Stāsts iz dzīves.
Gāju ar māsu un draudzeni izklaidēties uz savu mīļāko vietu. Tur maz cilvēku un sēdēja bariņš ar puišiem. Draudzene saka, ka viens nu tik simpātiks, ka nevar. Es mudinu viņu iet klāt, bet viņa kautrīga un nekā. Mums toreiz bija ideja iet tālāk, tāpēc saku, uzrakti numuru uz lapiņas atdošu un pateikšu, ka no Tevis. Viņa uzrakstīja un es vienkārši piegāju klātu un atdevu.
Visamizantākais, ka pēc divām stundām nonācām tajā pašā vietā. Draudzene bija gan devusies jau prom, bet es ar māsu aizgājām vēlreiz tur pasēdēt un paņemt pa vienam kokteilim. Nebija cerība, ka tie puiši tur būs, jo viņi tieši taisījās iet prom.
Izrādās, ka viņi atgriezās, jo cerējuši mūs vēlreiz sastapt. Tad nu iepazināmies.
Beigās izrādās mums ir kopīgs draugs un pat paziņas. Tā nu vēl pāris reizes ar tiem puišiem izklaidējāmies, nekas tur nopietns neizveidojās, bet jauki tik un tā :)
Bet tādas ātrās iemīlēšanās no pirmā acu skatiena ir foršas.
Pašai gan nav sanācis, jo bieži lasu grāmatas transportos, bet nu man tāpat sanāk iepazīties, jo kāds piesēžas klāt un uzsāk sarunu gandrīz vienmēr :D