Pirms dažām dienām pasūtīju tulkojumu kādai meitenei, kura vismaz ss.lv sevi reklamēja kā pieredzes bagātu un zinošu, tā kā termiņi dega, bet visiem citiem nebija laika, piekritu, neskatoties, ka cena par šādu apjomu parasti ir 2x mazāka, taču tad, ja strādā ātri+kvalitatīvi, tad tiešām nav žēl. Viņa palūdza samaksāt iepriekš, tā arī izdarīju (jā, zinu, nevajadzēja), pagāja norunātais laiks, tulkojuma nebija, skaidrs, ka visi termiņi nokavēti, es īgna, taču nolēmusi to aizmirst, taču saņēmu dienā zvanu no tās meitenes, ka viņa atsūtīs tulkojumu, ja es samaksāšu vēl (ļoti vajagot, jo bērns slims, vīra nav, pašai kaut kā iztika jāpelna, es esot vienīgais glābiņš), jo teksts esot bijis sarežģīts. Šajā brīdī paziņoju, ka es viņas tulkojumu nevēlos, taču gribētu redzēt to, par ko tad viņa prasa samaksu. Ja darbs būs veikts labi (man tiešām žēl paliek, ja sieviete raud, stāstot, ja nav naudas, lai bērnu pabarotu), tad viņa tiks pie savas naudiņas. Rezultātā saņēmu to darbu. Absolūti viss bija tulkots, izmantojot google tulkotāju. Un šobrīd man ir žēl pārskaitītās naudas, kuru caur banku laikam vairs neatgriezīšu, kā arī sabojāto nervu un nokavēto termiņu, tāpēc vēlētos dzirdēt ieteikumus, kā atspēlēties. Nekad iepriekš tā nav gadījies. Nav kāds tulku melnais saraksts?