Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

klientu apkalpošana.. apnicis!! :(

Reitings 4
Reģ: 30.05.2012
Speciāli piereģistrējos cosmo.lv, lai izteiktu savu sāpi! :)
Es jau vairāk kā 7 gadus strādāju klientu apkalpošanā, darbi ir bijuši dažādi, bet doma viena un tā pati - apkalpoju klientus, uzklausu visas viņu sūdzības, risinu visas problēmas ar klientiem, pelnu uzņēmumam piķi, bet vairāk par minimālo uz rokas tā arī neesmu saņēmusi. Nauda, protams, nav tā lielākā problēma, man ir vnk apnicis būt tādam kā melnstrādniekam (nezinu kā lai precīzāk noraksturo), gribas darīt kādu sakarīgu darbu, kurā katru dienu nav viens un tas pats 12 stundas no vietas! :( Tas jau morāli grauž, ka es, cilvēks ar augstāko izglītību, muļļājos ar kaut kādiem skolēnu darbiņiem... Es vēlētos pakāpties kaut kur augstāk, bet tajā sfērā, kurā es strādāju, tas nesanāk! Draudzenei gan kaut kā tas viss sanāca , viņa bija veikala pārdevēja, tad viņu iecēla par vecāko pārdevēju un nu jau viņa 3 gadus ir veikalu tīkla vadītāja, kaut arī viņai ir tikai 27 gadi... Es savos 25 gados esmu... klientu apkalpošanas speciāliste, pirms tam biju pārdevēja n-tos gadus, cik jauki! :(
Pa ziemu bija reāla iespēja uzsākt savu biznesu tirdzniecībā, bet nobijos no tā, ka man nav pieredzes, ka nesanāks, tad sāku domāt, ka vajag meklēt kādu nopietnāku darbu, kur es varētu šo pieredzi iegūt, nomainīju darbu, bet attapos tajā pašā apkalpošanas sfērā, tikai nedaudz atbildīgākā amatā un darbs pārsvarā ar papīriem. Bet tālāk pakāpties nav kur! :(
Kur lai es eju strādāt, lai iegūtu pieredzi, kura man vajadzīga, lai nodibinātu savu uzņēmumu? Bet negribas arī būt mūžīgam padotajam uzņēmumā...
30.05.2012 18:05 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Vai nu baidies un esi tur, kur esi, vai ej un dari, un saniedz to, ko gribi!
30.05.2012 18:32 |

Reitings 2660
Reģ: 31.03.2012
man jau liekas, ka baidies spert soli tālāk :)
Sūti cv tur, kur vēlētos strādāt un aidā :)
30.05.2012 18:34 |

10 gadi
Reitings 3281
Reģ: 18.01.2011
Negribu tevi aizveinot, bet ir cilvēki, kuriem nav lemts... nu tā vnk ir.
Bet tev iesaku uzdrīkstēties, jo strādājot vienu un to pašu darbu un čīkstot nekas nemainīsies
30.05.2012 18:38 |

Reitings 1873
Reģ: 29.01.2009
A ko Tu čīksti? Meklē citu darbu! Kaut gan tūlīt sāksi čīkstēt,ka nav jau kur, bet ir,ja meklē.
30.05.2012 18:59 |

Reitings 4
A kas, nedrīkst pačīkstēt?? Priekš tā jau ir šis forums ne?
Jā, taisnība, iespējams baidos sākt darīt ko nopietnāku.... man vnk šodien garīgais ir galīgi garām un gribējās iedzert vīna glāzi un izteikt savu sāpi kādam, kurš nepazīst mani, nevis draugam vai draugiem! :(
30.05.2012 19:20 |

Reitings 1705
a kādu pieredzi vajag, lai uzsāktu savu biznesu? kurā amatā tad gribi vispirms pastrādāt? un, kamēr saņemsies aiziet no klientu apkalpošanas un sākt strādāt tajā darbā, un kamēr iegūsi pieredzi, Tava biznesa ideja nebūs jau novecojusi?
30.05.2012 19:20 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
bet ir cilvēki, kuriem nav lemts...

nepiekrītu šim teiktajam, jo nav tādu cilvēku, kuriem vienkārši nebūtu lemts izsisties. tas, vai tu izsitīsies, tas, cik ļoti tu to izdarīsi, cik ātri utt. ir atkarīgs no paša cilvēka ne no kā cita. ja cilvēks neko nedara, tad ok, tāds arī viņš paliek - melnstrādnieks, jo neizrāda interesi, motivāciju un visu pārējo, lai kāptu. bet, ja cilvēks dara visu, lai viņa dzīve būtu pēc iespējas labāka arī šajā jomā, tad diezvai tādam varētu pateikt- tev nav lemts ;) kāpēc? tāpēc, ka tie, kuri patiešām grib un cenšas, arī sasniedz! :)

autorei ieteiktu no runām vērsties pie darbiem. centies meklēt to darbu, to nozari, kurā gribi augt un daries. nekas nav vienkāršs, tāpēc domāju, ka padošanās pie pirmajām grūtībām parāda tikai to, ka tu tik ļoti negribi, jo, ja gribētu, nepadotos. tāpēc, strādā tajā darbiņā un paralēli meklē iespējas, jo savādāk tu uz augšu netiksi ;)
30.05.2012 19:24 |

Reitings 4
Nu ideja nebūs novecojusi, bet man vnk liekas, ka netikšu galā ar biznesa lietām, ka vajadzētu iespējams pastrādāt birojā par vadītāja asistenti vai ko tmldz, un pēc tam cept augšā savu biznesu. Varbūt arī tikšu galā, nezinu....
Personīgi pazīstu tikai 1 puisi, kurš no parasta apkalpošanas darba aizgāja prom un uztaisīja savu mikrouzņēmumu, un gada laikā šis uzņēmums ļooti labi attīstījies, bet pārējie piemēri ir tādi, kad cilvēks n-tos gadus nostrādā uzņēmumā par padoto un tikai ap gadiem 30-35 izdomā izveidot kaut ko savu, viņam jau ir laba pieredze un tad atvērt savu uzņēmumu nesastāda nekādas grūtības, jo cilvēks zina ko dara! :(
ai, nezinu ko lai dara, bail riskēt laikam...bet no otras puses man liekas, ka es to varētu un ka strādajot prastus darbus es vnk izniekoju savu dārgo laiku!
30.05.2012 19:28 |

Reitings 1705
Beidz, kāda vēl vadītāja asistente. Varēsi tad kafiju katru dienu taisīt! Domā, ka vadītājs nosēdinās Tevi pie galda un sāks stāstīt par saviem finanšu aprēķiniem, biznesa lēmumiem utt.? Vadītāja asistente tā pati sekretāre vien ir. Kurā jomā Tev ir izglītība?
Bet vispār - biznesa pieredzi iegūsi, sākot biznesu. Man viens paziņa sāka biznesu bez jebkādas DARBA pieredzes, tagad uzņēmums pieskaitāms pie lielajiem.
Ja īsti nezini, kas svarīgs uzņēmuma vadītājam, ej uz bibliotēku un lasi dažādas grāmatas par grāmatvedību, finansēm, personālvadību, mārketingu utt. Netērē laiku kārtējam minimālās algas darbam.
30.05.2012 19:34 |

Reitings 1705
Un vispār ir muļķīgi skatīties statistiku - ka pazīsti TIKAI tik un tik, kam veicas. Tu neesi citi, neuzzināsi, pirms nepamēģināsi. Es, protams, nemudinu uzreiz pamest darbu un ķerties biznesam. Sākumā turpini strādāt, papildus pa vakariem bīdot lietas, vēlāk, ja viss ies uz augšu, varēsi iet prom. Galvenais - kaut ko sākt darīt!
30.05.2012 19:37 |

Reitings 4
sīkaļa,
laikam tomēr tev ir taisnība! :)
Būs vien jāsaņemās un kaut kas jādara lietas labā, savādāk vēlāk ļooti nožēlošu, ka to neizdarīju!
visiem paldies par komentāriem! :) Tie man deva nelielu spērienu pa pakaļu labā nozīmē!
30.05.2012 19:40 |

Reitings 1873
Ja sāksi pati darīt, tad uzzināsi visu,kas vajadzīgs, tāpat arī par vadītāja asistentu aizsēdēsies 7 gadus! Taisi savu biznesi paralēli darbam, ja bail sākt nodarboties tikai ar savu biznesu.
30.05.2012 19:44 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Es gan uzskatu, ka cilvēka dzīvē vispār daudz, kas atkarīgs ir no veiksmes, no sakritībām, diez kā ar gribasspēku tu vari izkarot labu vietu, ja vadība tevi tajā neredz un viss. Un tik viegli darbu nemaz nevar dabūt šobrīd, svarīgi ir kontakti, pazīšanās, ne visiem tādas ir.
Un bieži vien ļoti labs cilvēks strādā entos gadus vienā vietā, viņš dara darbu perfekti, ir uzticams, vadība zin, ka viņš savu darbu dara godam, un tieši tā SAVU darbu dara godam, un tas viņiem ir izdevīgi, jo iespējams cits to tik labi neizdarīs, tad kamdēļ viņu paagstināt, ja viņš ir īstajā vietā?
Protams ir jāatmet ar roku gruzīšanās, tas ne pie kā laba nenovedīs un nekādi situāciju neuzlabos, bet protams ir jādara, jācīnās, un ko gan te pamācīt, ikviens taču zin, ka debesīs skatoties nekas nemainīsies, taču ir tikai saprotams, ka reizēm pārņem bezcers, ne tev vienīgai tā ir!
30.05.2012 19:46 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits