Iepirkšanās un krāpšanās! :D

Reitings 394
Reģ: 26.08.2010
Lab vakar!:) Tuksoju savu viina glazi un pricajos par savu jauno-adas imitacijas vasariigo jacinu!:)
Gribeju zinat-vai kada reiz krapusies veikalos, kadas sekas, esat pieķertas?:D
Šodien pirmomo reizi savas dzīves laikā "nošmaucos"!
Bijunjau iepriekš noskatiijusi jaciņu pa 59€! Tā nu aizgaju atkal uz veikalu un ieraugu blakus-tada pasa tipa, tikai 50% smukaku, BET 30€ dargaku! Staveju ģerbtuvē, meriju vienu-otru.....un sapratu,ka jaku pa 89€ nepirksu! Skatos-cenas piekarinatas ar tadu nu metala akjiti!! Fixi samainiju un pie kases klāt ar to dargako! un -sveika tiku cauri!:D pasai tadi smiekli un jautriba, jo pirmo rizi dzive ko tadu izfunktiereju!:D
Ta nu es te sezu a savu glauno jaku un par tiem 30€ pectam vel smukas aukstpapezu kurpes nopirku un priecājos!!:) Zinu,ka labi nav, bet zinot tos nodoklus ko uzliek veikali utt-vertiba tai jakai ir labi, ja puse!!!!
31.05.2012 01:18 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Es arī neesmu krāpusies, vismaz cik atceros, tas laikam nav manā dabā. :)
02.06.2012 16:03 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man laikam tas saistaas ar veciem laikiem -mamma muus abus ar braali audzinaaja viena ...man nekad nepatika nekaadas briivpusdienas,ne kaadas citas atlaides,pabalsti...Man gribeejaas buut tiesi taadai, kaa paareejie!Man loti nepatiik taada dingeesanaas par cenaam arii-kaut kas nav ...Es vienmeer iedodu tiesi tik cik prasa...!Kaadreiz savaa veikalina atstaaju meiteneem "kafijai"...Man patiik kaut kas taads-taada draudziiga atmosfeera visaa-noteikti ne kraapsanaas...!:)
03.06.2012 09:35 |

Reitings 1873
Reģ: 29.01.2009
Pārāk raustos no tā,ka pieķers,pēc tam laikam ilgi būtu tā kauna sajūta. Labāk pagaidu,kad man būs tā nauda,lai nopirktu to preci, nereti man tā arī neparādās nauda, bet pēc kāda laika pārgribas tās preces :-D
03.06.2012 10:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits