Speciāli piereģistrējos cosmo.lv, lai izteiktu savu sāpi! :)
Es jau vairāk kā 7 gadus strādāju klientu apkalpošanā, darbi ir bijuši dažādi, bet doma viena un tā pati - apkalpoju klientus, uzklausu visas viņu sūdzības, risinu visas problēmas ar klientiem, pelnu uzņēmumam piķi, bet vairāk par minimālo uz rokas tā arī neesmu saņēmusi. Nauda, protams, nav tā lielākā problēma, man ir vnk apnicis būt tādam kā melnstrādniekam (nezinu kā lai precīzāk noraksturo), gribas darīt kādu sakarīgu darbu, kurā katru dienu nav viens un tas pats 12 stundas no vietas! :( Tas jau morāli grauž, ka es, cilvēks ar augstāko izglītību, muļļājos ar kaut kādiem skolēnu darbiņiem... Es vēlētos pakāpties kaut kur augstāk, bet tajā sfērā, kurā es strādāju, tas nesanāk! Draudzenei gan kaut kā tas viss sanāca , viņa bija veikala pārdevēja, tad viņu iecēla par vecāko pārdevēju un nu jau viņa 3 gadus ir veikalu tīkla vadītāja, kaut arī viņai ir tikai 27 gadi... Es savos 25 gados esmu... klientu apkalpošanas speciāliste, pirms tam biju pārdevēja n-tos gadus, cik jauki! :(
Pa ziemu bija reāla iespēja uzsākt savu biznesu tirdzniecībā, bet nobijos no tā, ka man nav pieredzes, ka nesanāks, tad sāku domāt, ka vajag meklēt kādu nopietnāku darbu, kur es varētu šo pieredzi iegūt, nomainīju darbu, bet attapos tajā pašā apkalpošanas sfērā, tikai nedaudz atbildīgākā amatā un darbs pārsvarā ar papīriem. Bet tālāk pakāpties nav kur! :(
Kur lai es eju strādāt, lai iegūtu pieredzi, kura man vajadzīga, lai nodibinātu savu uzņēmumu? Bet negribas arī būt mūžīgam padotajam uzņēmumā...