krāpšana

Reitings 46
Reģ: 29.01.2009
Sveikas!

Ko Jūs darītu situācijā, ja vīrietis atzīstas, ka ir krāpis vienu reizi, tikai fizisku vajadzību nolūkos, situācijas iespaidā?
Katrs dzīvojam savā valstī, bet pēc mēneša man bija jāpārceļas pie viņa. :(

Vai šādos apstākļos - attālums un fiziskā vajadzība, krāpšana ir piedodama?
02.06.2012 13:25 |

Reitings 622
Reģ: 14.05.2012
Katram var paslīdēt kāja, ja viņš NOŽĒLO, tad piedod.
02.06.2012 15:14 |

Reitings 1
Reģ: 02.06.2012
Vīrietis tāpat nekad par neko neatzīstas. Manuprāt, ir 2 iemelsi - vai nu viņam Tu vairs neinteresē; vai arī aizbraucot pie viņa Tu pati par to uzzinātu. (tā meitene neliek viņam mieru, vai Tev tur kāds cits labs draugs, kurš Tev izstāstītu utml.)
Tavā gadījumā, noteikti nepiedotu.
02.06.2012 15:20 |

Reitings 224
Reģ: 27.05.2012
Saprast varetu, bet piedot diezvai. Pat ja piedotu, attiecibas nekad nebutu tadas ka agrak, jo var jau notirit nesmukumu, piemeram, no apgerba, bet prata atminas paliek vienmer. Man vispar skiet, ka gruti saglabat tadas attiecibas, kuras cilvekus skir attalums un laiks. Ja zinatu, ka busu prom no cilveka vairak ka gadu, piedevam cita valsti, tad laikam labak butu iet katram savu celu. Briziem gribas uzdot tadu jautajumu, vai maz ir iespejamas tadas ilgstosas attiecibas un lauliba bez krapsanas..? Man liekas, musdienas ir vieglak uzturet "friends with benefits" attiecibas bez jutam-vismaz nebutu jasausta sevi ar mulkigam domam, greizsirdibu.:D Es autores vieta pec sadiem kreisajiem soliem nepaliktu kopa, jo, pirmkart, sadas attiecibas nevaretu vinam uzticeties atkal pilniba.
02.06.2012 19:53 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Nepiedotu. Vajadziiba? Tev vajag mashiinu, bet nevari nopirkt, tu nozagsi? Ta arii ir vajadziiba.

Sviests...ka tu varesi vinjam uzticeties? Apzinja, ka gulejis ar citu, kamer tev raxtiijis, teicis, ka miil un ilgojas, grauziis, manupraat, nu ljoti ilgi un dikti
02.06.2012 20:04 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Nepiedotu.Es varu saprast un piedot daudz.Taču krāpšanai,tāpat kā sišanai manās acīs nav pilnīgi nekāda attaisnojuma,un abas es nepiedotu.Attiecības pēc šāda fakta uzzināšanas es,visticamāk pārtrauktu vai arī tās pašas vnk lēni izbeigtos.Mana uzticība šim cilvēkam būtu zudusi uz neatgriešanos.
Attiecībā par to,kāpēc tad viņš pēkšņi atzinās,man ienāca prātā līdzīgas domas kā Dzerveņoga rakstīja.Nu,neticu,ka sirdsapziņas jautājums tas bija.Ja nebija sirdsapziņa,kad,atvainojos,krānu bāza svešā caurumā,tad neticu,ka tā pēkšņi parādījās un sagribējās atzīties.
02.06.2012 20:14 |

Reitings 306
Ja attiecības ir patiešām īstas, tad jāpiedod, ar noteikumu, ka tā ir tikai viena reize, jo ja seko otrā, tad būs arī trešā, taču viena reize neko nenozīmē, tas var būt mirkļa vājums vai vēlme pārkāpt likumu apmierinot savas fiziskās vajadzības.
Kad mani piekrāpa es arī gribēju veidot diskusiju, taču zināju, ka viedokļi būs dažādi, un kuram sekot būs atkarīgs tikai no manis pašas. Tāpēc arī piedevu, nenožēloju, taču man nepatīk tā sajūta manī, ka es zinu, ka arī varu to izdarīt, tā.. lai būtu vienlīdzīgi.
02.06.2012 23:34 |

Reitings 4617
Jautājums ir tajā vai tev tas ir pieņemami. Man personīgi nē.
02.06.2012 23:42 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Te visas saka -nekad ,nemuuzam utt,bet tad peeksni peec kaada laika -jaaskiras....!To nekad, ,nemuuzam mees nevaram paredzeet!
Cik daudz vispaar ir gadiijumu ,ka to kraapsanas momentu uzzinam tikai peec liela laika...pat nenojausam kaadreiz...!Es nekad nevaru teikt ka visi ,vienmeer,bet pieredze raadaa,ka uzticeeties laikam varam tikai pasas sev un tad ariii...kaadreiz iznaak nokraapt ,liekot roku uz sirds un sakot-es saveejo taa miilu...!Nezeeliigi izklausaas ,bet tas taa diemzeel ir!
Man liekas ,ja cilveeku miil ,ir jaamaak piedot-saprast arii ,lai cik diivaini neizklausaas -taa ieliisana otra aadaa kaadreiz ir visgruutaakaa...!Aiziet vienmeer var paspeet...!Es augsti noveerteeju to,ka cilveeks pats izstaasta...!Katraa zinaa daudz vairaak dodu krediitu,kaa tad ,ja noklusee!
02.06.2012 23:46 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
labāk būtu noklusējis tad jau! ok, var censties piedot, bet aizmirst neaizmirsīsi nekad, un tiklīdz būs kādas problēmas, atcerēsies to visu, pārmetīsi vai arī grimsi kompleksos un domāsi - kāpēc neaizgāji jau toreiz
03.06.2012 00:01 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Pamēģini ar viņu par šo tēmu divas nedēļas ar viņu nerunāt. Un tad ar tiem pašiem teikumiem, ar kuriem viņš teica, ka nokrāpis, pasaki, ka tev uznāca "vajadzība" un pārgulēji ar kādu citu. Daudz jauna par viņu uzzināsi, jo nez vai viņš tev izrādīs tik daudz sapratnes kā tu viņam tagad esi gatava izrādīt.
03.06.2012 00:06 |

