mainījās viss.
nezinu, ko izsmeļošāk varētu piebilst, bet tiešām, ne jau tikai izskats, mainījās iekšā arī viss. liekas, ka ārienei mainoties, paralēli iekšiene arī mainījās un bez piepūles. cits skatījums uz dzīvi, pašvērtējums augstāks un viens, kas mani ir izmainījis, tas ir stils. citi teiks - sīkums, bet nē, biju sportiska stila apģērba piekritēja, bet tagad mīlu kurpītes, blūzītes un visu to meitenīgo, sievišķīgo, šajā stilā es jūtos vislabāk! tas ir arī viens no lielākajiem ieguvumiem man pašai, izņemot kilgramus, kuri pazuda.. bet mana pieredze nebija cukura salda, jo es netievēju tā, kā vajadzēja, līdz ar to, ir vairāk mīnusu, nekā tiem vajadzētu būt. bet viss neizmainīsies tā uz vietas, tas gan. ar laiku viss notiksies, bet domāju, ka ikviena tievētāja šajā laika posmā ir pozitīvi noskaņota tieši tad, kad jūt izmaiņas, nevien ārējajā izskatā, bet jūt viņas arī kā tādas, jūt, ka skats uz dzīvi kļūst mazliet savādāks.. man tas patika!
bet nu ceļā uz perfektajiem kg esmu.. nav daudz, tikai pāris, bet tos nodzīt ir visgrūtāk, ir grūti saņemties atkal, lai gan tad man ātri aizgāja.. nezinu, kā es pratu toreiz sevi valdīt. bija liela apņemšanās un mērķis, tas arī laikam turēja...