bijuso atstatie "suveniiri"

Reitings 394
Reģ: 26.08.2010
dzivojam kopa 5 menesus(es esmu taa,kura ievacas pie viņa).
Sodien atbraucam no veikala-nopirku tadas smarzigas lapinas,kuras traukaa iebert viesistabaa un biju jau ieverojusi ieprieks,ka lidziga trauka vinjam stav saberti akmentini un gliemezvaki(salasiiti kadaa pludmalee) un es tada saku-nu ko, tad es siem pa virsu beru savas lapinas vai kaa, -un ska ka nee, jo tas esot bijusas draudzenes salasiitas lietinjas pludmalee. WTFK??? priekshkam vinjam kkadi vinjas lasiti gliemezvaki??????? ko man darit? pienjemt to vai izberrt ara tos sudus???? visi jau sen nopitejushi!!!
Vins vel teica,ka-tu nevari izdzest manas atminjas, skaties- tur to sterio iekarto es pirku kopa ar bijuso pirms 7gadiem, rekur tie tur suveniti pirkti ar to pasu kura gliemezvakus lasijusi. nu baaaac!!!:D DUSMAS!!!:D
03.06.2012 14:52 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
Nu taa, man tev ir padoms.
Tatad - shobrid sho temu apstopee, vairs nerunaa. Liecies mieraa ar tam ziedlapinjaam.
Ja dzivojat kopaa, uztaisi pec kada laika generaltirishanu...tiri maaju.
To kompoziciju nonjem vienkarshi nost - uzliec saveejo. ;)
Virieshi biezhi nemana lietu pazushanu. Gan jau vinjs atmodisies tik pec paris dienaam..
Ja jautas - pasaki, ka gribeji savejo tur nolikt;)
To veco kompoziciju nobaz kautkur beninjos
04.06.2012 12:13 |

Reitings 394
Reģ: 26.08.2010
skaidrs!:) paldies, meitenes!! turpmak visu uztveru ar vesaku praatu!!:) un sovasar,ja salasisu kadus ak enjus-pieliksu tur klaat!:)
04.06.2012 12:15 |

Reitings 787
Reģ: 02.05.2011
Tavs vīrietis ir jocīgs, ja viņam tie gliemežvāki ir tik svarīgi. Es Tavā vietā tos paņemtu un bez sirdsapziņas pārmetumiem vienkārši izlidinātu ārā, jo : 1.) man tie traucētu, 2.) man personīgi tādas gliemežu kolekcijas liekas bezgaumības kalngals, vienalga, kāds tur stāsts apakšā :D
04.06.2012 13:32 |

10 gadi
Reitings 611
Reģ: 15.04.2010
Varu teikt no bijušās viedokļa, ka dažkārt jauno draudzeņu izlecieni liekās smieklīgi. It sevišķi, ja šķiršanās ir notikusi draudzīgi un pēc abpusējas vienošanās :) Zinu, ka mana ex jaunā beibe uzreiz pēc iekvākšanās ņēma un pārkrāsoja dzīvoklī visas sienas un visas mēbeles pārbīdīja, jo redz tas bija iekārtots pēc manas gaumes :D tur remonts bija taisīts pirms pusgada pirms viņas ievākšanās un padārgs remonts, plus lielākoties pēc ex paša gaumes, ne manējās :) brīnos kā vēl dzīvoklī grīdas nepārmainīja, jo tās 'tieši bija koka parkets, pēc manas gaumes :D
04.06.2012 13:49 |

Reitings 21
Reģ: 30.05.2012
Man aizdomāties liktu tas,ka es tiem bez maz nevaru pieskarties un papildināt to dekoru ar savām lapiņām.Kā teikt-''aaaa,neiedomājies pieskarties,šitos te mana bijusī lasīja,kā tu uzdrošinies iedomāties,ka to kompozīciju var pamainīt''.Tie taču ir tikai gliemežvāki,nevis kkāda svētvieta.Mani vairāk sadusmotu nevis tas,ka bijusī tos lasīja un viņam tādi vēl ir saglabājušies,bet tas,ka tiem ir tik nenormāli liela nozīme viņa dzīvē tagad,kad viņš ir attiecībās ar mani un,ka es pat nevaru papildināt to kompozīciju ar lapiņām(nevis izmest,bet vnk papildināt).

Es Tevi saprotu, man situaacijas dziivee ir bijushas dazhadas, bet aptuveni liidziigas kaa Tev....tad man radaas jautaajums, kad tiiriisi maaju/dziivokli, tad shiem gliemezhvaakiem apslauciisi apkaart vai nopuutiisi putekljus? Es savus akmentinjus tiirot maaju izberu, noskaloju un lieku atpakalj, jo tieshaam kraajas puteklji.... hm....galvenais negaidiit liidz briidim kameer Tavs boys paluudz Tev tos gliemezhvaakus ar nomazgaat un salikt atpakalj....ja reiz tiiri maaju....tipa pie reizes, vai Tev gruuti??? Ko tik es neesmu izlidinaajusi ara no bijusho vecenju mataam :D un itnemaz nekaunos!
04.06.2012 14:57 |

Reitings 2494
Reģ: 29.01.2009
man arī ir bijušo suvenīri.. mans druags, gan nezin, ka tie ir bijušo.. tās ir rotas lietas, ka man patīk.. es takš nemetīšu to visu laukā...

Un manam druagam arī ir visādi štrunti, kas viņam ir dārgi, no visādām draudzenēm (man gan tās netiek pozicionētas, kā bijušās) .. bet es nestresoju... mums tas viss ir kopā...

Vienīgi tas, ka Tu to bezmaz vai nevari aistikt.. jo tas ir kaut kas ļoti dārgs.. tas gan ir savādi.. lai gan ja viņi ir bijušikopā 7 gadus.. nu tas ir ļoti daudz.. gan jau ka viņa tomēr bija īpašs cilvēks...

Būs labi.. ja būsiet lemti viens otram.. tas nebūs šķērslis..
04.06.2012 15:05 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Es neķertu kreņķi par bijušo lietām, es pat valkāju vienu no bijušās aizmirstajiem džemperīšiem :D , bet manējam par tām lietām ne silts ne auksts, šeit tomēr saskatu problēmu, jo viņš neļāva to lietu aiztikt un mainīt...

iesaku izrunāties, noskaidrot, kāpēc neļauj mainīt varbūt vienkāŗsi viņam nepatīk kā izskatās tās ziedlapiņas nevis sentimentālas jūtas pret akmeņiem utt... pasaki arī kā tu jūties...
04.06.2012 15:10 |

Reitings 1
Reģ: 10.06.2012
Nu nezinu, man jau tas dikti nepatiktu. Nu ja negrib mest ārā, tad kaut vai noliec kādā neredzamā vietā. riebīgi no viņa puses tā plātīties, ka tas viss no ex palicis. :(
10.06.2012 16:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits