīvi iedomāties nevaru, bet gribas man smukas,slaidas kājas,nevis sakačātus ikrus utt.
nē, zin kā es biju domājusi par to ātrumu - nu ir tas pats vājākais- 1,kur ļoti viegli mīties, bet ātri jākustina kājeles,lai vispār kustētos uz priekšu un tā uz priekšu ātrumi,kad grūtāk mīties..
es domāju no tiem ātrumiem... :D
Ātrumu slēdz tādu, kas ir atbilstošs ceļa apstākļiem, lai nav grūti un arī pārāk viegli mīties.
Respektīvi, braucot taisnā gabalā un pret kalnu, tas nebūs vienāds.
Un izstaipīšanās obligāta.
Esmu dzirdējusi, ka meitenes slaidu kāju dēļ ir gatavas tīties pārtikas plēvēs , uzsmērēt ,kādu peperoni maisījumu, un iet ārā skriet tādām, cik var izturēt.
Viena draudzene izprovēja mēnesi, bija rezultāts, bet baigi sūrsētējas par peperonī ādu :D
Staipīšanās ir laba lieta un vajadzīga, pārējais šajā ziņā nav tik nozīmīgs. Visu laiku zālē uz velo vai bodybike nodarbībās, kājas un dupsis paliek stingrs un slaidāks :) Tas pats jau dzīvē noteikti arī.
Man vienmēr bijušas slaidas kājas, un kopš septembra katru dienu minos ar riteni uz skolu...un teikšu- ir palikušas stingrākas, bet tā, ka baigie muskuļi-tā nav! Tā kā, domājams, nav jāuztraucas par to, ka kājas pēkšņi kļūs ļoti muskuļotas!