Ar noziedzību uz autoceļiem. Tā ir mana pirmā asociācija.
Pēctam ar karoga krāsām, Krakovu, tad kkur pavīd sliktie viesstrādnieki Anglijā, nu tā kaut kā :D
:D :D :D
man vajag kko tādu pēc kā parādot bildi var pateikt jā, tā ir Polija. Krakova der, bet diez vai bildē varēs pateikt, ka redzamais cilvēks ir brutāls polis! :D
Zakopanes kalnu kūrorts ar siltu sauli, gardām kūkām, kalnu kāpējiem, klintīm, vasaru.
Vēl prātā nāk reliģiskas statujas, svētvietas pie katras otrās mājas ceļu malās un autoceļi, jo Polija, tāpat kā Lietuva ceļojumos ir vislielākais pārbrauciens.
Tā kā kādreiz ir sanācis braukt vairākās ekskursijās uz Eiropu ar autobusu, tad saku - daudz ceļu remontiem :D Varbūt vairs tā nav, bet par to pārliecināšos jūlijā.
Vēl man asociējas ar vienu pasniedzēju no Polijas, kuru pazīstu, kurš ir ļoti liels žmiegs.
Un ceļa malās ļoti daudz krustu, baznīcu (kā jau ļoti ticīgā zemē) un tirgo visādas dārza skulptūras - galvenokārt rūķus :D
guu pareizi,vel tie krusti ar bantēm. Un daudz krustu ar pukēm tajās vietās, kur notikusi avārija.... Pilnas ceļmalas liekas...
:D Un ir vel ābeļu plantācijas. :D