Reitings 16208
Sarlote-es saku ,ka augsti veerteeju cilvekaa to,ka izstaasta pats...tomeer jaaatziist ,ka savaas attieciibaas ir paticis nezinaat...Man vieglaak dziivot ,ka nezinu,tad atkriit paardziivojums,ka to izdariija...!
Man arii kaadreiz likaas,ka miilestiiba ir tikai tad ,kad nekraapj...Vispaar sarezgiita teema...!
Nesen dzirdeeju interviju ar prostituutu - vina teica,ka daudzos gadiijumos viiriesi ,kuri iet pie prostituutaam atziistas,ka loti miil savas sievas...Tas Amerikaa....Latvijaa jau ,kaa vienmeer ,viss citaadi...!:)
03.06.2012 00:10 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
manupraat atziities ir egoistiski. pats nolazojies, pats ciet par to, bet kaapeec prasiit no otra, lai sadala koopaa ar teviim cieshanas?
03.06.2012 00:13 |

Reitings 844
Tam gan piekritīšu, ka tas, ja krāpj, automātiski nenozīmē, ka nemīl.
03.06.2012 00:14 |

Reitings 16208
Summer-man patika tavi vaardi...!Es uzreiz varu teikt ,ka viirietim nepatiks...taadi vini diemzeel ir...!Atkal -nevar teikt ,ka visi cilveeki vienaadi,bet vairums gadiijumos tomeer liidziigi -noteikti!:)
03.06.2012 00:14 |

Reitings 485
Piekritu Emmanuellei! :) Nevar tik viennozimigi pateikt,ka nekad neko tadu nepiedotu! Es nezinu ka rikotos es,bet nevaru 100% apgalvot,ka noteikti aiziet! Tapat nezinu ka turpinatu attiecibas ar tadu atklajumu :D Vienigi atzities gan nevajadzeja!! Ja vareji nokrapt - tad mocies ar savu sirdsapzinu un nesapini otru!
Par to vajadzibas iespaida runajot.... sasmejos,jo atcerejos ka viens virietis reiz teica...vinam bija superiga draudzene (kopa vairak ka 10 gadus) un gaja runa par uzticibu,kad paris skirti uz ilgaku laiku.. vins teica,ka ar saposu sirdi,bet pec kadiem 3 menesiem nokraptu...sasmejos tapec,ka atcerejos cik izjusi vins to pateica,pieliekot roku sirdij :D
03.06.2012 00:16 |

Reitings 3934
Emmanuelle
Attiecības nozīmē vienošanos. Ja viens no diviem pārkāpj vienošanos attiecībā uz monogāmām attiecībām, tas nozīmē, ka šim cilvēkam nevar uzticēties, nevar paļauties, jo mirkļa iegribas ir augstākā vērtē par šo vienošanos, izveidojot attiecības. Galu galā šādiem sānsoļiem var būt visai taustāmas sekas, STS, ādas slimības vai kāda brēcoša bērna paskatā. Nav godīgi otram aiz muguras sagādāt šādu pārsteigumu, jo ne visiem tas ir pieņemami. Ja gribas krāpt, tad jāšķiras un jāļauj otram piepildīt savas vēlmes ar kādu citu.
03.06.2012 00:18 |

Reitings 44
Reģ: 30.05.2012
Es savās iepriekšējās attiecībās guvu labu mācību.Nekad vairs nepiedošu krāpšanu.Piekrītu,ka ja krāpa vienu reizi,tad ir laika jautājums līdz krāps otrreiz,jo vecis būs pārliecinājies - ja tu vienu reizi piedevi,tad piedosi vēl.

Man liekas ,ja cilveeku miil ,ir jaamaak piedot

Man liekas,ja cilvēku mīl,tad nesekso ar svešiem vai svešām,lai apmierinātu fiziskās iegribas.Man liekas,ka tad padomā par to otru,kuru mīl un šādi nenodod.
03.06.2012 00:19 |

Reitings 485
un ka tad varinata kadu piemin Emmanuelle?! Ja Tu par so krapsanu uzzini teiksim pec 10 gadiem?!
03.06.2012 00:22 |

Reitings 3934
Azz
Piekrītu, jo ja patiešām mīl, tad citus nemaz "neredz" un pat prātā nenāk doma, ka varētu piekrāpt. Visa tā aktīvā krāpšana vīriešiem rodas no tā, ka ir pārāk daudz "saprotošu" sieviešu, kas naivi tic, ka viņas mīl, bet vīrietim jau tā "vajadzība" tāda. Sievietēm "vajadzība" ir tikpat liela, vienīgā atšķirība, ka sievietēm bail krāpt, jo zina, ka vīrieši tādas lietas parasti nepiedod. Ja sievietes būtu tikpat prātīgas kā vīrieši un nepiedotu, tad šādu tēmu forumā vispār nebūtu.
03.06.2012 00:24 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Paprasi viņam, ko viņš darītu, ja viņam vajadzētu Jūsu tikšanos gaidīt gadu. Tāda ir bijusi mana pieredze! Tādēļ šādi it kā fiziskie instinkti, kurus nevar pārvarēt man nav saprotami. Lai iet ieskrieties!!!
03.06.2012 00:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)