Ok, manas mīļākās filmas:
Donnie Darko par ceļošanu laikā - samudžināts, jāseko līdzi, tad, kad liekas, ka saproti, tad saproti, ka vairs neko nesaproti. Esmu redzējusi kādas 4 reizes, bet katru reizi var atrast kaut ko jaunu. Ļoooti patīk. Ar Džeiku Gilenhālu, bet jaunībā.
Vanilla Sky - par apzinātajiem sapņiem... Toms Krūzs, Penelope Krūza, Kamerona Diaza. Arī ļoti patīk, tieši tas, ka ir tā noslēpumainība, mazliet mistika, beigas arī.. ai, nu man nesanāk pastāstīt, kāpēc patīk. Man ir tā - ja patīk, tad patīk. :D
What Dreams May Come Robins Viljamss, manā skatījumā fantastiska filma par mīlestību, kas nebeidzas pat pēc nāves. Fantāzijas elementi.. Manuprāt, forši apspēlēta reinkarnācijas tēma, varbūt manai gaumei par krāsainu un par daudz tieši izdomas bijis, nereālo ainu, bet kopumā doma patika.
Just Like Heaven Romantiskā komēdija, bet ar kaut ko aizķēra jau ļoti sen, ik pa laikam pārskatu. Parasti tās romantiskās komēdijas neskatos, ja noskatos, tad ātri aizmirstu, bet ar šo bija citādāk!
I Am Sam Uj, šī ļoti sāpīga bija man. Tik emocionāli atainota, ļoti jutu līdzi galvenajam varonim!