Londonā 1x iegāju restorānā un kautkā sanāca,ka ar pavāru aizgāju uz kontaktu,ko vēlos ēst.Aizgāju pie galda apsēdos,pēctam viss gatavs oficiante atnes,pamielojos,kad beidzu naudu neviens neprasa.
Oficiante domā,ka pavārs iesitis kasē/viņam tur blakus/ a pavārs domā tā nav mana tēma,ka oficiante pati paņems naudu.
Nu un es kā cilvēks vienkārš,'ja neviens neprasa,ko es tur iešu uzbāzties viņiem ar savu naudu..
Kādu pus gadu tur tā ēdu bezmaksas,pēc šī algoritma,parasti pa naktīm pēc atpūtas 4.30.patīkami ,ka ir tāda vieta,kur tevi vienmēr gaida un neko no tevis negrib,nav tāds materiālisms kā citur apkārt.
Dienā kad prom braucu iegāju atvadīties/pēdējo x vēl paēst/ atstāju tur vienai oficiantei 20Ls tējā ,viņa pat nesaprata par ko ,tikai pasmaidīju un pateicu Tenkjū:)Kādus 1000 Ls pa to laiku viņi man bij piešķīruši bezmaksas ēšanā.
Nezinu man kautkā vislaik dzīvē gadās ka tā par velti daudzi viskautko tavā labā vēlas izdarīt,bet nu tas cits stāsts tur reāli grāmatu varētu par to sarakstīt:)