Man ir pilnībā pazudusi motivācija gan sportot, gan ēst veselīgi, jo tie nav 2 vai 5 kg, kas būtu jānomet, bet gan daudz vairāk. Pašlaik ir tāda sajūta, ka esmu vienkārši pretīga, izskatos kā cūka. Cenšos nesēdēt 4 sienās un apmeklēju pasākumus, taču lai vai cik jautri tur būtu, nekad nepamet sajūta, ka esmu 5x lielāka nekā apkārtējie un puišiem nepatīku, izskatos debīli. Jā, pašvērtējums svara dēļ ir diezgan manāmi krities. Jūtos nedroši, vienmēr liekas, ka visi mani aprunā, ka vecāki un radinieki ņirgājas aiz muguras. Būtu jauki, ja kāda meitene mani spētu iedvesmot ar savu stāstu vai jebko citu, kas man dotu pārliecību, ka viss tomēr var būt savādāk un mainīties pēc kg nomešanas..
Ps. Šoreiz padomi no sērijas "vispirms sakārto galvu/pašapziņu un tad ķermeni" nederēs, jo esmu mēģinājusi, bet tas viss atduras brīdī, kad atkal jebkādā dzīves nozarē vai situācijā tiek aizskarts mans izskats. Es nesaprotu, kādēļ esmu tik vāja un nespēju saņemties, tāpēc lūdzu palīdzību (vismaz morālu) jums...
Garantija noteikti nav simtprocentīga, bet vai ir iespējams, ka pēc svara nomešanas visas problēmas manā galvā izzdudīs, ja lielākoties pašreiz viss šķiet saistīts tikai ar manu ķermeni!?
Paldies par gudrajām atbildēm, pārmetumiem un visu pārejo jau iepriekš. : )