Man tieši tāpēc arī Twitters nepatīk, jo vairākumā tur raksta bezjēdzīgu un nesaprotamus vārdu savirknējumus. Kaut kāds nenopietns tīņu portāls, kuru nezin kāpēc popularizēja un pasniedz kā kaut ko svarīgu un vērtīgu. Neatbalstu, ka arī valsts galvas šēž tādā miskastē. Ja ir svarīgas ziņas, tad to būtu jānodala atsevišķā portālā - piem.portāls valsts amatpersonām un slavenībām.
Pagaidām tas Twitters ir haoss.
Ja runā vispār par privātās dzīves publicēšanu citos portālos, tad, šodien es arī vairs neatbalstu tās pārmērīgu publicēšanu. Agrāk, tā pirms gadiem 5-10, kad Internets ar saviem pirmajiem sociāliem portāliem kļuva populārs, tad tas bija interesanti un samērā droši, jo nebija tik daudz cilvēku, kuri soc.portālos sniegto informācija izmantotu ļaunprātīgi. Toreiz informācija tika izmantota patiesi draugu atrašanai un dalīšanās ar informāciju, hobijiem, sarakstei utt. Bet pēdejos gados situācija ir krasi mainījusies. Cilvēki, kuriem nav tie labākie nodomi, izmanto citu cilvēku it kā nevainīgu informāciju ļaunprātīgos nolūkos, ne tikai vērpj intrigas, bet meklē kompromātu, kuru varētu jebkurā brīdī pasviest publikai kā "cūku". Sabiedrība ir mainījusies un šodien ir patiešām neapdomīgi sniegt vairāk privātās informācijas nekā tu esi gatavs ar to dalīties plašai publikai un pēc tam censties visiem pierādīt, ka neesi kamielis. Pati vairākas reizes saskāros ar dažiem intrigantiem un nelabvēļiem, kas it kā uzrok vecu kaut kādu info, uztver to par tagadnes patiesību un sāk ar to manipulēt, it kā man būtu jākaunas par to, ka tīņu gados aizrāvos ar fanošanu par Spīrsām, zirgiem, diētām, dažādus tā laika uzskatus vai sazin ko vēl. Laiks iet un cilvēki mainās, bet fakts tāds, ka Internetā visa informācija ir atrodama.
Tieši šī iemesla dēļ es neesmu vairs nekādos Twitters, Facebookos, draugos strikti skatos, kuru laist draugu lokā un cenšos nepublicēt to, ko negribu, lai uzzin ne tie labākie cilvēki.