Kā atrast nepazīstamu cilvēku?

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Es esmu konkrēti ku-kū! Samīlējusies svešiniekā! :D
Tātad mans stāsts ir šāds, regulāri braukāju ar vilcienu uz skolu. Un te pēkšņi, vienurīt man acīs iekrīt VIŅŠ. Kājas saļima, sirds apmeta kūleni un rokas sāka trīcēt. Saskatījāmies, sasmaidījāmies un es gandrīz noģību. Un viss. Taču es viņu pēc tam vēl esmu vairākkārt redzējusi. Un scenārijs vienmēr - viens un tas pats. Pēc kādas 5. neveiklās reizes nosolījos sev, ka nākošreiz, kad viņu redzēšu, iešu klāt un uzsākšu sarunu. Un šorīt bija tā liktenīgā "nākošā" reize. Un ko es? Es kā duračka, pāris kautrus skatus uzmetu un uzreiz novērsos. Un pat tad, kad viņš nostājās man blakus, neviļus muguru pagriezu, lai viņš manu pārmulsušo seju neredz. Un stulbi. Tā arī aizgājām katrs savā virzienā.
Un ir sajūta, ka vairs neredzēsiemies, jo pat nezinot viņa vārdu, zinu, ka mums abiem šis studiju gads ir beidzies. Un tas man liek panikot, jo es ļoti velētos pazīt šo cilvēku.
Kā jums šķiet - vai kaut kas tāds strādātu un vai tas nebūtu muļķīgi? :D
http://www.nygirlofmydreams.com/

Vai pašas kādreiz esat uzrunājušas kādu sab. transportā/ uz ielas vai kur citur?
31.05.2012 20:17 |

Reitings 622
Reģ: 14.05.2012
Dominika, gan jau tagad kāda, kurai vīrietis no Ogres gala streso! :D
Starp citu, es painteresējos pie paziņas. Viņš nevar iedomāties tādu puisi, taču teica, kad būs brīvāks uzprasīs saviem draugiem.
31.05.2012 23:27 |

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Nav ko stresot, ja virietis ir brunchu mednieks, tad vins jasuta 3 majas talak!
Es piemeram nestresoju, ka manejam pilnas kabatas ar tam lapinam, no ta vins nopelna vairak tipus, lidz ar to es varu nopirkt vairak kurpes, haha!
31.05.2012 23:32 |

10 gadi
Reitings 910
Reģ: 16.08.2009
man bija līdzīi.uzrakstīj vēstulīti un joprojām esam kopā :)
31.05.2012 23:36 |

Reitings 622
Es piemeram nestresoju, ka manejam pilnas kabatas ar tam lapinam, no ta vins nopelna vairak tipus, lidz ar to es varu nopirkt vairak kurpes, haha!

Hahah. Tas ir labākais teikums, ko šiet, cosmo.lv, līdz šim esmu izlasījusi.
31.05.2012 23:37 |

Reitings 140
tas Aizkraukles vilciens laikam ir kaut kāds maģiskais. :D pirms kāda laika viena kursa biedrene ar bija tādā pašā situācijā, bet es neatceros, vai tā arī nesaņēmās iedot viņam to zīmīti vai arī viņš nepazvanīja.

pašai vienreiz iznāca, ka es vilcienā sēdēju, taisīju vaļā jaku, un tad man pretī apsēdās puisis, nu tāaaaads, ka man elpa aizrāvās un gar acīm raibs palika, nu jā, un tajā pašā brīdī es uz viņu tā aizskatījos, ka ievēru jakas rāvējslēdzējā šalli, tā ka pēc tam tikai ar šķērēm varēja šalli atbrīvot no jakas :D smieklīgi īstenībā. bet nu uz tuvāku kontaktu nebiju ieinteresēta toreiz, vienkārši ļoti skaists cilvēks un esmu pārliecināta, ka ļoti iedomīgs :D
31.05.2012 23:43 |

Reitings 3296
Tur jau tā lieta, ka nebij viena noteikta laika - dažās dienās iespējams, lekcijas sakrita, vai kkas tāds. Bet tagad lekciju vairs nav, un sarkšanas vilcienā arī ne :D
Par lapiņu biju iedomājusies, bet no vienas puses muļķīgi kaut kā - sagatavot iepriekš. tipa man ir daudz tadu lapiņu un es visiem dodu viņas :D būs jāraksta uz biļetes, lai zina, kur dzīvoju :D
Nu ko - ja jau, tad jau - mati viņam ir tuvu LV pelēkajiem, bet vairāk uz brūnā pusi. Deniņos īsāki nekā pakausī - tāds pieticīgais hipsteru griezums :D Anyone?

Vispār es bieži samīlos, braucot sab. trasportā, bet šitā, ka pat jāmeklē, vēl nav bijis. Parasti aizmirstu līdz ar izkāpšanu.
01.06.2012 00:05 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Ai, bet man iemīlēšanās garāmgājējos ir hobijs un iedvesmojošs process. Patīk skaisti cilvēki ar interesantu ķermeņa valodu. Skatos, iemīlos, iedvesmojos, aizmirstu. Nemaz nedomāju, ka gribētu kādreiz spert pirmo soli, jo pazustu visa ilūzija un man tas nav arī vajadzīgs.

man tas pats :D

Man kaadreiz autobusaa bija taads puisis, kuraa biju samiileejusies. Kaadus paaris gadus veelaak biju jau par vinju aizmirsusi un tad mana draudzene iepaziistinaaja ar savu jauno puisi un tas bija tas chalis no autobusa :D Izraadaas, ka man vinjsh patika tikai autobusaa, jo kaa saaku runaat ar vinju taa viss, chau, nesapratu, ko taa mana draudzene vinjaa atradusi :D
01.06.2012 08:45 |

Reitings 1065
aaw, tik forši, ka cenšas atrast cilvēku caur interneta starpniecību! :)
reizēm, kad draugos tur ir sarakstīti tie "palīdzi atrast ..", tad bieži lecu pāri, jo izklausās neticami un izdomāti, bet šajā reizē tiešām ceru, ka izdosies.
Un tiešām! Ieraksti draugos, ja neesi vēl to izdarījusi. Cosmo meičas sāks ieteikt un tad šī ziņa izplatīsies kā vīruss! :D
Ja jau abi esiet studenti, tad jau varbūt vēl jums var sakrist sesijas/eksāmeni/darbu aizstāvēšanas dienas. :)

Lai izdodas! (l)
01.06.2012 09:57 |

Reitings 161
Pirmo reizi tik cītīgi esmu izlasījusi kādu diskusiju :)
Fantastiska! :)

Īstenībā pareizi meitenes saka, nav nemaz tik neiespējami atrast ;)
Es pati arī esmu atradusi cilvēku tikai pēc vārda (starp pāris tūkst. cilvēku :D ) un esmu atradusi arī vienu personu pat nezinot vārdu (nu neko par viņu nezinot)

un vispār lasot visu šo diskusiju, atceros tīīk daudz visādu šādu it kā crazy izgājienu, bet tas jau rada to interesanto dzīvi un piedod tādu pipariņu dzīvei :) :)

Ko varu ieteikt? :)
Rīkojies!
Meklē! .. un atradīsi :)

paņem kaut vai kontaktus no kādas meitenes, adrodi tās vietas kādu cilvēku un sāc čekot draugos! :) kaut vai ieraksti draugos meklētājā "Ikšķile" un sāc čekot, noteikti atradīsies :)
01.06.2012 10:21 |

Reitings 417
Stāsts iz dzīves.
Gāju ar māsu un draudzeni izklaidēties uz savu mīļāko vietu. Tur maz cilvēku un sēdēja bariņš ar puišiem. Draudzene saka, ka viens nu tik simpātiks, ka nevar. Es mudinu viņu iet klāt, bet viņa kautrīga un nekā. Mums toreiz bija ideja iet tālāk, tāpēc saku, uzrakti numuru uz lapiņas atdošu un pateikšu, ka no Tevis. Viņa uzrakstīja un es vienkārši piegāju klātu un atdevu.
Visamizantākais, ka pēc divām stundām nonācām tajā pašā vietā. Draudzene bija gan devusies jau prom, bet es ar māsu aizgājām vēlreiz tur pasēdēt un paņemt pa vienam kokteilim. Nebija cerība, ka tie puiši tur būs, jo viņi tieši taisījās iet prom.
Izrādās, ka viņi atgriezās, jo cerējuši mūs vēlreiz sastapt. Tad nu iepazināmies.
Beigās izrādās mums ir kopīgs draugs un pat paziņas. Tā nu vēl pāris reizes ar tiem puišiem izklaidējāmies, nekas tur nopietns neizveidojās, bet jauki tik un tā :)

Bet tādas ātrās iemīlēšanās no pirmā acu skatiena ir foršas.
Pašai gan nav sanācis, jo bieži lasu grāmatas transportos, bet nu man tāpat sanāk iepazīties, jo kāds piesēžas klāt un uzsāk sarunu gandrīz vienmēr :D
01.06.2012 10:32 |

Reitings 3296
Nu tā, esmu pa "draugiem" palaidusi "plakātiņu" ar vietu, laiku un puiša aprakstu, tad nu redzēsim, vai aizies :)
01.06.2012 10:32 |

Reitings 1007
Reģ: 10.02.2012
Es arī esmu līdzīgi iepazinusies, tas gan nebija transportā, bet vienalga smaidījām, skatījāmies kādu laiku. Es necentos viņu sameklēt sociālajos tīklos, jo man patika tāda koķetēšana 'pa gabalu', bet vienu dienu viņš pats pienāca iepazīties. Tā kā tikāmies bieži, mums tas izvērtās par tādu ļoti interesantu paziņu būšanu,ņemot vērā, ka viņš bija aizņemts.
01.06.2012 10:43 |

Reitings 418
Reģ: 06.11.2010
Oi,es arī esmu meklējusi puisi pa visu savu dr.lv draugu draugiem sarakstu,nezinot ne vārdu,ne uzvārdu,zināju tikai,ka esam no vienas pilsētas. 3 dienu laikā atradu.Kaut kas mums tur bīdijās kādu laiciņu,nekas nopietns,bet tomēr prieks atcerēties! :))
Apskaužu autori,tā flirtēšana un iemīlēšanās ir tik patīkama :) Ticu,ka Tu atradīsi viņu,lai veicas!
01.06.2012 10:55 |

Reitings 485
Rupigi sekoju lidzi diskusijai. Gribetos zinat ka situacija attistisies talak..kadi rezultati!!! :) Jebkura gadijuma - lai veicas!! Runajot par tam lapinam un tel nr. uii... man biezi ir gadijies,ka puisi iedod sadas lapinas - gan sabiedriskajos transportos,gan kafejnicas! Vienmer likas,ka tas ir tik stulbi ta uzprasities pasam uz kaut ko! Un tikai tagad sapratu,ka man tas likas stulbi tikai tapec,ka nebiju ieintereseta!
01.06.2012 11:19 |

Reitings 2494
Mana drauga māsa apprecējās ar vīrieti, ar kuru iepazinās autobusa pieturā... gaidot katrs savu transportu.. nu viņiem ir meitiņa...

Tas ir skaisti...

Lai Tev izdodas.. un dod ziņu par to, kā sokas...
01.06.2012 11:37 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Es tikko atcerējos, ka manis pašas vecāki taču iepazinās vilcienā. Tiesa situācija bija tāda, ka mana māte bija ar savu draudzeni, un viņas brauca no kāzām un tā draudzene bija mazliet iereibusi un sāka piesieties manam tēvam, runāja un gribēja iepazīties. :D
01.06.2012 11:41 |

Reitings 258
Reģ: 30.05.2012
Veiksmi! :) Kad džeks dod tādu zīmīti, tas ir diezgan nodrāzti. Bet ja meitene iedod tādu zīmīti - so sweet :D
01.06.2012 11:48 |

Reitings 622
Nevar saprast gribu ēst vai tie vienkārši tauriņi vēderā, lasot šo diskusiju.
01.06.2012 11:50 |

Reitings 3296
Ai, meitenes, jūs tik pozitvas esat :)
01.06.2012 11:52 |

Reitings 433
Reģ: 09.10.2009
Samaara
Cik sen atpakaļ Tu to puisi redzēji 1x? Un vai viņš vēl braukā ar vilcienu?
01.06.2012 11:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits