Kas mainījās jūsu dzīvē pēc svara nomešanas?

Reitings 7
Reģ: 20.02.2011
Man ir pilnībā pazudusi motivācija gan sportot, gan ēst veselīgi, jo tie nav 2 vai 5 kg, kas būtu jānomet, bet gan daudz vairāk. Pašlaik ir tāda sajūta, ka esmu vienkārši pretīga, izskatos kā cūka. Cenšos nesēdēt 4 sienās un apmeklēju pasākumus, taču lai vai cik jautri tur būtu, nekad nepamet sajūta, ka esmu 5x lielāka nekā apkārtējie un puišiem nepatīku, izskatos debīli. Jā, pašvērtējums svara dēļ ir diezgan manāmi krities. Jūtos nedroši, vienmēr liekas, ka visi mani aprunā, ka vecāki un radinieki ņirgājas aiz muguras. Būtu jauki, ja kāda meitene mani spētu iedvesmot ar savu stāstu vai jebko citu, kas man dotu pārliecību, ka viss tomēr var būt savādāk un mainīties pēc kg nomešanas..

Ps. Šoreiz padomi no sērijas "vispirms sakārto galvu/pašapziņu un tad ķermeni" nederēs, jo esmu mēģinājusi, bet tas viss atduras brīdī, kad atkal jebkādā dzīves nozarē vai situācijā tiek aizskarts mans izskats. Es nesaprotu, kādēļ esmu tik vāja un nespēju saņemties, tāpēc lūdzu palīdzību (vismaz morālu) jums...

Garantija noteikti nav simtprocentīga, bet vai ir iespējams, ka pēc svara nomešanas visas problēmas manā galvā izzdudīs, ja lielākoties pašreiz viss šķiet saistīts tikai ar manu ķermeni!?

Paldies par gudrajām atbildēm, pārmetumiem un visu pārejo jau iepriekš. : )
03.06.2012 18:44 |

10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
Iesaku sākt iet uz bodybikiem :) Man kaut kā liekas, ka tā lieta ir ļoti efektīga un forša, kad sāk to darīt! Un, protams, ēst normāli :)
09.06.2012 20:21 |

Reitings 401
Reģ: 01.11.2011
Es domāju, ka daļa problēmu, kas ir tavā galvā tiešām varētu pazust. Spriežu no savas pieredzes. Man ir paliela riepiņa, jo visvairāk man viss nostājas uz vēdera. Arī mēdzu kompleksot par to, bet kolīdz sanāk pāris dienas ēst minimāli (ne diētojoties, bet vienkārši pārāk saspringts darba grafiks dažkārt), tā vēders vairs arī nav tik izgāzies un izskatās tīri pieņemami. Tad man arī vienmēr pašapziņa ir daudz augstāka, jūtos daudz pozitīvāka vairāk smaidu un komunicēju ar cilvēkiem un no rītiem vienmēr prieks, ka nav stundām ilgi jādomā, ko uzvilkt, bet var vilkt gandrīz jebko. Katrā ziņā es zinu, ka, ja es savāktu savu vēderu uz ilgāku laiku (pareiza ēšana+sports), daļa no manām problēmām un kompleksiem noteikti pazustu. Ticu, ka tev arī tā varētu būt! Lai izdodas! :)
23.06.2012 21:47 |

Reitings 444
Reģ: 11.07.2012
domāju, ka tev vajadzētu ēst vairāk augļus, dārzeņus, dzert vairāk ūdens. No saviem vērojumiem secinu, ka svaru itin labi var nomest:

neēdu baltmaizi - 1kg nost apmēram

nelietot tik daudz sāli- 4 kg apmēram nost

un nekādu saldumu - vienīgi saldējumu var atļauties ;) lasīju, ka ir tāda saldējuma diēta un ja nelieto treknos saldējumus, tad varot sadedzināt kcal.
Vēl, nav ne jausmas, bet laikam jau patiesība, ka stundu košļājot košļenes var sadedzināt 11 kcal.

varbūt vari sākt ar kaut ko normālu. Nu piemēram katru dienu padejot kādu stundiņu, ja par daudz tad pusstundu. un vari arī staigāt garus gabalus, staigā kur vien var un cik daudz var. :)
Lai veicas nomest svaru! :)
12.07.2012 22:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits